עבור לתוכן

האם כדי לקנות את כרטיסיי ה - HIGH END במחירים שבשוק עכשיו ?

Featured Replies

פורסם

כפי שאתם שמים לב, כרטיסים מהסאגות העליונות.

6800 GT \u 256

x800PRO \ XT

נעים במחרים של 2500-3500....

האם בכלל משתלם לשים סכום עתק שכזה על כרטיס מסך ? במידה וכן האם התמורה שאני יקבל מלהוסיף 2000 שקל מכל כרטיס אחר מוחלש במקצת

תהיה מלאה לכסף שאני ישלם ?

ומתי צפויה או משוערת ירידה דראסטית של המחירים, בדומה ממה שהיה עם ה 9800 PRO שתוך זמן ממש קצרקצר ירד מ-2300 ל1500 שקל...

פורסם

לדעתי קנה עכשיו 9800P ותשמור 1000-1500 שקל בצד. שתרגיש שהוא מתחיל להחליד תחליף לכרטיס שאז יהיה בתקציב של ה1000 שקל פחות או יותר

(כנראה ה6800U או אפילו משהו יותר טוב)

פורסם

אין לי מושג מה בארץ יהיה

אבל מה שכן,בארה"ב אתה יכול להשיג כרטיס Geforce6800GT ב1800 ש"ח.

בכל מקרה,כשתכננתי לקנות כרטיס בארץ,שמתי לי בהעדפה את הR9800PRO של MSI,מכיוון שהוא עולה 1330 ש"ח ומציג ביצועים לא רעים.

אני לא סבור שצריך להוציא יותר מ2000 ש"ח על כרטיס מסך,זה טירוף.

[בארץ,GF6800NU עולה בערך 1900 ש"ח]

פורסם
  • מחבר

המחירים בארץ כפולים ומכופלים. ומוכר בחנות עושה עליך קופה יפה של אחוזים רבים..

למה לא מעדכנים מחירים בארץ כמו בחול... אפילו עם היבוא והתחזוקה האחוז הרווח הנקי לכיס שלהם לא מוצדק - ואף נחשב כגנבה.

כרטיס שעולה פה 3500 שקל נמכר שמה כ2500 הם לוחקים לך 1000 שקל יותר על מה ? :'(

פורסם

המחירים בארץ כפולים ומכופלים. ומוכר בחנות עושה עליך קופה יפה של אחוזים רבים..

למה לא מעדכנים מחירים בארץ כמו בחול... אפילו עם היבוא והתחזוקה האחוז הרווח הנקי לכיס שלהם לא מוצדק - ואף נחשב כגנבה.

כרטיס שעולה פה 3500 שקל נמכר שמה כ2500 הם לוחקים לך 1000 שקל יותר על מה ? :'(

כי רוב האנשים האלא מוחרים איזה מחשב -2 ביום אז ממה שהם מוחרים הם חייבים לחיות!

פורסם

מתח הרווחים בארץ הרבה יותר קטן בתחום המחשבים ממה שאתם יכולים לשער. מה שכן, היקף המכירות בארץ של היי-אנד נמוך מאוד. תחשבו בניויורק יש פי כמה אנשים מבכל המדינה. בשבילם דולר זה הרבה פחות מאשר הדולר בשבילכם, כך שגם קל להם עוד יותר לקנות היי אנד. עכשיו, כשיבואן קונה כרטיסי מסך מחברה הוא צריך לקנות כמויות גדולות כדי שהמחיר שיקבל וההובלה והשחרור יהיה זול. בארץ לא מסוגלים לקנות כמויות גדולות של היי אנד ולכן המחיר בהתאם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים