עבור לתוכן

9600xt או 9800se?

Featured Replies

פורסם

אלהן חברה=] אני רוצה לקנות כרטיס מסך ואני מתלבט בין ה 9800se שהוא 256ביט לבין ה 9600xt.

בגדול 9600xt אני יודע שהוא יותר טוב אבל זה די בקצת והם עולים אותו מחיר,

אז רציתי להתייעץ איתכם מה לדעתכם כדאי לי?

ה9800se הוא 256ביט ככה שהבנתי שיש מצב שאפשר לעשות לו סופטמוד אבל זה רק ב1 לכל כמה כרטיסים.

אפשר בבקשה שמי שכותב איזה עדיף, שגם יפרט שאני ידע שיש ביסוס לטענה.

הכרטיס מסך של ה ה9800se

הוא של חברת yuan

www.yuan.com.tw

למי שרוצה עוד פרטים, ושל ה9600xt לא משנה לי החברה אז זה לא משנה כרגע.

אם צריך עוד פרטים תודיעו לי (בנוגע למפרט , המערכת שלי תנצל את שני הכרטיסים אז אין טעם לכתוב בכל מקרה..)

תודה מראש לכל העוזרים!

פורסם

אם הR9800SE הוא מהדגמים החדשים הוא R9800XT עם 128MB של זיכרון, קירור מעפן וביוס של SE.

תשיג קירור טוב (AKA ATi Silencer 3) תצרוב ביוס של XT ויש לך XT עם 128מגה וקירור קצת יותר טוב (כנ"ל).

אם הוא מהדגמים הישנים, יש סיכוי לפתיחת צינורות עיבוד והפיכת הכרטיס לPro, או שפשוט לא יהיה אפשר, לכן הR9600XT עדיף (הוא חזק יותר).

תתחדש ;)

פורסם
  • מחבר

אם הR9800SE הוא מהדגמים החדשים הוא R9800XT עם 128MB של זיכרון, קירור מעפן וביוס של SE.

תשיג קירור טוב (AKA ATi Silencer 3) תצרוב ביוס של XT ויש לך XT עם 128מגה וקירור קצת יותר טוב (כנ"ל).

אם הוא מהדגמים הישנים, יש סיכוי לפתיחת צינורות עיבוד והפיכת הכרטיס לPro, או שפשוט לא יהיה אפשר, לכן הR9600XT עדיף (הוא חזק יותר).

תתחדש ;)

קצת הגזמנו פה חחח , אני לא מתכוון לעשות לו oc וכל השיט הזה , אני לא ככ גיימר מקצועי, אני לא יודע עם הוא מהדגמים החדשים אז אין לי מושג עם זה יפתח לפרו=\ תודה על העזרה

עוד מישהו? (אולי מישהו שמדבר מנסיון?)

פורסם

אז קח XT

פורסם

גיימר מקצועי ? ;D

חחחח

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים