עבור לתוכן

האם יותר טוב שני כרטיסים של 256 400MHZ מכרטיס אחד של 512 400MHZ

Featured Replies

פורסם

תותחים יקרים!!

אני צריך את עזרתכם בעיניין הזכרונות, אמרו לי שבישביל A64יותר טוב שתיים אותו דבר(256*2) מאשר אחד גדול(512).

אז אנה מכם עיזרו לי בסוגייה זו. ;)

בתודה נתי!!!!!!!! :xyxthumbs:

פורסם

בעיקרון אם יש לך מעבד שהבאס שלו הוא 800MHZ אז עדיף 2 של 400 כי אתה מכסה את הבאס של המעבד עם שני הסטיקים....

הבאס של הA64 הוא 400 אז אין צורך בשני סטיקים בשביל לכסות את הבאס כי אחד מספיק........ לכן סטיק אחד של 512 עדיף בשביל A64

אבלללללללל אם אתה מתכוון לעשות OC אז הבאס כמובן יעלה מעל 400MHZ ואז אתה לא תשתמש בכל הבאס אם יהיה לך רק סטיק אחד ולכן בשביל OC עדיף 2 סטיקים.....

אם אתה הולך על OC או שתקנה סטיק אחד של 512 עם 500MHZ או 2 של 256 שכל אחד 400MHZ.......

אבל יותר זול שני סטיקים

לכן באמת עדיף 2 סטיקים......

פורסם

מה קשור המעבד ?? ??? :-\

אולי אתה מתכוון האם הלוח תומך ב DUAL DDR ??

אם כן אז תמיד עדיף שני סטיקים של זיכרון או יותר. יש לך על הלוח אם 4 סלוטים של זיכרון בשני זוגות. ב DUAL DDR , לכל זוג סלוטים יש BUS משלו ככה שרוחב הפס של הזיכרון גדל פי שתים (תאורטית כמובן :) ). תסתכל על הקופסא של הלוח אם ותבדוק אם כתוב DUAL DDR.

פורסם

מה קשור המעבד ?? ??? :-\

אולי אתה מתכוון האם הלוח תומך ב DUAL DDR ??

אם כן אז תמיד עדיף שני סטיקים של זיכרון או יותר. יש לך על הלוח אם 4 סלוטים של זיכרון בשני זוגות. ב DUAL DDR , לכל זוג סלוטים יש BUS משלו ככה שרוחב הפס של הזיכרון גדל פי שתים (תאורטית כמובן :) ). תסתכל על הקופסא של הלוח אם ותבדוק אם כתוב DUAL DDR.

תודה על התיקון:P

פורסם

אבל אם אתה קונה 2X256 יש פחות אופציות לשידרוג לגיגה

פורסם

למה יש לו ארבע סלוטים שימלא את כולם ב256.......

בעיקרון אני חושב שזה מפגר לקנות A64 עם 512......

אתה תרצה להעמיס על המחשב.... והמון לכן אתה תרצה 1G עוד חצי שנה עדיף לקנות עכשיו

פורסם
  • מחבר

אולי תסתכל במפרטים יש לי שם מפרט אולי תוכל לעזור לי?

פורסם

אם המעבד שלך בסוקט 754 הוא לא תומך ב Dual channel ואז אין סיבה שלא לקחת אחד של 512MB

אם הוא בסוקט 939 הוא כן תומך ואז כדאי מאוד לקחת 2X256

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים