פורסם 2004 באוגוסט 1721 שנים החלטתי לשאול שאלה כזאת בHWZONE כי יש פה מבינים בכל התחומים.למבינים שבניכם איך הגיטר הזאת?http://www.ibanez.co.jp/world/country/frame_uk.htmlוכמה היא שווה לדעתכם?תודה מראש!
פורסם 2004 באוגוסט 1721 שנים מחבר אני שואל כי אני קונה אותה מחר יד שניה ואני רוצה לברר אם הוא עובד עלי!
פורסם 2004 באוגוסט 1721 שנים קודם כל גיטרות איבנז יד שניה מאבדות 50% מהערך שלהן כחדשות תוך איזה שנתיים בערך...כמובן שתלוי במצב של הגיטרה המכני והחיצוני שריטות והכלעכשיו..באיזה דגם אתה מעוניין?נתת לינק לדף הבית של איבנזותן תקציב ואיזה סגנון נגינה אתה מנגן בעיקראני יכוון אותך לדגמים מומלצים
פורסם 2004 באוגוסט 1821 שנים מחבר סורי!הקישור לא עוזר,אז בקיצור אני קונה ממישהו גיטר ubanez rgx70או משהו כזה במצב מעולה כחדשה היא בת שנה וחצי, המחיר הוא 850 כולל קייס איכותי של ibanez .וד"א :הגיטרה הזאת מתאימה לכל סגנונות הרוק כולל מטאל?תודה רבה לעונים!
פורסם 2004 באוגוסט 1821 שנים אחי יש לך פה את הגיטריסט . קודם כל 850 שקל בישביל גיטרה איבנז זה מחיר ממש ממש טוב ועכשיו נעבור לדברים הטכניים .אני עוד אבדוק עליה יותר אבל ככה אני רוצה שתגיד לי , יש לה גשר צף ?וכמה טיונים ?כייס קשה או כזה לגב ? היא עובדת ? ..........ומבחוץ איך היא , תבדוק שהגשר יושב חזק .כללי 850 זה אחלה של מחיר אבל אני אתן לך עוד חות דעת יותר מאוחר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.