עבור לתוכן

6800!!! XFX או MSI

Featured Replies

פורסם

התגלו בכרטיסים שלהם בעיות...אז למה לקנות MSI..!!.

איזה דגם אתה רוצה?...רגיל??.Ultra...??GT??

פורסם
  • מחבר

אני לא רוצה להעליב אף אחד אבל זה פשוט טיפשות לא לקחת את הלידטק, XFX זה הקירור סטוק המעפן וPCB כחול, וואו ::)

Leadtek בא עם קירור נחושת ששוקל חצי קילו שיכול לקרר 7 GF6800U ועוד תוכל לעשות להם OC, שלא לדבר על זה שאיכות הבניה, איכות הקבלים ואיכות שאר החלקים הם ברמה הטובה ביותר, ובטח הרבה יותר מאשר הXFX.

אם אין להם לידטק תלך על הMSI או Gainward שטיפה יותר יקרים, אם גם את אלה אין עליהם לך על האלבטרון או הXFX, זה אותו כרטיס רק עם אריזה שונה ומדבקה אחרת על הקירור ::)

הBFG זה אלבטרון\XFX עם PCB כחול וOC, סתם אתה משלם יותר בשביל 5 FPS.

תתחדש.

חבר מדובר פה על 6800 ולכל מי שלא הבין =\

חיחי מדובר פה על 6800 רגיל לא U ולא GT

פורסם
  • מחבר

אוקי עידו אתה נראה פה קצת הכי מנוסה חיחי

מה אתה ממליץ לא להתפשר ולעבור חנות??

או לראות מה הבעייה שלהם שהם לא יכולים להביא MSI ויכול להיות שאני ישיג?

פורסם

הייתי ממליץ לך לקנות בחנות אחרת (אם אין לKSP) את הכרטיס של לידטק או אלבטרון בגלל הקירור הטוב שלהם.

על הכרטיס של MSI לא הייתי ממליץ מכיוון שבאמת התפרסם שהיו בעיות בכרטיסים, אז ה"תירוץ" של KSP נשמע די אמין.

פורסם
  • מחבר

יש ללידטק 6800?!?!

לא ידעתי.. חשבתי שיש להם רק אולטרה וGT..

מה לדעתך יותר טוב?? ALBATRON או לידטק בבקשה אל תגיד לי שאתה לא יודע..

פורסם

לפי דעתי הקירור של הלידטק טוב יותר. אבל לצערי לא מצאתי עדיין השוואות של OC בין שני הכרטיסים.

עריכה:

כדי להוסיף משהו להודעה, אתה יכול להשתמש בלחצן ה modify.gif במקום להקפיץ.

פורסם

הקירור שלידטק שמה על הGF6800NU שלה שווה לקירור שהXFX שלך שמה על הGF6800U פחות או יותר, איך בכלל אפשר להשוות לחברה כמו XFX לבין חברה כמו לידטק.

הקירור של הXFX פשוט ח-ר-א, עדיף להעיף אותו משם ולעשות פוו על הליבה מאשר להשאיר אותו, לעומת זאת תסתכל על הלידטק, קירור מורף איכות בניה הטובה ביותר ובנאדל מעולה, ועוד הוא עולה סה"כ 100 שקלים יותר מהXFX.

פורסם

מצטער שאני סוטה קצת מהנושא , אבל לא רציתי לפתוח סתם עוד דיון על 6800 .

רציתי לדעת איך ה 6800U של ASUS (אל תתייחסו למחיר הנורא יקר )http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=7083

רציתי בהתחלה ללכת על הלידטק אבל ראיתי את ה ASUS אז רציתי לדעת איך הוא ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים