עבור לתוכן

הוטמייל מספימים אותי!

Featured Replies

פורסם

אם לא הבנת תגובה כזאת פשוטה (ודווקא נראה לי שכן אבל לא משנה) אז אני לא חושב שאתה יכול להיות בטוח ב100 אחוז ששמת לב לתיבות כאלו.

אז בוא נעשה את זה ככה.

1) כן , היתי ציני , פיסקאות 1 ו 2 הן ציניות , פיסקאות 3 ו 4 הן רציניות. ואני מודה - צריך להפעיל קצת את השכל בשביל להבין על מה פיסקאות 1 ו 2 מדברות - אבל אני חושב שזה לא כלכך קשה , לפחות כיתה ו' ומעלה יוכלו להבין בקלות (וכן , גם המשפט הזה היה ציני ;) ).

2) ובוא דווקא ננסה לתקן את הכל, ננתח במהרה את התרד: יש לך בעייה ואתה רוצה לפתור אותה (בהנחה שזה באמת לא תרד שרק נועד להתלונן).

הגדרת הבעייה :

---------------

לטענתך אתה מקבל המון ספאמים מהוטמייל , זה מרגיז אותך , ועוד יותר מרגיז אותך שאי אפשר לסנן אותם.

דרכי פעולה :

------------

א)בדיקת נכונות ההגדרה "הרבה ספאמים" והשוואות למיקרים של משתמשים אחרים בכדי לברר האם המקרה הוא יוצא דופן (ואם כן, אז לחפש סיבה למה אתה יוצא דופן).

דרכיי התמודדות:

----------------

שאלת חבריי הפורום תוך כדי פתיחת תרד מתאים לנושא : "חברה, - כל כמה זמן אתם מקבלים דואר ספאם מהוטמייל , אני מקבל מהם ספאם כל XXX זמן , ורציתי לדעת אם זה לכולם או אולי זה קשור למשהו שעשיתי או אולי בהגדרת תיבת הדואר שלי או לא יודע מה , אבל קודם אתחיל בזה שאראה אם אני מיקרה מיוחד או שזה אצל כולם ככה. תודה לכל המגיבים".

הקיצר , , נהיה רציניים עכשיו , מה שהיתכוונתי , שאם יש למישהו בעייה - אז להציג אותה בצורה מסודרת ולא תוך כדי תלונות - על משהו שמקבלים חינם , צריך קודם להגיד תודה שזה חינם ואחריי זה לנסות לעשות את השירות כמה שיותר נוח לך, זה פשוט אופי ישראלי לצפות לקבל הכל ולהתלונן על משהו שגם מקבלים חופשי. אני אפילו לא מתלונן על פירסומות באייסיקיו או מסנגר כל עוד אני לא משלם עליהם , מצידי שירוויחו - להפך יותר טוב , אבל צריך לשים לב לגבי תלונות - האם הם מוצדקות או לא - לפני שמציגים מישהו או משהו באור כזה שלילי.

פורסם
  • מחבר

כן הייתה לי הרגשה שזה היה בציניות אבל לא הייתי בטוח

בקשר לעניין הרציני אמרתי שאנימקבל את ההודעות האלה פעם ב...

וגם אמרתי שהייתי מתלונן אבל אני לא ממש משלם על זה כסף כלומר אין לי בכלל זכות לדרוש

זה היה יותר מתוך תסכול

הרי שאני לא יצליח לגרום להוטמייל להפיק להספים אותי

פורסם

טוב , אז עכשיו שהעסק יותר ברור , והסברת לנו שזה יותר מתוך תיסכול , ואתה לא מתלונן על בעיות בשרות או משהו כזה. אז בוא נעשה לעזור לך (הרי תיסכול זה דבר רע - לא ? :) ).

אז דבר ראשון - אם מדברים על תיסכול, אני אנסה לשכנע אותך שזה בסדר. אם זה איזה אימייל פעם בחודש או חודשיים כדאי לנסות לא להיתרגש - זה יכול להיות יותר גרוע - הרבה יותר (כמו הפירסומות בוואלה או אפילו המבצעים שספק האינטרנט שולח לי כל שבוע לתיבת דואר).

דבר שני - האם בכלל קראת את ההודעה האחרונה שהוטמייל שלחו שהגדרת אותה כספאם ?

כי אם לא , אז רשום בה שהוטמייל הולכת להכניס שירותים חדשים לתיבת הדואר שייקלו על המשתמש ובכלל שירוצים חדשים שאין מתיבות אחרות , גם שהם הולכים לבטל את הדרישה להיכנס לתיבה פעם בחודש (כדי למנוע סגירה שלה), והכי חשוב הם הודיעו שהם הולכים להגדיל את תיבת הדואר - שזה אולי הדבר הכי חשוב. בקיצור - הלוואי כל ספאם יהיה כזה 8)

וגם כמו שאמרת ההוטמייל הרבה יותר נוח - כי אפשר לראות במסנגר וכמו כן אפשר להישתש באאוטלוק אקספרס עם הוטמייל - וזה מאוד נוח (קצת מונופוליסטי - אבל שוב , כל עוד הם לא דורשים כסף - כמו על ווינדווס , אז זה טוב).

אז זאת הנקודה - יש גם הרבה דברים חיוביים בעיניין שאני מקווה שיוציאו אותך מהתיסכול - על כל יתרון יש כמה חסרונות , אבל אני חושב שבמקרה זה הרוב זה יתרונות ופלוסים לעומת איזה חיסרון קטן - שכרגע ניסיתי אאפילו לצמצם אותו עוד יותר בעיניך (זה באנת איזה אימילל פעם ב...).

מקווה שעזרתי (זה היה מאוד פסיכולוגי , ולא - בכלל לא ציני ;)

צ'או..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים