עבור לתוכן

עזרה- איזה מעבד 64 כדאי לקחת

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

זה מחירי דילרים ככה שלא כולם יכולים להשיג אותם

בקשר למארז...אני יכול לקחת רק מה שיש ואין שם את המארזים האלו שהמלצת

• תגובות 56
  • צפיות 2.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אז אל תיקח שם מארז תקנה מחנות אחרת שיש שם מארזים טובים!!

כי מחשב כהז במארז כזה לא ממש ילך זה בושה :hi: :hi:

פורסם
  • מחבר

למה שהוא לא ילך?

בגלל שזה ספק 500 "רגיל"

אני מאד בספק שאם הספקים שלהם לא היו שווים כלום , הם לא היו מוכרים ספקים ברמה יותר גבוהה בהרבה

פורסם

אוקיי תעשה מה שבראש שלך זה המלצה ואני מבין בזה וכולם פה יגידו לך שה חרא אבל תעשה מה שבראש שלך :lol: :lol:

פורסם
  • מחבר

מה שבטוח זה שאני לא קונה מפנדה

אני יכול לקנות מארז בלי ספק

פורסם

קנה מפנדה אחי שירות מעולה אבל אם אתה לא רוצה מי יכול להכריח אותך חחח :silly: :silly:

קנה את אחד המארזים ששמתי פה הם באים אם ספק איכותי HEC 300 WATT זה יחזיק את המערכת בלי בעיה!! :xyxthumbs: :xyxthumbs:

פורסם

למה שהוא לא ילך?

בגלל שזה ספק 500 "רגיל"

אני מאד בספק שאם הספקים שלהם לא היו שווים כלום , הם לא היו מוכרים ספקים ברמה יותר גבוהה בהרבה

חבל שאחרי זה תבכה לנו שהמחשב שלך נשרף.. אל תתקמצן להוציא עוד 300 - 200 שקל לספק!

פורסם
  • מחבר

תגידו מה עשיתם מזה זבל של דבר?

בונאה אני קונה מחברה שמספקת לדילרים והיא השלישית בגודלה בארץ

מה זה נראה לכם שכונה?

פורסם

אני בטוח שהם לא מוכרים לזיגזאז לפנדה לנעה ולשאר החברה....

אז כן, זה שכונה....

אבל שוב, אתה באת לקבל המלצה, קיבלת המלצה, זה הכסף שלך תעשה מה שאתה רוצה.

אם אתה שואל אותי תקנה במחירים שלך את הכל חוץ מספק(כלומר תיקח מארז בלי ספק) ותקנה מזיגזאג ספק איכותי של TT.

פורסם
  • מחבר

אוקי תודה

אתה יודע אולי במקרה באזור הרצליה איפה אפשר לקנות ספק כוח טוב?

ועוד שאלה, אני פשוט לא טוב בהרכבה הראשונית של המחשב

יעני לחבר לוח אם ומעבד,בשאר אני יודע מצויין

השאלה אם הספק זה תהיה בעיה במארז

פורסם

בלמיר מחשבים(www.lamir.co.il) שיושבים בהרצליה ניתן להשיג ספקים טובים.

לא הבנתי בדיוק את השאלה השנייה שלך, ניסוח קצת מעורפל ::), אבל להרכיב מחשב זה מאוד מאוד פשוט.

ברוב הדברים אין איך להתבלבל. כל דבר יש רק מקום אחד להכניס אותו.

מריחת המשחה הטרמית בפעם הראשונה יכולה להיות קצת מעיקה, תשתמש (בפעם הראשונה לפחות) במשחה לא מובילת חום ומסוכנת כגון Nanothern Blue 2 ולא AS5(שהיא ספק מוליכה, ספק לא).

הספק זה ממש לא בעיה, 4 ברגים, ואז 20 פינים+4 פינים ריבוע ללוח אם, ומולקסים לכל איפה שצריך, ופלופי כמובן אם יש לך.(אם אתה קונה ספק עם SPEED MONITOR למאווררים אז יש עוד חיבור אחד של 3 פינים לחבר ללוח)

פורסם

קח את המארז הזה ב 200 שקל, תראה שהוא עשויי מקרטון והספק שלו עלוב מאוד (אפשר אפילו לפי המשקל להרגיש שהוא די ריק).

קח ספק נורמלי ותראה שהוא שוקל פי שניים.

זה שכתוב על הספקים האלו 500W זה שקר. ספק טוב עולה כסף, הם לא ישימו ספק טוב כי אנשים קמצנים.

אתה יכול להמשיך להתווכח או להקשיב לאנשים שיש להם ניסיון ולמדו מה ספק זול יכול לעשות למחשב. זה עדיף לך מאשר ללמוד את זה בעצמך.

מארז נורמלי כמו ה COMPUCASE 6A19 לא מתקמט, הוא מאוורר ויש לו ספק אמין שהסיכויי שישרף נמוך מאוד גם אם תעמיס עליו יותר מדי - הוא פשוט יכבה.

מארזים ב 200 שקל מתקמטים אם לא נזהרים והספקים שלהם יכולים להישרף אפילו בלי שום סיבה ברורה.

פורסם
  • מחבר

סבבה תודה

פורסם
  • מחבר

מה אתם אומרים על המארז

Chenbro Xpider II

פורסם

מארז טוב אבל הוא מגיעה בלי ספק

אז שים לב להזמין אחד ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים