פורסם 2004 באוגוסט 1921 שנים יש לי לוח אם של Abit דגם NF7 עכשיו הייתה לי תקלה בלוח ונתתי אותו לחנות שממנה קניתי אותו והם אמרו שהם שלחו לחברה..זאת אומר שהם שלחו אותו לחו"ל? או שיש כאן את היבואן בארץ שמתעסק עם האחריות?
פורסם 2004 באוגוסט 1921 שנים ליבואן או לסיילר, בטח שלא לחו"לתעמוד על שלך ותבקש החזרה של לוח NF7 כמו שהיה לךהיו פה לא מעט מקרים בפורום שאנשים שלחו NF7 פגום וקיבלו במסגרת האחריות איזה אפוקס או גיגהבייט..
פורסם 2004 באוגוסט 1921 שנים מחבר לא אני לא יתן לו להחזיר לי לוח אם אחר למרות שהייתי מעדיף לוח של gigabyte...
פורסם 2004 באוגוסט 1921 שנים מחבר לא יודע אני יותר אוהב את גיגה בייט לדעתי הבניה של הלוחות שלהם יותר איכותית
פורסם 2004 באוגוסט 1921 שנים בכדי שהת'רד הזה יהיה יותר מועיל...עדיף שתפרט יותר על "האירוע".כמו מתי קנית, מה בדיוק קרה/התקלקל, איפה קנית ואיך השירות שלהם היה עד כה.
פורסם 2004 באוגוסט 1921 שנים מחבר אני מעדיף לא לפרט כרגע בגלל כל מיני סיבות שאני אפרט כשאני יקבל את הלוח...
פורסם 2004 באוגוסט 1921 שנים מחבר מעפן אתה יודע למי תקרא ותעזרה שלך אני לא צריך דבר שני יש סיבות למה אני לא מפרט ואחרי שהלוח יהיה פה אצלי אני גם יגיד לך למה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.