פורסם 2004 באוגוסט 1721 שנים שוטטתי באינטרנט ולהפתעתי אני מגלה לי אתר חמוד ביותר שמחלק דברים בחינםכמו דוגמיות בשמים פוסטרים סטיקרים וכו...ברוב המקרים גם שולחים לישראל אמרתי לעצמי נרשם לכמה דברים ונראה אם נקבלהיום אני ניגש לתיבת הדואר ומגלה בין המכתבים דואר אוירי שבתוכו נמצאות מדבקותשל פרארי שהזמנתי כמה ימים לפני כן כמה ימים קראתם נכון כמובן שהתלהבתי והתחלתילהירשם לכל דבר שם כמו מטורף מה אכפת חינם נו כסף וללא דמי משלוח אפילו שזהלא חייב להיות מעניין תמיד כיף לקבל בחינםאז בלי ל**** בשכל הינה הקישורhttp://www.teenfreeway.com
פורסם 2004 באוגוסט 1721 שנים מתן הסטיקרים של הפרארי באמת יפים(יקמצן לא יכלת לתת לי אותם? זה חינם!) מה שנחמד שזה הגיע תוך ימים ספורים
פורסם 2004 באוגוסט 1721 שנים אחלה אתר ....הזמנתי מלא דברים.....לא ידוע מה אני יעשה איתם אבל מה איכפת זה בחינם!!!!!
פורסם 2004 באוגוסט 1721 שנים למדתי מספר דברים בחיים ואחד מהם הוא ש"[glow=red,2,300]אין ארוחות חינם[/glow]" ולכןאני לא מתלהב מדברים כאלו...אולי הכל נראה טוב אבל בסוף תגלו זאת.
פורסם 2004 באוגוסט 1721 שנים זה בחינם אבל אתה מכניס את האי מייל שלך בכמה מקומות וזה דיי ברור ששולחים ספאם....הזמנתי גם מדבקות ואיזה דוגמא של בושם(אפטרשייב נראה לי)אם מישהו מוצא דברים מעניינים יותר שירשום
פורסם 2004 באוגוסט 1821 שנים אני עדיין לא מבין מה כולכם כבר הזמנתםלא מצאתי שם שום דבר מעניין..אז יש טיפה מדבקות,הבושם של אדידס(אנדרנלין) אי אפשר לשלוח לארץ, יש עוד אחד שאותו הזמנתיאבל מה כבר יש עוד להזמין שאתם מתלהבים מזה כל כך? :\אם כבר לבנות יש תא כל האיפור וההורדת שיער וזה
פורסם 2004 באוגוסט 1821 שנים תחפש בFOR MAN משו כזהיש שם אחד של אדידס שאי אפשר לארץועוד אחד של חברה שאני לפחות לא מכיר שאפשר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.