עבור לתוכן

שאלה.....

Featured Replies

פורסם

בעצם זה לא שאלה כי אני יודע שינעלו את זה תוך כמה דקות אבל אני רק רוצה להבהיר משהו...

כולכם שחושבים שזה להעלים מס ... אז זהו שלא!!! כול דבר שאבא שלי קונה ... הוא לא משלם מס ....

אני לא מדבר על בגדים ונעליים ואוכל ושטויות כאלה כי על זה זה לא תופס.... המדינה מברכת על עסקים פרטיים שפורחים כמו העסק של אבא שלי ובגלל זה כול ההטבות למינהן .. שאחת מהן היא לא לשלם מס על מכשירי חשמל.. מכוניות וכאלה.....

תלכו לכול עורך דין או מה שזה לא יהיה והוא יגיד לכם את אותו הדבר........ זה חוקי לחלוטין 100%!

ולמנהל הפורום זה גם נוגע אלייך..... זה חוקי לחלוטין ..... זה מה שעסקים פרטיים מרוויחים.....!!! מה לעשות חיים קשים אבל זאת המציאות.... המדינה מברכת על עסקים פרטיים ועוד יותר שהם פורחים ומפתחים תמדינה ואז היא מביאה להם הטבות כמו שציינתי!!!

פורסם

כמה **** אתה יכול להיות

עזוב שהכותרת לא חוקית

אתה רושם את זה בפורום הלא הנכון

ועוד אתה יודע שזה יעלה לך ביוקר

שאבא שלך מצהיר שהוא קונה משהו לעבודה שלו הוא מקבל את הפתור ממס

אבל זה שהוא קונה כרטיס מסך לבן שלו(ללא שום קשר לעבודה שלו) ומצהיר על זה כאילו זה קשור לעבודה שלו

אז הוא מרמה את הממשלה

פורסם
  • מחבר

לך לכול עורך דין... כול דבר שהוא רוצה לקנות

הביתה לעבודה ... לא משנה מה .... כול דבר אין לו מס ... חות ממה שציינתי לעיל..... עובדה!!

פורסם

לקנות מחשב על שם העסק ולא להשתמש בו בשביל העסק אבל לקבל את החזרי המס זו עבירה, וכל עורך דין יגיד לך את זה.

לעומת זאת תשאל רואה חשבון (שזה יותר לענין) והוא כבר ימצא דרך לגרום לזה להראות תקין (למרות שזה לא, אבל הוא ידאג שאף אחד לא ידע).

אז זה לא חוקי אבל קשה להתווכח עם העובדה שזה מקובל בשטח.

פורסם
  • מחבר

זה כמו שאבא שלי יקנה LAPTOP

והוא ישאיר אותו רק בעבודה... הרי זה לא יקרה

הוא קנה ת LAPTOP בשביל לעבוד בבית... אותו הדבר עם הכרטיס מסך... אבל זה לא משנה תעובדה שכול דבר שהוא ייקנה לא יעלה לו מע"מ ולמס הכנסה לא איכפת לאיזה שימוש הוא עושה את זה... כמובן שלא משהו לא חוקי כמו למכור את זה בשוק השחור או משהו ... אני לא יודע יכול להיות שזה נשמע ממש דפוק אבל זאת האמת לאמיתה !!

פורסם

הכותרת לא חוקית

פורסם

שמע זה לא חוקי ואני בטוח שכל מי שיכול עושה את זה

אבל...זה לא אומר שאתה צריך להתגאות בזה כמו מטומטם (סלח לי על הביטוי אבל זה מה שאתה אם אתה ככה מפרסם את זה)

ולפרסם את זה בפורום

אל תשכח שלמנהלים פה יש את האיי פי שלך ואם מס הכנסה ממש יתעקש הם גם יקבלו אותו

בוא נניח לרגע שמה שאתה עושה הוא חוקי אבל מסריח

תלמד משהו בחיים

אם למס הכנסה בא להתלבש עלייך אתה גמור

הם ימצאו עלייך כל כך הרבה ליכלוך שג' יפית ו"סנו מקסימה" לא יצליחו לנקות

פורסם
  • מחבר

יאווו איזה אנשים מטומטמים יש פה

אז יש להם ת אי פי שלי .. ויש להם תכתובת שלי ותטלפון שלי בבית...

אתם האנשים הכי פתטיים בעולםםםםםםםם..... יאלללה תתלבשו עליי... :)

פורסם

אולי שמישהו יחסום אותך כבר יחד עם גוש הצואה שיצא לך מהמקלדת !

אתה לא מבין איזה שטויות אתה מדבר!!

אתה מדבר חצאי אמת ומסלף הכל לגמרי ורק מראה על בורות בנושא. אבא שלך ישלם את המס והמע"מ אבל הוא יקבל אותו חזרה בחישובי מס שנתיים או החזרי מע"מ דו חודשיים.

תדע להבדיל בין השניים

ואכן כמו שאמרו לך מבחינה חוקית זה מ-א-ד לא חוקי אבל מבחינת רואי חשבון הם יעלימו את זה כי זה בעצם התפקיד שלהם!

בכל מקרה אני אישית הייתי מוחק את כל הת'רד המפגר הזה שפתחת עם כותרת בכלל לא חוקית וגם הייתי גורם לזה שלא תוכל יותר לפתוח את הפה שלך בפורומים פה.

אתה מדבר שטויות ושזה עוד לא מספיק את מנסה לגרור את העסק של אבא שלך לנושא.

זה לא פורום למי יש ביצים יותר גדולות זה פורום מחשבים וואלה מה שעובד בשבילך לא יעבוד בשבילך כל אחד יש אנשים עם אתיקה אומנם לא הרבה אבל נשארו עוד כמה. בכל מקרה אני מקווה שיום אחד תבין איזה חמור היית.

יומטוב.

פורסם

חחחח אתה שרוט וגם קצת קשה הבנה

לא אמרתי שאנחנו נתלבש עלייך

אמרתי שאם מס הכנסה רוצה הוא יכול להתלבש עלייך

מס הכנסה יכול להתלבש על כל אחד

רק תן לו סיבה

פשוט תן לו סיבה :hat:

פורסם

אני אומר שפשוט תעיפו אותו לצמיתות מהפורום! :hat:

פורסם

הדיון ננעל.

אני בטוח שאני לא צריך לפרט את כל הסיבות לנעילה.

פורסם

לא צריך לפרט אבל פשוט הייתי חייב להעיר

ולמנהל הפורום זה גם נוגע אלייך..... זה חוקי לחלוטין ..... זה מה שעסקים פרטיים מרוויחים.....!!! מה לעשות חיים קשים אבל זאת המציאות.... המדינה מברכת על עסקים פרטיים ועוד יותר שהם פורחים ומפתחים תמדינה ואז היא מביאה להם הטבות כמו שציינתי!!!

מעניין שעדיין לא העזת להגיד את שם האדם והעסק, מעניין מאוד ::)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים