פורסם 2004 באוגוסט 1821 שנים תקשיבו היום הייתי בKSP וסתם דיברתי איתו על המפרט שלי.. הוא אמר שיש בעייה עם ה6800 MSI ושהוא תקוע בנמל וכדי לי לקחת של XFX ושאין שום הבדל בביצועים וXFX עולה 100 שקל פחות זה היה קצת חשוב אבל מילא.. במהלך השיחה הוא דיבר בטלפון עם איזה אחד ואז הוא אמר לי שלא משנה גם אם אני רוצה של MSI אני לא יכול כי התגלתה בעייה בחלק מהכרטיסים של MSI ומחזירים את הכרטיסים ליצרן זה דיי היה מוזר ולא מציאותי אולי סתם התקמבן עלי או משהו..אבל בכל זאת רציתי לדעת אם יש הבדל באמת קריטי ואפילו אם קטן ואתם יכולים לפרט אני אשמחבין XFX לMSIועוד משהו אני חיפשתי איזה משחקים באים בבאנדל של XFX ולא מצאתי כל כך אם מישהו יכול לעזור אני אשמח =)תודה מראש
פורסם 2004 באוגוסט 1821 שנים אין להם =(מה אתם מציעים לי לעשות להישאר עם הXFX או לא לקנות בKSP?תקנה מנות אחרת שתציע לך במחיר אטרקטיבי איזה LEADTEK או ALBATRON
פורסם 2004 באוגוסט 1821 שנים הקירור של הXFX די עלוב...אם אתה נעול על החנות אז גם הXFX יעשה את העבודה, אבל אם אפשר לקנות את הכרטיס מסך מחנות אחרת, אז עדיף את הכרטיס של LEADTEK או ALBATRON.
פורסם 2004 באוגוסט 1821 שנים מחבר אההמ נראה לי בסוף אני יקנה הכל בפנדה..ד"א של מי השירות יותר חרא של KSP או פנדה<?
פורסם 2004 באוגוסט 1821 שנים בוא נגיד ככה.... הקירור של XFX בכלל אבל בכלל לא עלוב... עם נשווה אותו ל MSI למרות שכבר יש את כול הפאקים שלו שנתגלו... עדיין הקירור של שניהם אותו הדבר ואפילו ה XFX לוקח.... אל תקשיב למה שאומרים פה...http://www.hexus.net/content/reviews/review.php?dXJsX3Jldmlld19JRD03ODk תכינס לפה .. תקרא הכול על הכרטיס הזה...... ותראה שהוא כרטיס מצוין ובין הטובים... שמע יש 4 חברות שהן לפי דעתי הכי טובות ל אולטרות.... GAINWARD כרטיס קטלני ביותר וקירור הכי טוב שיש לפי דעתי וגם לפי הרבה BFG OC אחלה כרטיס... אחלה בנדאל..... אחריות לכול החיים חלק אומרים שזה חשוב .. לפי דעתי לא.... Leadtek אחלה כרטיס ואחלה קירור PINE XFX גם אחלה כרטיס וההבדל בינו לבין השאר שהוא בא כבר ישר מהחנות עם OVERCLOCK של 450/1150 שים לב ש הציפ הרשימי של NVIDIA הוא 400/1100 יש הבדל קח ת XFX שמע לי .....
פורסם 2004 באוגוסט 1821 שנים תיקון קל: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_1207&products_id=6939 בלינק של פנדה רשום שזה מגיע 450/1150 ובלינק של HEXUS.NET רשום 450/1100 אז קח את זה לתשומת ליבך... פשוט מאוד תדבר עם פנדה ותברר איתם בדיוק מה המהירויות שאתה מקבל!
פורסם 2004 באוגוסט 1821 שנים אני לא רוצה להעליב אף אחד אבל זה פשוט טיפשות לא לקחת את הלידטק, XFX זה הקירור סטוק המעפן וPCB כחול, וואו : Leadtek בא עם קירור נחושת ששוקל חצי קילו שיכול לקרר 7 GF6800U ועוד תוכל לעשות להם OC, שלא לדבר על זה שאיכות הבניה, איכות הקבלים ואיכות שאר החלקים הם ברמה הטובה ביותר, ובטח הרבה יותר מאשר הXFX. אם אין להם לידטק תלך על הMSI או Gainward שטיפה יותר יקרים, אם גם את אלה אין עליהם לך על האלבטרון או הXFX, זה אותו כרטיס רק עם אריזה שונה ומדבקה אחרת על הקירור : הBFG זה אלבטרון\XFX עם PCB כחול וOC, סתם אתה משלם יותר בשביל 5 FPS. תתחדש.
פורסם 2004 באוגוסט 1821 שנים הקירור של הXFX ממש בסיסי, הוא לא כמו הקירור של גירסת האולטרה. הקירור הוא כזה:
פורסם 2004 באוגוסט 1821 שנים אני אומר לכם אפשר למות עד כמה שאנשים **********עידו זה הקירור של ה 6800 הרגילאתה לא יודע כמה אני עצבני כרגע שאתה משקר http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=609_273_1207תיכנסו לפה ותיראו זה כול הכרטיסים של ה 6800 של XFX בארץהקירור של XFX מעולה..... אין אף סיבה לא לקנות אותו!!!
פורסם 2004 באוגוסט 1821 שנים simpleplan,אתה עצבני שאני משקר? ;Dבפעם הבאה תבדוק את עצמך לפני שאתה מדבר.הוא ביקש 6800 לא אולטרה ולא GT. אלא ה6800 הרגיל....אתה בעצמך הבאת את הקישור לדף של כרטיסי הXFX, ואפילו אתה יכול לראות שהקירור של ה6800 הרגיל הוא לא מי יודע מה.אז לפני שאתה מאשים אותי בשקר (שזה דבר שלא מתקבל על הדעת) תבדוק שאתה מבין על מה מדובר ומה פותח הת'רד שאל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.