עבור לתוכן

האם זה יקר להשאיר מחשב דלוק 24/7?

Featured Replies

פורסם

מי שיכול לתת קצת מספרים זה יהיה טוב :D

יקר זה עניין יחסי אז בלי "כן זה יקר" , "לא, זה זול". תודה רבה

פורסם

מחשב ממוצע צורך בין 2.5-4 אמפר. תעשה את החשבון כמה המחשב שלך צורך (כולל מסך) תביא בחשבון קתודות,מאווררים וכו'...

יש גם תוכנות שמודדות את הצריכת חשמל (CPUZ אם אני לא טועה) ואולי גם הוינדואוס.

ויקר זה באמת דבר יחסי,לבנאדם מסביון להוציא על המחשב 100 ש"ח בחודש על חשמל יהיה לרוב זול וזניח,ולאדם שהפרוטה לא שופעת בכיסו זה יהיה מכת מוות בכיס...

פורסם

קח את ההספק של הספק שלך 200 300 400W תבדוק כמה עולה קילווואט חשמל(1000W) ותשתמש בנוסחא הזאתי

הספק של הספק * 24 /1000 *מחיר לקילווואט חשמל=מחיר ליום שימוש מקסימום עבודה(כלומר שהמחשב משתמש בכל ההספק)

פורסם

כמו שאתה יכול לראות בכתבה הזאת אפילו המחשבים ההכי צורכי חשמל לא לוקחים יותר מ150W בזמן IDLE ואני בטוח שלמחשב שלך יש כרטיס מסך ומעבד הרבה פחות זוללים

בכל מקרה 150W זה קצת פחות משתי מנורות בעוצמה בינונית אם זה יקר או לא אני כבר לא יודע כי אני לא מכיר את המחירון של חברת החשמל

עריכה:

URIELKA מחשב ממש לא צורך את כמות החשמל שהספק שלו מסוגל לתת בדוגמה שאני הבאתי הם השתמשו בספק TRUECONTORL 550W וזה לא הגיע אפילו ל 300W לא משנה מה

חוץ מזה יש הפרש ניכר בין כמה חשמל הספק צורך לבין כמה הוא מספק למחשב למשל ל TRUECONTROL הנ"ל יש יעילות של 69% זאת אומרת ש69% מהחשמל שהוא צורך באמת מגיע למחשב (המדידה שביצעו היא של כמה הספק לקח לא כמה המחשב צרך ולכן זה לגיטימי)

פורסם

לפי מה שאני זוכר היה פה דיון מאוד גדול על העניין בעבר.

אבל בכ"ז:

קילו וואט עולה 49 אגורות לשעה (אם אני זוכר נכון). ז"א שאם יש לך ספק של 300W, אז כל שלוש שעות ועשרים דקות זה 49 אגורות. (אם מודדים לפי הצריכה של הספק מהקיר[לא לפי הצריכה מהספק {של המחשב-מעבד הרד דיסק קתודות וכו'}], אחרת אין לי מושג...)

חישוב מהיר במחשבון מביא תוצאה של קצת יותר ממאה שקלים בחודש.

פורסם

אהה שטוןיות עבדתי בחופש בבניין שלקח ביוווווווווווווווווווווווווווום 8000 קילו וואט

פורסם

הספק זה דבר אחד,אבל מה עם המסך :/

פורסם

ח-י-פ-ו-ש

לפני כמה שבועות עניתי להודעה עם לינק להודעה קודמת של מישהו שחישב ה-כ-ל.

פורסם
  • מחבר

ח-י-פ-ו-ש

לפני כמה שבועות עניתי להודעה עם לינק להודעה קודמת של מישהו שחישב ה-כ-ל.

תודה רבה איש יקר אבל אחרי שחיפשתי וקראתי את מה שרשום שם נשארתי עם יותר שאלות מאשר תשובות.

קודם כול הלינק :

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=53555.0

דבר שני, פותח התראד שם רשם נתונים ויצא מחיר מאוד זול. מישהו שלח לו תגובה ורשם נתונים שונים ויצא מחיר הרבה הרבה יותר יקר.

מי משניהם צודק?

פורסם

קרא את מה שאסף כתב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים