פורסם 2004 באוגוסט 1621 שנים יש לי אר דיסק של 38 GB איך אחרי פירמוט יש לי 18 GB למה?בהתחלה הייה לי 2 כוננים שבכול כונן בערך 18 GB בטעות מחקתי אחד ועכשיו שהתקנתי את הווינדוס והכול ראיתי שייש לי רק 18 GB למה??איך אני מסדר את זה :-\
פורסם 2004 באוגוסט 1621 שנים למה?בטעות מחקתי אחדכנס ל start>>settings>>control panel>>administrative tools>>computer manegment>>disk manegmentתיצור מחיצה מהמקום הלא מחולק
פורסם 2004 באוגוסט 1621 שנים מחבר כנס ל start>>settings>>control panel>>administrative tools>>computer manegment>>disk manegmentתיצור מחיצה מהמקום הלא מחולק אחי תירשום אולי בעברית כי אני לא יודע אנגלית
פורסם 2004 באוגוסט 1621 שנים פעם ראשונה ואחרונה:start>>settings>>control panel>>administrative tools>>computer manegment>>disk manegmentהתחל, הגדרות, לוח בקרה, כלי ניהול(אדמינסטרטיבים אנרף מה), ניהול מחשב, ניהול דיסק(כונן)
פורסם 2004 באוגוסט 1621 שנים Off Topic שמעו חבר'ה זה לא יפה מה שאתם עושים לו, אם הוא לא יודע אנגלית לא יקרה כלום אם תפרשו לו או שתסבירו לו בעברית; ואם לא בא לכם לעשות את זה אז פשוט אל תגיבו! למה אתם מגיבים בשביל המונה הודעות? להראות שאתם יודעים אנגלית והוא לא, אז אומרים לו תתקין בבילון? ככה לא מתנהגים. תחשבו על זה קצת.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.