פורסם 2004 באוגוסט 1821 שנים בעצם זה לא שאלה כי אני יודע שינעלו את זה תוך כמה דקות אבל אני רק רוצה להבהיר משהו... כולכם שחושבים שזה להעלים מס ... אז זהו שלא!!! כול דבר שאבא שלי קונה ... הוא לא משלם מס .... אני לא מדבר על בגדים ונעליים ואוכל ושטויות כאלה כי על זה זה לא תופס.... המדינה מברכת על עסקים פרטיים שפורחים כמו העסק של אבא שלי ובגלל זה כול ההטבות למינהן .. שאחת מהן היא לא לשלם מס על מכשירי חשמל.. מכוניות וכאלה..... תלכו לכול עורך דין או מה שזה לא יהיה והוא יגיד לכם את אותו הדבר........ זה חוקי לחלוטין 100%!ולמנהל הפורום זה גם נוגע אלייך..... זה חוקי לחלוטין ..... זה מה שעסקים פרטיים מרוויחים.....!!! מה לעשות חיים קשים אבל זאת המציאות.... המדינה מברכת על עסקים פרטיים ועוד יותר שהם פורחים ומפתחים תמדינה ואז היא מביאה להם הטבות כמו שציינתי!!!
פורסם 2004 באוגוסט 1821 שנים כמה **** אתה יכול להיותעזוב שהכותרת לא חוקיתאתה רושם את זה בפורום הלא הנכוןועוד אתה יודע שזה יעלה לך ביוקרשאבא שלך מצהיר שהוא קונה משהו לעבודה שלו הוא מקבל את הפתור ממסאבל זה שהוא קונה כרטיס מסך לבן שלו(ללא שום קשר לעבודה שלו) ומצהיר על זה כאילו זה קשור לעבודה שלואז הוא מרמה את הממשלה
פורסם 2004 באוגוסט 1821 שנים מחבר לך לכול עורך דין... כול דבר שהוא רוצה לקנות הביתה לעבודה ... לא משנה מה .... כול דבר אין לו מס ... חות ממה שציינתי לעיל..... עובדה!!
פורסם 2004 באוגוסט 1821 שנים לקנות מחשב על שם העסק ולא להשתמש בו בשביל העסק אבל לקבל את החזרי המס זו עבירה, וכל עורך דין יגיד לך את זה.לעומת זאת תשאל רואה חשבון (שזה יותר לענין) והוא כבר ימצא דרך לגרום לזה להראות תקין (למרות שזה לא, אבל הוא ידאג שאף אחד לא ידע).אז זה לא חוקי אבל קשה להתווכח עם העובדה שזה מקובל בשטח.
פורסם 2004 באוגוסט 1821 שנים מחבר זה כמו שאבא שלי יקנה LAPTOPוהוא ישאיר אותו רק בעבודה... הרי זה לא יקרההוא קנה ת LAPTOP בשביל לעבוד בבית... אותו הדבר עם הכרטיס מסך... אבל זה לא משנה תעובדה שכול דבר שהוא ייקנה לא יעלה לו מע"מ ולמס הכנסה לא איכפת לאיזה שימוש הוא עושה את זה... כמובן שלא משהו לא חוקי כמו למכור את זה בשוק השחור או משהו ... אני לא יודע יכול להיות שזה נשמע ממש דפוק אבל זאת האמת לאמיתה !!
פורסם 2004 באוגוסט 1821 שנים שמע זה לא חוקי ואני בטוח שכל מי שיכול עושה את זהאבל...זה לא אומר שאתה צריך להתגאות בזה כמו מטומטם (סלח לי על הביטוי אבל זה מה שאתה אם אתה ככה מפרסם את זה)ולפרסם את זה בפורוםאל תשכח שלמנהלים פה יש את האיי פי שלך ואם מס הכנסה ממש יתעקש הם גם יקבלו אותובוא נניח לרגע שמה שאתה עושה הוא חוקי אבל מסריחתלמד משהו בחייםאם למס הכנסה בא להתלבש עלייך אתה גמורהם ימצאו עלייך כל כך הרבה ליכלוך שג' יפית ו"סנו מקסימה" לא יצליחו לנקות
פורסם 2004 באוגוסט 1821 שנים מחבר יאווו איזה אנשים מטומטמים יש פה אז יש להם ת אי פי שלי .. ויש להם תכתובת שלי ותטלפון שלי בבית... אתם האנשים הכי פתטיים בעולםםםםםםםם..... יאלללה תתלבשו עליי...
פורסם 2004 באוגוסט 1821 שנים אולי שמישהו יחסום אותך כבר יחד עם גוש הצואה שיצא לך מהמקלדת !אתה לא מבין איזה שטויות אתה מדבר!!אתה מדבר חצאי אמת ומסלף הכל לגמרי ורק מראה על בורות בנושא. אבא שלך ישלם את המס והמע"מ אבל הוא יקבל אותו חזרה בחישובי מס שנתיים או החזרי מע"מ דו חודשיים. תדע להבדיל בין השניים ואכן כמו שאמרו לך מבחינה חוקית זה מ-א-ד לא חוקי אבל מבחינת רואי חשבון הם יעלימו את זה כי זה בעצם התפקיד שלהם!בכל מקרה אני אישית הייתי מוחק את כל הת'רד המפגר הזה שפתחת עם כותרת בכלל לא חוקית וגם הייתי גורם לזה שלא תוכל יותר לפתוח את הפה שלך בפורומים פה. אתה מדבר שטויות ושזה עוד לא מספיק את מנסה לגרור את העסק של אבא שלך לנושא. זה לא פורום למי יש ביצים יותר גדולות זה פורום מחשבים וואלה מה שעובד בשבילך לא יעבוד בשבילך כל אחד יש אנשים עם אתיקה אומנם לא הרבה אבל נשארו עוד כמה. בכל מקרה אני מקווה שיום אחד תבין איזה חמור היית.יומטוב.
פורסם 2004 באוגוסט 1821 שנים חחחח אתה שרוט וגם קצת קשה הבנה לא אמרתי שאנחנו נתלבש עלייך אמרתי שאם מס הכנסה רוצה הוא יכול להתלבש עלייך מס הכנסה יכול להתלבש על כל אחד רק תן לו סיבה פשוט תן לו סיבה
פורסם 2004 באוגוסט 1821 שנים לא צריך לפרט אבל פשוט הייתי חייב להעיר ולמנהל הפורום זה גם נוגע אלייך..... זה חוקי לחלוטין ..... זה מה שעסקים פרטיים מרוויחים.....!!! מה לעשות חיים קשים אבל זאת המציאות.... המדינה מברכת על עסקים פרטיים ועוד יותר שהם פורחים ומפתחים תמדינה ואז היא מביאה להם הטבות כמו שציינתי!!! מעניין שעדיין לא העזת להגיד את שם האדם והעסק, מעניין מאוד :
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.