פורסם 2004 באוגוסט 1721 שנים הממ רציתי לדעת אם הכרטיס קול שמובנה על הלוח- https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=23_68&products_id=2295אם הוא טוב? כי אמרו לי שהכרטיס בכלל לא משהו... שווה לבחור לוח אם אחר רק בגלל הכרטיס קול?תודה לעוזרים
פורסם 2004 באוגוסט 1721 שנים הוא לא פחות טוב ממה שתמצא על לוחות אחרים (לא כולל Sound Storm).אם אתה צריך יותר מזה אז אתה צריך לקנות כרטיס PCI כי לא תמצא יותר טוב מזה מובנה על לוח (כאמור פרט ל Sound Storm שקיים רק בחלק מלוחות ה NF2).
פורסם 2004 באוגוסט 1721 שנים מחבר הא... רגע ושאלה קטנה אחי... אני אשמע טוב עם ה CREATIVE T5400 עם הכרטיס קול הזה או מומלץ להחליף?
פורסם 2004 באוגוסט 1721 שנים סתם לשמוע מוזיקה זה בסדר, ההבדלים בעיקר קיימים כשמשחקים במשחק שתומך בסאונד 3D ודברים כמו EAX.במקרים כאלו או שהכרטיס לא תומך בפונקציות והאפקט לא מציאותי או שהוא תומך אבל זה קורה ע"י ניצול הכוח של המעבד.כרטיסי קול איכותיים מגיעים עם מעבד DSP עצמאי שלא מסתמך על המעבד המרכזי לעשות את העבודה.
פורסם 2004 באוגוסט 1721 שנים מחבר בעעע אז זה אומר שאם אני ארצה לשחק DOOM3 עם סראונד זה לא יהיה יפה?כי אם לא אז תביא לי בבקשה כרטיס קול עד 200 שקל שיהיה איכותי...תודה
פורסם 2004 באוגוסט 1821 שנים הכי טוב שאני רואה במחיר הזה זה Creative SB Live Value 5.1 OEMבסביבות ה 220.אבל הוא כבל לא נחשב כל כך בימינו, אם זה כל התקציב אז כבר עדיף להישאר עם הכרטיס המובנה ולראות איך אתה נהנה ממנו קודם כל.הכרטיס הזה יוריד את העומס על המעבד, אבל מבחינת תמיכה ב 3D הוא מעט מיושן (הכרטיס קיים כבר משהו כמו 4 שנים).
פורסם 2004 באוגוסט 1821 שנים מחבר סבבה אז אני בנתיים נשאר עם הכרטיס המובנה... דרך אגב אם אני צריך יועץ לגבי מסך באיזה פורום לשאול?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.