עבור לתוכן

ULTRA במחיר של GT!!! הדרך המושלמת לחסוך כסף...!!! וזה בדוק!

Featured Replies

פורסם

בטח שהם יתחשבנו.....

זה לא כאילו עלייך תשלם 3000 זה שלם קנס של כמה מיוליונים ואני לא צוחק

• תגובות 30
  • צפיות 1.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

לפני שניה אמרת שהם לא יתחשבנו

ועכשיו אתה משנה את דעתך ?

פורסם

ASUS P4P800 שהוא לא תומך ב NFORCE 2 AND 3 מה זה אומר.... והאם זה ישפיע על הביצוכים של הכרטיס מסך ?!!??!

NFORCE2 ו NFORCE3 הם צ'יפסטים שמתמשמשים בהם ללוחות רבים.

לך פשוט יש אחר. אין פה עניין יש של תמיכה או לא תמיכה.

ולא, זה לא אמור להשפיע על ביצועי הכרטיס מסך.

פורסם

לפני שניה אמרת שהם לא יתחשבנו

ועכשיו אתה משנה את דעתך ?

תראה הם יתחשבנו איתך על כל דבר אם תופסים אותך אבל מה יותר סיכוי יתפסו אם אתה קונה את זה במסחרי

פורסם

בואו נעשה סדר !! אני שאלתי את אבא שלי הוא עו"ד אז ככה:

בקניית מחשב אפשר לנקות את המס רק כל שלוש שנים !! למה כי כל שנה מנקים רק שליש..

שלום ותודה.

פורסם

תסביר כי אל הבנתי

פורסם

זה הדבר הכי מפגר ששמעתי בחיים שלי. ::)

אם אתה קונה אולטרה ומקבל החזר מס, כלומר הוא במחיר של GT עם מס, אז שאתה קונה GT עם החזר מס, הוא כבר יותר זול מ GT בלי החזר מס ואז יש בדיוק את אותו הפרש............. מה הפיגור הזה?!

ודרך אגב, זה לא חוקי, יותר מלעבור כהולך רגל ברמזור אדום. זו העלמת מס. כמובן שזה "בקטנה" יחסית, אבל עדיף לא להגזים עם זה, כמו כל דבר.

פורסם

אבא שלי עצמאי ולא ממש הבנתי איך זה עובד... כשאני קונה הכרטיס אז במקום אני משלם פחות או שאחר כך ירד לאבא שלי מהתשלומי מס הכנסה ? כי אם זה ככה אז אין סיבה לקנות כזה כרטיס כי אתה עדיין משלם את מלוא הסכום. תקנו אותי אם אני טועה? ???

פורסם

יא חתיכת ישראלים מפג*ים !!

אתם לא שמים לב שמשהו לא בסדר ? יושב לו איזה ילד קטן (שעוד שואל אם יש בעייה שציפסט של פנטיום 4 לא תומך בNFORCE.. מה לעזעזל ? ) וממליץ לכל העולם להעלים מס ולעבור על החוק , איזה חינוך לעזעזל הוא קיבל מההורים שלו  ??? ...    לאף אחד זה לא מזיז ? מה אתם חושבים, שיש כסף במדינה שלנו ? רוצים שימשיכו להעלות את המיסים ? , לא מספיק לכם "ההעלאת אזהרה" של המע"מ שהיתה ל 18 אחוז - שאתם בעצמכם שילמתם אותה בכל מעבד מיסכן שקניתם ?

אז מר מתלהב קטן לא ישלם את המס - ומי כן ישלם ? כולנו .... ובמיוחד כל מי שלא מעלים מס - שאני מקווה שזה לפחות רוב. אין רווח נקי בעולם שלנו - על כל משהו שמישהו מרוויח - מישהו אחר משלם (לטובה או לרעה).

שלא לדבר באיזה חופשיות ממליצים לעבור על החוק בצורה כזאת - ועוד איזה דיון מתנהל על זה , זה פשוט בזיון - והתנהגות מגעילה ואופי ישראלי שחייב להשתנות או לפחות להוריד פרופיל. מעלימים מס ? בסדר , לפחות אל תעשו מיזה נושא והמלצה ציבורית.

ועל כל "כולה 300 ש"ח" שכל אזרחי המדינה מעלימים  , מדובר בלא מעט כסף שיכול להשלים תקציבים של בריאות ועזרה לנזקקים , סלילת כבישים או לא יודע מה. אז לא רק שאנשי הרשויות לוקחים כסף לכיסם , אז גם האזרחים מעלימים מס שנועד לשרת את כולנו.

מדובר בעבירה די חמורה , אולי כרגע לא מקפידים על זה לעומק - אבל אל תיתפלאו אם יום אחד יחטפו קריזה ויעשו כל מיני מבצעים כמו מבצעי האכיפה של המשטרה מדי פעם - כל פעם הנושא אחר.

ולגבי הידיעה האינטיליגנטית - למי שיש קצת שכל בקודקוד יודע שמקניית GT אפשר לקבל בדיוק את הביצועים של אולטרה - אז אם כבר לחסוך כסף - אז לקנות משהו ששווה לקנות - ואז לחשוב איך "חוסכים" עוד כסף. ואם כבר מדברים על אינטילגנצייה - אז אמנם אולי קשה לדעת מי העלים מס ומי לא -אבל כשרושמים על זה באינטרנט בהצהרה גלוייה בפורום של למעלה מ 10000 משתמשים , נו , הרבה שכל. וגם יום יבוא שגם במס הכנסה יחליטו שכרטיס משחקים של 2500 שקל לא ממש מתאים למשרד של מכירות מכסחות לדשא או לא יודע מה - גם זה קשור לאינטיליגנציה.

אז ה"הדרך המושלמת לחסוך כסף.....!!!! וזה בדוק!!!" היא כנראה פשוט שאנחנו - מי שלא מעלים מס, נשלם.....

כל הכבוד.

פורסם

אבא שלי עצמאי ולא ממש הבנתי איך זה עובד... כשאני קונה הכרטיס אז במקום אני משלם פחות או שאחר כך ירד לאבא שלי מהתשלומי מס הכנסה ? כי אם זה ככה אז אין סיבה לקנות כזה כרטיס כי אתה עדיין משלם את מלוא הסכום. תקנו אותי אם אני טועה? ???

אתה קונה מה שאתה קונה.... ואז אתה מבקש חשבונית בשביל החברה בלה בלה בלה בע"מ ואז אבא שלה עושה סידורים עם המס ומגיש את החשבונית בשביל החזר מס ואז הוא מקבל את המס שלקחו כשקנית את המחשב...........

פורסם

פותח הת'רד אתה לא מבין שזה לא UT במחיר של GT.

זה UT במחיר של GT+17%.

כי אתה היתה משלם על הGT מחיר של GT-17%.

ולמה הדיון המפגר הזה לא ננעל?

פורסם

אני יכול לקנות 6800 של MSI ב1666

זה ממש משתלם........

AMD 64 3200 יעלה לי 1300

זה איכות......

קיצור לפני שהדין ננעל אני רק רוצה להגיד שמי שיש לו אבא עם חברה אז הוא יכול לקנות את זה אבל להזהר לא לעשות את זה יותר מדי מסחרי שלא יעלו עליכם ואז ביי ביי אבא.................

פורסם
  • מחבר

אוקיי בואו נעשה סדר......

אין בעיה לקנות כול דבר שהוא בסכום הגיוני ולרשום את זה על שם החברה.......

זה פעם ראשונה שאני קונה איזשהו חלק מחשב על שם העבודה של אבא שלי זה דבר ראשון.....

דבר שני יוצא לי בסך הכול 2760 משמע הנחה של 565 שקלים חדשים...... משמע הרבה כסף.....

וזה נכון שעם הייתי קונה GT אז זה היה יותר משתלם ויותר זול.....

עם הייתי קונה ת GT הייתה לי הנחה של 385 שקל וזה היה יוצא 2280 ובואו נעגל את זה ל 2300 ואז זה יוצר הבדל של 500 שקל בין ה אולטרה ל GT וזה מאוד משתלם

דבר שלישי ...... ההורים שלי חינכו אותי טוב מאוד... אני הצעתי להם תרעיון ואבא שלי אמר שזה בסדר לקנות וזה חוקי....... וגם אבא שלי עורך דין ועם הייתם יודעים תשם של החברה שלו.... שהיא מוכרת... אז הייתם מבינים למה זה חוקי... ולמה באמת שאני ישלם אלפי שקלים יותר בישראל כשאר בארצות הברית זה עולה בהרבה פחות... ולמה אני צריך לעזור לנזקקים.... אנחנו גולשים פה לנושאים שלא קשורים אבל בכול מקרה... למה לי לעזור לנזקקים?... למה אני חייב להם משהו?..... אנחנו משפחה שתמיד תורמת אבל מה זה קשור לנזקקים תסביר לי אה ??? ?? אני עבדתי עכשיו חודש שלם בשביל הכרטיס מסך הזה כי ההורים שלי חשבו שאני לא צריך אותו והם אמרו לי שעם אני רוצה לקנות אותו אז שאני יילך לעבוד בשבילו..... אז בבקשה שב בשקט ותירגע........... !!!! :hat:

פורסם

לא ממש קראתי את הכל

אבל חבל חבל

יום אחד יבוא מס הכנסה ואבא שלך יוכל אותה

אל תפרסם דברים לא חוקיים פה.

פורסם

ולמה אני צריך לעזור לנזקקים.... אנחנו גולשים פה לנושאים שלא קשורים אבל בכול מקרה... למה לי לעזור לנזקקים?... למה אני חייב להם משהו?..... אנחנו משפחה שתמיד תורמת אבל מה זה קשור לנזקקים תסביר לי אה ??? ?? אז בבקשה שב בשקט ותירגע........... !!!! :hat:

כרגיל ההתחמקות מספר אחת זה לא להתייחס לכל הדברים  ::) , אז אין שום סיבה שאתה תעזור לנזקקים  , תסלול כבישים , תקים תשתיות , תבנה בתי ספר , תעשה כל מיני דברים לרווחת האזרח - באמת אין סיבה שתעשה , וגם אין סיבה שאני יעשה - בשביל זה יש את המדינה - ובמדינה שלנו עושים את זה. והכסף, לא יודע אם אתה יודע, - אבל הוא לא גדל על עצים. במדינת ישראל משלמים מיסים כדי (כביכול) שהמדינה תוכל לדאוג לנו - לא מתאים לך - להתראות , אתה מוזמן לחיות במדינה אחרת.

ולמה שאתה תשלם לנזקקים אתה שואל ? זה כדי שאני לא אשלם בשבילך - זאת הסיבה - לא אמרתי שאתה צריך, אלא הכסף יגיע מאיפו שהו בכל מיקרה לניזקקים (או הכבישים או כל הדברים שגם אתה משתמש בהם והאבא העורך דין שלך לא קנה - ושבכלל לא התייחסת אליהם בתגובה). אז אם כרגע כולנו בתור עם ישראל ישלמו על חשבון העסק כל דבר - אז כל מערך המע"מ ידפק , ולא יהיה כסף לשלם לכביש שבו אבא שלך מסיע אותך לכתה א' בBMW שלו , ובכלל לא תהיה הכיתה א' שלך - כי העם לא משלם מיסים , כמובן מצב כזה לא יקרה , אז יעלו את המיסים האחרים, יקצצו בבריאות , יקצצו בביטחון, בצבא ואני לא רוצה להמשיך בכל בעיות התקציב שיש למדינה שלנו (אבל אם אני אבא עורך דין עם המון כסף ובלי דאגות - למה שאני אחנך את הילדים שלי להיתחשב?). אז כל אחד יגיד - אבל זה כולה 500 שקל , אבל כולם ביחד - זה מאות אלפיי ומיליוני ועשרות מיליוני שקלים, הכל חוזר אלינו בתור מיסים וחוסר שירותים ואחזקה שהמדינה צריכה לתת לנו. וכמובן אם היתי ילד אינפנטיל בן 7 שלא משלם כלום אז לא היתי מודאג , אומר בגלוי באינטרנט שאבא שלי עורך דין והוא מעלים מס דרך קבע , מחנך את כל שאר "הילדים" שזה טוב להעלים מיסים - ואין שום סיבה לחשוב על ההשלכות זה , ואחריי זה עוד אומר לבן אדם כנראה קצת יותר משכיל ומנוסה ממני לשבת בשקט , אז מה אם הוא משלם מיסים בלי לתחמן אף אחד (או גרוע מיזה לעבור על החוק) כדי שאנשים כמוני ילכו לבית ספר שממומן עלידי הממשלה - אז מה ? שגם הוא יעלים מס - זה הפתרון.

ונכון שאולטרא עולה פה מאוד יקר - 500 שקל יותר ממחיר רשמי שלו כמו בארהב + מע"מ של הארץ , אבל בגלל זה לא כל המדינה צריכה לשלם מה שאתה היית צריך לשלם - אם אתה רוצה "להחזיר" למישהו על עוול שנעשה (והמחירים בארץ באמת מוגזמים) כדאי שתתחיל לקלל את היבואנים והחנויות וכל מי שמגלל לכיסו רווח (לטענתך) ולא לגרום לזה להיות תרוץ עלוב ללמה אתה לא משלם מיסים כשכל השאר כן.

תנסה קצת להיתבגר - ואני מציע שתראה לאבא העורך דין שלך את התרד הזה ובטח תקבל ממנו שוקולד על התרד הנפלא הזה , ואני יחפש את האבא ה"מנהל אגף במס הכנסה" שלי יראה לו את התרד וישאל אותו אם גם אני יכול לקבל איזה שוקולד על זה  ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים