פורסם 2002 באפריל 2623 שנים אני חושב שזה שייך לכאן אז אני אשים את זה כאן...מקסימום לא תעבירו את זה חופשי...בכל אופןזה איזה אתר אחד שמשתלט לי על האקספלוררwww.lop.com :AR15: :AR15:אני לא יודע ממה הוא התחיל להשתלט לי עליו-לדוגמא כשהעמוד לא נמצא אז הוא בא לאתר הזהולא נותן לי לעשות חזור ואני בעקרון תקוע,אלא אם אני מכניס את הכתובת מחדש...מה שמעצבן כשאני בפורומים...אני שלחתי אי מייל לאותו אתר לתמיכה שלהם שפירטתי שזה מרגיז אותי ושאני רוצה שזה יעלם ולא לראות את זה עוד פעם. והמניאקים לא החזירו לי תשובה אפילו (זה היה לפני שבוע)אני הורדתי את הכניסות של האתר מרג'יסטרי אבל הוא חוזר כל פעם...אני אובד עצות!מישהו יעזור לי בבקשה!
פורסם 2002 באפריל 2623 שנים זה בטח שינה לך משהו בINTERNET OPTIONS לך לשם ותחזיר הכל על DEFULT ותנסה לשנות אתר בית.
פורסם 2002 באפריל 2623 שנים מחבר החזרתי הכל לבחירת מחדל מקווה שזה יעבודבקשר לתכנה אני לא יודעאני לא שמתי לב לתכנה חדשה אצלי במחשב....אולי היא ברקע אני לא ראיתי אותה
פורסם 2002 באפריל 2823 שנים גם לי זה קרה - רק התקנה מחדש (לא קשורה לבעייה הנ"ל) פתרה את הבעייה, אז בהצלחה (ותאמין לי, ניסיתי כל מה שעולה על הדעת).
פורסם 2002 באפריל 2823 שנים חרא גם אצלי זה ככה אבל מה אכפת לי אני עוד שתי דקות בדיוק נחליף הארד דיסקים :lol: אממממממ אני כמעט בטוח שזה בא לי עם האידונקי המסרוח הזה
פורסם 2002 באפריל 2823 שנים מחבר שום דבר לא עזר! שישרפו השמוקים האלו :bash: :bash: :bash: לא סובל אותם! אני לא מאמין שהם התעלמו מהאי מייל שלי עוד בנוסף לכל!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.