פורסם 2004 באוגוסט 1921 שנים מחבר זה מחירי דילרים ככה שלא כולם יכולים להשיג אותםבקשר למארז...אני יכול לקחת רק מה שיש ואין שם את המארזים האלו שהמלצת
פורסם 2004 באוגוסט 1921 שנים אז אל תיקח שם מארז תקנה מחנות אחרת שיש שם מארזים טובים!! כי מחשב כהז במארז כזה לא ממש ילך זה בושה :hi:
פורסם 2004 באוגוסט 1921 שנים מחבר למה שהוא לא ילך?בגלל שזה ספק 500 "רגיל"אני מאד בספק שאם הספקים שלהם לא היו שווים כלום , הם לא היו מוכרים ספקים ברמה יותר גבוהה בהרבה
פורסם 2004 באוגוסט 1921 שנים אוקיי תעשה מה שבראש שלך זה המלצה ואני מבין בזה וכולם פה יגידו לך שה חרא אבל תעשה מה שבראש שלך :lol:
פורסם 2004 באוגוסט 1921 שנים קנה מפנדה אחי שירות מעולה אבל אם אתה לא רוצה מי יכול להכריח אותך חחח :silly: קנה את אחד המארזים ששמתי פה הם באים אם ספק איכותי HEC 300 WATT זה יחזיק את המערכת בלי בעיה!! :xyxthumbs:
פורסם 2004 באוגוסט 1921 שנים למה שהוא לא ילך?בגלל שזה ספק 500 "רגיל"אני מאד בספק שאם הספקים שלהם לא היו שווים כלום , הם לא היו מוכרים ספקים ברמה יותר גבוהה בהרבהחבל שאחרי זה תבכה לנו שהמחשב שלך נשרף.. אל תתקמצן להוציא עוד 300 - 200 שקל לספק!
פורסם 2004 באוגוסט 1921 שנים מחבר תגידו מה עשיתם מזה זבל של דבר?בונאה אני קונה מחברה שמספקת לדילרים והיא השלישית בגודלה בארץמה זה נראה לכם שכונה?
פורסם 2004 באוגוסט 1921 שנים אני בטוח שהם לא מוכרים לזיגזאז לפנדה לנעה ולשאר החברה....אז כן, זה שכונה....אבל שוב, אתה באת לקבל המלצה, קיבלת המלצה, זה הכסף שלך תעשה מה שאתה רוצה.אם אתה שואל אותי תקנה במחירים שלך את הכל חוץ מספק(כלומר תיקח מארז בלי ספק) ותקנה מזיגזאג ספק איכותי של TT.
פורסם 2004 באוגוסט 1921 שנים מחבר אוקי תודהאתה יודע אולי במקרה באזור הרצליה איפה אפשר לקנות ספק כוח טוב?ועוד שאלה, אני פשוט לא טוב בהרכבה הראשונית של המחשביעני לחבר לוח אם ומעבד,בשאר אני יודע מצוייןהשאלה אם הספק זה תהיה בעיה במארז
פורסם 2004 באוגוסט 1921 שנים בלמיר מחשבים(www.lamir.co.il) שיושבים בהרצליה ניתן להשיג ספקים טובים. לא הבנתי בדיוק את השאלה השנייה שלך, ניסוח קצת מעורפל :, אבל להרכיב מחשב זה מאוד מאוד פשוט. ברוב הדברים אין איך להתבלבל. כל דבר יש רק מקום אחד להכניס אותו. מריחת המשחה הטרמית בפעם הראשונה יכולה להיות קצת מעיקה, תשתמש (בפעם הראשונה לפחות) במשחה לא מובילת חום ומסוכנת כגון Nanothern Blue 2 ולא AS5(שהיא ספק מוליכה, ספק לא). הספק זה ממש לא בעיה, 4 ברגים, ואז 20 פינים+4 פינים ריבוע ללוח אם, ומולקסים לכל איפה שצריך, ופלופי כמובן אם יש לך.(אם אתה קונה ספק עם SPEED MONITOR למאווררים אז יש עוד חיבור אחד של 3 פינים לחבר ללוח)
פורסם 2004 באוגוסט 1921 שנים קח את המארז הזה ב 200 שקל, תראה שהוא עשויי מקרטון והספק שלו עלוב מאוד (אפשר אפילו לפי המשקל להרגיש שהוא די ריק).קח ספק נורמלי ותראה שהוא שוקל פי שניים.זה שכתוב על הספקים האלו 500W זה שקר. ספק טוב עולה כסף, הם לא ישימו ספק טוב כי אנשים קמצנים.אתה יכול להמשיך להתווכח או להקשיב לאנשים שיש להם ניסיון ולמדו מה ספק זול יכול לעשות למחשב. זה עדיף לך מאשר ללמוד את זה בעצמך.מארז נורמלי כמו ה COMPUCASE 6A19 לא מתקמט, הוא מאוורר ויש לו ספק אמין שהסיכויי שישרף נמוך מאוד גם אם תעמיס עליו יותר מדי - הוא פשוט יכבה.מארזים ב 200 שקל מתקמטים אם לא נזהרים והספקים שלהם יכולים להישרף אפילו בלי שום סיבה ברורה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.