פורסם 2004 באוגוסט 1821 שנים שלוםתמליצו לי על תוכנות שיגרמו למערכת ווינדוס XP לפעול יותר מהר..Home Edition..תודה רבה..
פורסם 2004 באוגוסט 1921 שנים Application Warp לשיחרור הזיכרון.System Mechanic למחיקת Spyware, לניקוי הREG, ולארגון כל המערכת כולל איחוי, מחיקת קבצי Junk ושאר דברים.יש לך גם תוכנה מובנת בWindows המחוללת פלאות בכל הנוגע למהירות, ואני מתכוון לאיחוי הדיסק כמובן.
פורסם 2004 באוגוסט 1921 שנים עכשיו אני אסביר למה איחוי דיסק זה נפלא......מתי שאתה מתקין דברים בהארדסיק או מעביר דברים...... כל הקבצים נמצאים בדרך כלל במקומות שונים על ההארדיסק עצמו לכן המחט שקוראת את המידע זזה יותר.............ברגע שעושים איחוי דיסק... התוכנה שמה קבצים מאותה תיקיה אחד ליד השני על ההארדיסק ואז המחט זזה פחות...... למשל במשחקים זה מאוד מועיל כי אתה לוקח מידע מאותה תיקיה במשך כל המשחק לכן איחוי דיסק יעזור ולכן גם ID המליצו לעשות איחוי דיסק לפני התקנת דום 3.......איחוי דיסק רולז מן
פורסם 2004 באוגוסט 1921 שנים Registry Mechanic מומלצת מאוד לרג'יסטריתעשה מידי Disk CleanUPAdAware הגירסה האחרונה בשביל להוריד פירסומות וחברים שלהןםSpyBot Search And Destroy עוד תוכנה רק יותר חזקה בשביל Spyware
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.