פורסם 2004 באוגוסט 1621 שנים האם יש אפשרות כזאת שאני ישחק במשחקים של סוני םחלסטיישן 2 במחשב האישי שלי ?תודה רבה לעוזרים
פורסם 2004 באוגוסט 1621 שנים בעיקרון כן, למה לא, בתנאי שיש לך את הדברים הבאים - כונן DVD (משחקים של פלייסטשיין 2 באים על דיסקים של DVD) ואתה צריך איזשהו אימולטור לPS2. אני לא זוכר כרגע איזה יש, אבל יש כמה, כשאזכר אני יעלה לכאן קישור, טוב? ) לילה טוב...
פורסם 2004 באוגוסט 1721 שנים בתאוריה כןאבל בפרקטיקה לא...למה אתה שואל?כי עד כמה שידוע לי,אין אמולטור שבאמת עובד לPS2יש כמה שמצליחים להריץ קצת מהמסך התחלה ואז נתקעים או משהו כזהעד כמה שידוע לי,אין אחד שבאמת מצליח להריץ בצורה יציבה משחקיםאמיתייםכמובן אם אני טועה אנא תקנו אותי ובבקשה תביאו לינק לאמולטור(האמולטור הוא חוקי,לינק למשחקים לא יהיה חוקי,לכן לינק לאמולטור לא צריך להוות בעיה,נכון?)
פורסם 2004 באוגוסט 1721 שנים מחבר יש לי איזה 30 משחקים מקורים בבית ..אבל אין לי פלסטיישן ..חבר של אבא שלי מביא לי משחקים ..כי הוא בודק לאיזה גילאי םכל משחק מתאים ..וככה מעיברים את זה אז מביאים לו חינם והוא הביא לי אתנוה 2004 טרו קרים ועוד מלא משחקים ..ואין לי פלסטיישן ואני מת לשחק בהם ...
פורסם 2004 באוגוסט 1721 שנים אז תקנה באמת PS2... אם אתה מקבל אספקה טרייה של משחקי PS2 ועוד החדשים שבהם אז לא שווה לך לקנות? יש כול מיני מבצעים עכשיו נדמה לי, או שאם מישהו שאתה מכיר טס לחו"ל שיקנה לך, אני חושב שיש ב200$ אולי אפילו פחות ואז זה יוצא ממש משתלם.
פורסם 2004 באוגוסט 1721 שנים אי אפשר לקנות PS2 מהרצות הברית כי הוא עובד על זון 1 ואירופה (ואנחנו) עובדים על זון 2 אז שום משחק לא יעבוד..
פורסם 2004 באוגוסט 1721 שנים אני לא מצאתי אימולטור לPS2אבל יש לי אימולטור לPS1סיימתי את המחשק DRAGON BALLהשחקן הכי טוב שם זה גוהן צ'אןאיזה סוס..............................לקחתי איתו את SUPER BABYטוב עזבו אני שותק :-X
פורסם 2004 באוגוסט 1821 שנים אי אפשר לקנות PS2 מהרצות הברית כי הוא עובד על זון 1 ואירופה (ואנחנו) עובדים על זון 2 אז שום משחק לא יעבוד..שיט... אופס... :-[ התכוונתי לדיוטי פרי, לא מחו"ל "עצמו"... :-\ טעה, טעות, טועים, טעינו...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.