עבור לתוכן

זכרון ולוח אם טובים? פרטים בפנים

Featured Replies

פורסם

אני צריך המלצה לזכרונות למשחקים, בסטיק אחד של 512 MB, הגבלה של 850 שקל, אפשרי לגלוש עד 900 אבל לא רצוי.

למקרה שיש בעיות תאימות עם הלוח, אז הלוח שלי הוא A7N8X מבית ASUS

בתודה, חזן מור

עריכה:

שכחתי להגיד, אם אפשר אז להוסיף גם את החנות שבה זיכרון X עולה Z שקלים..

שוב, תודה

פורסם

GeIL 512MB 400Mhz עם מפזר חום עולה כ- 585 ש"ח אחריות ל-3 שנים

KINGSTONE 512MB 400Mhz עולה כ-600 ש"ח אחריות לכל החיים

פורסם

אין זיכרון שיהיה עדיף בהרצת אפליקציות גראפיות (משחקים) ואין זיכרון אחר שיהיה מהיר יותר בתוכנות, זה לא עובד ככה.

יש סוגי זיכרונות שיתנו למערכת שלך את מירב הביצועים - גם במשחקים.

פורסם
  • מחבר

כנראה שלא הבנת אותי.. לא התכוונתי זכרונות למשחקים, התכוונתי לזכרונות שיתנו לי את מירב הביצועים במשחקים..

לזה שכתב על הGEIL והKINGSTON, ממה שהבנתי בסביבות ה800 שקל יש את הHYPER X או מתחריו..

עריכה:

האם כדאי לי לקנות עכשיו 512 MB אחד של ADATA מKSP ב490 שקל, לחסוך עוד קצת ולקנות יותר מאוחר את הסטיק השני?

אני קצת לחוץ (גם בזכרון (יש לי 256 על המחשב), גם בתקציב וגם בזמן (שוב, ממש נמאס לי מהביצועים של ה256))

פורסם

מה הרעיון בלקנות 1GB במכה...אחרי שתשים 512MB תראה שלא תרצה להשקיע עוד וזה יספק אותך.

פורסם
  • מחבר

נראה... יש מצב שאני מעוצבן מה256 אז אני רוצה שיפור - ועכשיו.

בכל מקרה, אני רוצה שמישהו יגיד לי אם הADATA טובים למשחקים או לא..

תודה

פורסם
אני רוצה שמישהו יגיד לי אם הADATA טובים למשחקים או לא..

A-DATA זיכרונות מעולים ושווים את הכסף.

ותפסיק כבר עם ה"משחקים" כבר נאמר לך שאין דבר כזה של זיכרון שטוב לישום ספציפי אלה לביצועים של המחשב כולו.

זה בסך הכל רכיב שמקבל/מוסר מידע מההארדיסק/מעבד לזהו...הוא ממש לא מבין מה הוא מעביר...וזה גם לא צצריך לענין אותו.

פורסם
  • מחבר

טוב תודה לכולם!.. והאם יש עוד זכרון (יותר טוב) בטווח המחירים הזה?..

פורסם

תיקח את ה A-DATA בשקט, זכרונות מצויינים, אתה יכול לקנות אותם במחיר מצויין ולהיות רגוע ושקט. במחיר הזה לא תמצא משהו יותר טוב.

דרך אגב לי יש שני סטיקים של 256MB ושניהם של A-DATA, והם סבבה לגמרי... :P

פורסם

אני גם קונה 2X256 כאלה...והם ניראים טובים דווקא...יש להם CAS 2.5

פורסם
  • מחבר

לרויאל - לא משנה תנו לדיון השני לשקוע.. בכל מקרה:

הייתי היום בלמיר מחשבים בהרצליה, והמוכר שמה הציע לי זכרונות PDP. מכיון שמעולם לא שמעתי על הזכרונות האלה, אני פונה אליכם ;)

זה זכרונות טובים?.. אני מדבר על LIBERTY 512 MB עם CL2.5.. לא הצלחתי להשיג עליהם מידע באתר שלהם. מצאתי רק את גרסאות הPATRIOT...

מישהו מכיר את הזכרונות האלה? הם טובים \ גרועים? מניסיון אישי או מביקורת אינטרנטית כלשהי?

אקדים תודה לכל אלו שיענו לחלק\כל שאלותי..

חזן מור

פורסם

סליחה טעות.

פורסם
  • מחבר

אז אף אחד לא מכיר את הPDP?...

טוב חבל כנראה שאני אקנה את הCORSAIR CL2.5 512 MB שעולה 630 בKSP.. תודה לכולם!

עוד דבר אחרון ודי: מישהו יכול להגיד לי אם הם מתאימים לNF7?

(אני לא בודק בעצמי כי אני לא יודע על איזה צ'יפים הם מבוססים וKSP לא כל כך נדיבים במידע..)

וגם לKX18D PRO של ALBATRON. ואם אפשר, אז גם לתת דעה על הALBATRON.. כי המוכר בלמיר המליץ עליו והוא בערך באותו כסף כמו הNF7.. אז הוא יותר טוב \ פחות טוב?

ממש תודה עזרתם לי המון!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים