עבור לתוכן

צריך מצלמה דיגיטלית מקצועית עד 3000

Featured Replies

פורסם

צריך מצלמה דיגיטלית מקצועית עד 3000

שאפשר לקנות אותה מחנויות מחשבים ....(עדיפות לא מינולטה)

תודה רבה 8)

פורסם

תקציב מעט גבולי...

בזום הגבוהה יש לך :

Olympus 765 (עולה כ-2400, ללא מייצב תמונה.... ה-770 היא בדיוק אותה מצלמה מלבד הפלאש החיצוני)

Canon S1 (עם מייצב תמונה)

Minolta Z3 (עם מייצב תמונה)

קומפקטית :

Canon S60 תהיה בחירה טובה.

תוסיף למצלמה כרטיס זיכרון 256MB (כ-200-250 ש"ח) ואם המצלמה על סוללות AA - מטען+סוללות (כ-170 ש"ח).

לגבי מחירים, אתה יכול להריץ חיפוש באתר Zap שהוא לרוב מסקר ומציג מחירים הרבה יותר זולים מאשר חנויות מחשבים, מציג חנויות צילום.

פורסם

אני הייתי לוקח Fuji S-7000, ממש חלום ;)

פורסם

:kopfpatsch:

S7000 זה אותו S5000 רק עם יותר מגה פיקסלים, ויש האומרים שגם איכות טיפה יותר טובה.

וגם המחיר שלהם מוגזם ביחס למה שמקבלים (1700+- ל S5000 תעשו לי טובה)

פורסם

אני הייתי לוקח Fuji S-7000, ממש חלום  ;)

אני לא, רועשת (ISO200 מינימום) זום קטן ללא מייצב...

אני לוקח את הS1 עוד שבועיים מארה"ב, ממה שבדקתי היא האולטרא זום ה"מקצועית" הכי טובה בשבילי.

פשוט תחפש ביקורות והשוואות ותראה מה הכי מתאים לך.

פורסם

הזום של הפוג'י ממש ממש לא קטן (35-210) , היא כמעט ולא דומה ל S-5000 יש המון הבדלים, ואין מה להשוות באיכות.

מה שבטוח, היא עדיפה בהרבה מהקנון (לפחות לדעתי).

פורסם

יחסית ל380 במקסימלי או אפילו 420 במצלמות כמו הפנסוניק FZ-10 ה210 של הפוגי מזערי :)

שנית היא גדולה יותר פיזית

שלישית, שוב עניין הרעש מאד רציני...

וחוץ מדעתך, יש לך משהו יראה שהאיכות מהפוגי טובה יותר?

עריכה: הכוונה לתמונות השוואה...

פורסם

אף אחת מהמצלמות הנ"ל היא לא מיקצועית , וגם אף מצלמה שתעלה 3000 שח לא תהיה מקצועית. ההבדל בין איכות התמונה בין כל המצלמות שהוזכרו כאן וכל מצלמה שתעלה עד 3000 שח לעומת מצלמות שעולות 1600 שח הוא יחסית קטן . מצלמה שתתן הבדל "דרמטי" באיכות התמונה , בעלת עדשה טובה , ותצדיק את ההגדרה מקצועית - זה שום דבר שתוכל להשיג בפחות מ 3000 שקל , וגם 3500 ואף 4000 שקל (וכאן בערך זה מתחיל להשתנות).

בתחום של עד 3000 שח , בין אם זה A80 , S500 , S1 או 765 של אולימפוס - סה"כ כולם משתמשות באותו סוג חומרה ועדשות , ההבדלים זה הזום הגדול שעולה כסף , מייצבים וכד'.

ככה כדאי שתגדיר מחדש את הצרכים שלך , חבל לבזבז כסף.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים