עבור לתוכן

ULTRA במחיר של GT!!! הדרך המושלמת לחסוך כסף...!!! וזה בדוק!

Featured Replies

פורסם

אז כן באמת השגתי ובואו אני יגיד לכם איך גם אתם יכולים......

בגלל שאבא שלי עצמאי אז הוא משלם על הכרטיס ורושם את זה על השם החברה שלו

ואז ע" כך מוחזר לו המע"מ.... משמע הנחה של 17 אחוז מסך הכרטיס .... משמע....

הנחה של 565 שקל....

ואז ההבדל בין ה GT ל ULTRA מסתכם ב 150 שקל לערך... תלוי איזה חברה ואיזה כרטיס אתם לוקחים..... אז עצתי לכם זה שתבררו עם מי שאתם מכירים עם הוא עצמאי או משהו כזה ושיקנה את זה על שמו וככה יוחזר לכם 17 אחוז מהכרטיס .... במקרה שלי 565..... !!!!

גם נשמע טוב... זה גם לא עבירה על החוק..... וגם........ חוסך לכם כסף?

איך אני איתכם ?

• תגובות 30
  • צפיות 1.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

פחחחחחחח טוב שאתה עולה על זה יגאון

אני ככה הולך לחסוף 1000 שקל במחשב הבא שלי..............

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי... כאילו ירדת עליי או שאני באמת גאון ?? ?

פורסם

אם אתה שואל זה שולל את האופציה השניה לא?

פורסם
  • מחבר

לא יודע.. תענה לי על זה אתה

פורסם

תגידו יש סיכוי שמישהו יעשה את זה בשבילי??

אני רוצה 3200+ 64 ביט אם לוח של EPOX 8KDA3J החדש אם נפורס 3 250GB וקירור של זלמן 7000B CU ומארז של ראידמאקס בצבע שחור\אדום

פורסם
  • מחבר

רוצה שאני יעשה את זה בשבילך ?

פורסם

הא?

עזוב עלו על זה ממזמן ככה קניתי 3 מחשבים אחרונים שלי וגם את הבא........

אני הולך לחסוך בוכטות על זה.....................

הקטע הוא שהפעם אני משלם על המחשב........ בעע

עריכה:

איזה צחוקים איתך חחח

אתה חושב שאבא שלך יכול לקנות מחשב כל יום? כל דבר שהוא קונה דרך החברה שלו עובר דרך מס הכנסה הם יראו שני מחשבים יהיה להם די מוזר ואז הם באים בודקים ואבא שלך בכלא על העלמת מס.........

וגם אבא שלך לא יסכים......

טומי תפתח חברת סטארטאפ

פורסם

סבבה למה לא כמה זה יעלה??

אם בחנות זה עולה 1333ש"ח המעבד הקירור למעבד 205ש"ח הלוח 655ש"ח והמארז 390ש"ח... המחירים של פנדה

שוב אני שואל כמה זה יעלה לא שתלך לעשות את זה עכשיו ;)

פורסם

סבבה למה לא כמה זה יעלה??

אם בחנות זה עולה 1333ש"ח המעבד הקירור למעבד 205ש"ח הלוח 655ש"ח והמארז 390ש"ח... המחירים של פנדה

תקרא מה שכתבתי

איזה צחוקים איתך חחח

אתה חושב שאבא שלך יכול לקנות מחשב כל יום? כל דבר שהוא קונה דרך החברה שלו עובר דרך מס הכנסה הם יראו שני מחשבים יהיה להם די מוזר ואז הם באים בודקים ואבא שלך בכלא על העלמת מס.........

וגם אבא שלך לא יסכים......

טומי תפתח חברת סטארטאפ

פורסם
  • מחבר

אוקיי אז ככה.... המס הכנסה לא יכול לעלות על כזה דבר.....

כי מה הבעיה באמת להגיד שהוא משתמש בזה בבית?

הוא קנה את זה למשרד והעביר את זה הביתה ??... וזה אומר שהוא עבד עליהם לא נראה לי?!?!?!?!?!??! אל תדבר שטויות

ועם אתה תקנה GT ברור שזה יעלה לך בסוף עם רושמים את זה כהוצאה מוכרת אבל אז זה הקטע שיהיה לך GT ולא אולטרה

אז תסתכל על זה ככה שאתה תקנה אולטרה במחיר של GT בזמן שאחרים ייקנו GT במחיר שלך יש אולטרה?!?!? :lol: :lol: :lol: :lol:

פורסם

אם תקנה לכל העולם הם יבואו לשאול איפה המחשב..... איפה תגיד השאלתי לחבר??

אני ביקשתי מאבא שלי שיקנה דרך החברה שלו מחשב הוא אמר לי שאי אפשר לקנות כל כך מהר והמחשב שיש לי עכשיו הוא מלפני שנה וקצת....

תאמין לי הם עולים על דברים כאלו......

אם אתה קונה מחשב אחד בשבילך בסדר זה לא בעיה

אבל לעוד אנשים..... תכין לאבא שלך עוגה עם הדבר הזה שמשייף סורגים

פורסם
  • מחבר

תאמין לי שאין לי בעיה לעשות לך את זה בכיף.. אבל אבאלה לא יסכים... למה זה כבר יותר מדיי .....

:lol: :lol:

ועוד שאלה שלא קשורה למה שרשמתי בהתחלה

יש לי לוח אם ASUS P4P800

והוא לא תומך  ב NFORCE 2 3 זאת בעיה ?

פורסם

בואנה ימגזימנים אתם מזיינים תשכל..

מס הכנסה לא מתחשבן וגם אין לו זמן להיתחשבן איתך על 3000 שקל לא מדובר פה במאות אלפי דולרים כולה 3000 שקל ואתם כבר מדברים על העלמת מס?!?לעשות דבר זה, לא חוקי בערך כמו ששוטר יקנוס אותך על שעברת באדום בתור הולך רגל...

אז לפותח הראד באמת לא מומלץ לקנות מחשבים עכשיו לכל החברה אבל קצת הגזימו עם הקטע של אבא בבית כלא חיחי ישרוטים..

פורסם
  • מחבר

חחחח ברור שלא.... רק רציתי לפתוח לאנשים תראש ... שאפשר לקנות כרטיסי מסך תותחים במחיר שמתאים לכול כיס וכיס :)

וברור שמ סהכנסה לא יתחשבן איתך על 3000 שקל למה כול שניה ואפילו עכשיו מישהו כזה או אחר משתמש בחברה שלו כדי להעלים מס.....

:)))))) אבל אבא שלי כבודו.... הוא אף פעם לא עושה כאלה דברים לעצמו.... רק למעני.... :)

אבל לא עניתם לי על השאלה לגבי ה לוח אם שלי

ASUS P4P800 שהוא לא תומך ב NFORCE 2 AND 3 מה זה אומר.... והאם זה ישפיע על הביצוכים של הכרטיס מסך ?!!??!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים