עבור לתוכן

האם 9800פרו זקוק ליותר מ300 וואט?

Featured Replies

פורסם

יש לי פנטיום 4 1.8 ואני רוצה לשים את הכרטיס הנ"ל עם ספק של 300 וואט.

פורסם

אם זה לא ג'נרי מסריח אז הכל יהיה בסדר.

פורסם

יש לי של HEC שכתוב עליו P4 READY עם 2.6 C ו 512MB של 3200 ושני סידירומים. זה יעשה בעיות??

ממש לא בא לי לקנות כרטיס ולגלות שאני צריך ספק חדש. אגב הספק בן חודשיים שלוש אולי.

פורסם

לא צריכה להיות בעיה ...

הכי חשוב זה כמה שפחות כוננים קשיחים שגם הם זוללים חשמל ולפי המפרט שלך זה לא נראה שתהיה בעיה. היה פעם מישהו שהיה לו מפרט יותר מפוצץ ולא היתה לו בעיה הכל תלוי בספק ושלך טוב.

פורסם
  • מחבר

על הספק שלי רשום EAGLE.........נורמלי?

פורסם

EAGLE=ג'נרי, לא מומלץ בכלל.

אגב הרד דיסקים בקושי לוקחים חשמל, שלי (WD80GB8MBCACHE) לוקח 0.75A על 12V ו 0.8A על 5V כלומר סה"כ 13W ::)

פורסם

אם יש לך HRC 300W אתה מסודר.

פורסם

אל תזבלו בשכל GENERIC יכול לדפוק אבל אני מכיר חברה עם שני סידי וגם שני הארד דיסקים וגם 6800 רגיל עם ספק 500 GENERIC ועובד חלק וחבר שלי שחיבר את המחשב לחשמל עם ספק TRUE POWER 430 של ANTEC התפוצץ המחשב (בערך)

פורסם

אל תזבלו בשכל GENERIC יכול לדפוק אבל אני מכיר חברה עם שני סידי וגם שני הארד דיסקים וגם 6800 רגיל עם ספק 500 GENERIC ועובד חלק וחבר שלי שחיבר את המחשב לחשמל עם ספק TRUE POWER 430 של ANTEC התפוצץ המחשב (בערך)

נכון, ולא נכון... אמנם ישנם ספקים ג'נריים טובים , אך גם יש ספקים ג'נריים גרועים.

הבעיה היא בכך שאנחנו לא מסוגלים להבטיח לך האם הספק יעבוד היטב, או ינצל את מלוא המתח הרשום על הנייר. פשוט מכיוון שאפילו ספקים של אותו יצרן יכולים להיות שונים לחלוטין ברגע שהיצרן ג'נרי.

בכל מקרה בעניין השאלה שנשאלה - הספק בהחלט מספיק.

אם ניתן להפעיל מפרט דומה על ספקי 250W של Shuttle אז אין שום בעיה על ספק 300W של Hec.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים