עבור לתוכן

6800!!! XFX או MSI

Featured Replies

פורסם

תקשיבו היום הייתי בKSP וסתם דיברתי איתו על המפרט שלי.. הוא אמר שיש בעייה עם ה6800 MSI ושהוא תקוע בנמל וכדי לי לקחת של XFX ושאין שום הבדל בביצועים וXFX עולה 100 שקל פחות זה היה קצת חשוב אבל מילא.. במהלך השיחה הוא דיבר בטלפון עם איזה אחד ואז הוא אמר לי שלא משנה גם אם אני רוצה של MSI אני לא יכול כי התגלתה בעייה בחלק מהכרטיסים של MSI ומחזירים את הכרטיסים ליצרן זה דיי היה מוזר ולא מציאותי אולי סתם התקמבן עלי או משהו..

אבל בכל זאת רציתי לדעת אם יש הבדל באמת קריטי ואפילו אם קטן ואתם יכולים לפרט אני אשמח

בין XFX לMSI

ועוד משהו אני חיפשתי איזה משחקים באים בבאנדל של XFX ולא מצאתי כל כך אם מישהו יכול לעזור אני אשמח =)

תודה מראש

פורסם

לא מזמן התפרסם שאפשר לפתוח חלק מה MSI 6800 ל 6800GT בעזרת מוד.

פורסם
  • מחבר

לא יודע.. זה מה שKSP אמרו לי

בבקשה עוד תגובות??

פורסם

תקנה Leadtek, הכי טוב.

פורסם
  • מחבר

אין להם =(

מה אתם מציעים לי לעשות להישאר עם הXFX או לא לקנות בKSP?

פורסם

אין להם =(

מה אתם מציעים לי לעשות להישאר עם הXFX או לא לקנות בKSP?

תקנה מנות אחרת שתציע לך במחיר אטרקטיבי איזה LEADTEK או ALBATRON

פורסם

הקירור של הXFX די עלוב...אם אתה נעול על החנות אז גם הXFX יעשה את העבודה, אבל אם אפשר לקנות את הכרטיס מסך מחנות אחרת, אז עדיף את הכרטיס של LEADTEK או ALBATRON.

פורסם
  • מחבר

אההמ נראה לי בסוף אני יקנה הכל בפנדה..

ד"א של מי השירות יותר חרא של KSP או פנדה<?

פורסם

בוא נגיד ככה.... הקירור של XFX בכלל אבל בכלל לא עלוב... עם נשווה אותו ל MSI למרות שכבר יש את כול הפאקים שלו שנתגלו... עדיין הקירור של שניהם אותו הדבר ואפילו ה XFX לוקח....

אל תקשיב למה שאומרים פה...http://www.hexus.net/content/reviews/review.php?dXJsX3Jldmlld19JRD03ODk

תכינס לפה .. תקרא הכול על הכרטיס הזה...... ותראה שהוא כרטיס מצוין ובין הטובים...

שמע יש 4 חברות שהן לפי דעתי הכי טובות ל אולטרות....

GAINWARD כרטיס קטלני ביותר וקירור הכי טוב שיש לפי דעתי וגם לפי הרבה

BFG OC אחלה כרטיס... אחלה בנדאל..... אחריות לכול החיים חלק אומרים שזה חשוב .. לפי דעתי לא....

Leadtek אחלה כרטיס ואחלה קירור

PINE XFX גם אחלה כרטיס וההבדל בינו לבין השאר שהוא בא כבר ישר מהחנות עם OVERCLOCK של 450/1150 שים לב ש הציפ הרשימי של NVIDIA הוא 400/1100 יש הבדל :)

קח ת XFX שמע לי .....:)

פורסם

תיקון קל:

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_1207&products_id=6939

בלינק של פנדה רשום שזה מגיע 450/1150

ובלינק של HEXUS.NET רשום 450/1100 אז קח את זה לתשומת ליבך... פשוט מאוד תדבר עם פנדה ותברר איתם בדיוק מה המהירויות שאתה מקבל! :jump:

פורסם

אני לא רוצה להעליב אף אחד אבל זה פשוט טיפשות לא לקחת את הלידטק, XFX זה הקירור סטוק המעפן וPCB כחול, וואו ::)

Leadtek בא עם קירור נחושת ששוקל חצי קילו שיכול לקרר 7 GF6800U ועוד תוכל לעשות להם OC, שלא לדבר על זה שאיכות הבניה, איכות הקבלים ואיכות שאר החלקים הם ברמה הטובה ביותר, ובטח הרבה יותר מאשר הXFX.

אם אין להם לידטק תלך על הMSI או Gainward שטיפה יותר יקרים, אם גם את אלה אין עליהם לך על האלבטרון או הXFX, זה אותו כרטיס רק עם אריזה שונה ומדבקה אחרת על הקירור ::)

הBFG זה אלבטרון\XFX עם PCB כחול וOC, סתם אתה משלם יותר בשביל 5 FPS.

תתחדש.

פורסם

הקירור של הXFX ממש בסיסי, הוא לא כמו הקירור של גירסת האולטרה.

הקירור הוא כזה:

XFX-FX6800-128mb-FGBG.jpg

פורסם

אני אומר לכם אפשר למות עד כמה שאנשים **********

עידו זה הקירור של ה 6800 הרגיל

אתה לא יודע כמה אני עצבני כרגע שאתה משקר http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=609_273_1207

תיכנסו לפה ותיראו זה כול הכרטיסים של ה 6800 של XFX בארץ

הקירור של XFX מעולה..... אין אף סיבה לא לקנות אותו!!!

פורסם

הקירור של ה- Leadtek הרבה יותר טוב.

Leadtek זה הפרארי של ה- 6800 Ultra.

פורסם

simpleplan,

אתה עצבני שאני משקר? ;D

בפעם הבאה תבדוק את עצמך לפני שאתה מדבר.

הוא ביקש 6800 לא אולטרה ולא GT. אלא ה6800 הרגיל....

אתה בעצמך הבאת את הקישור לדף של כרטיסי הXFX, ואפילו אתה יכול לראות שהקירור של ה6800 הרגיל הוא לא מי יודע מה.

אז לפני שאתה מאשים אותי בשקר (שזה דבר שלא מתקבל על הדעת) תבדוק שאתה מבין על מה מדובר ומה פותח הת'רד שאל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים