פורסם 2004 באוגוסט 1621 שנים לפני כמה ימים היא עבדה מצויין (כאילו המחשב זיהה אותה והורדתי עליו תמונות מהמצלמה) אבל פתאום שאני מחבר אותה לUSB לא קורה כלום והמצלמה מופיעה לי ב"לא יודע" במנהל ההתקנים אחרי שהיא תמיד הופיע בהתקני הדמיה! משהו מוזר! יכול ליהיות שלפני כמה ימים אחרי שראיתי פעם אחרונה תמונות התקנתי עידכון אוטומטי של ווינדווז אולי זה דפק את זה! אין לי מושג מה קרה בבקה תעזרו לי. אפילו התקנתי את הדרייבר (לא חייב בכלל) ובתוכנה הוא כותב לי שהוא לא מזהה את המצלמה... בקיצר אני לא יכול להוריד תמונות מהמצלמה למחשב. :-\מצלמה דיגיטלית של קנון: CANON PS A70תודה גיל
פורסם 2004 באוגוסט 1621 שנים מחבר כן ניסיתי אחד אחד בכולם זה אותו דברזה לא קשור ל יציאות USB...היציאות בסדרזה משהו אחר... אין לי מושג מה
פורסם 2004 באוגוסט 1621 שנים תוריד - WIA Driver 6.0.0 for Windows XPמכאן: קישוראנא דאג לשנות את הכותרת לכותרת כגון: "בעייה בזיהוי מצלמה דיגיטלית במחשב".
פורסם 2004 באוגוסט 1621 שנים מחבר תודה אבל בידיוק דרייבר כזה יש לי. זה עדיין לא עובד עם הדרייבר.לדעתי זה בגלל הווינדווז UPDATE שהתקנתי לפני יומיים. זה איכשהוא דפק את זה...מישהוא יודע איך מסירים אותם? רק את האחרון?
פורסם 2004 באוגוסט 1621 שנים התקנת אותו שוב ? (את מה שקישרתי לך) ייתכן והייתה התנגשות גירסאות לכן מומלץ שתתקין מחדש את זה. לגבי ה-Windows Update, אתה יכול להשתמש באופציית System Restore הקיימת ב-WinXP.
פורסם 2004 באוגוסט 1621 שנים מחבר התקנתי את מה שנתת לי והוא אמר שקיים כבר גירסה כזאת של הדריבר במחשב שלי ואין צורך להתקין מחדש.ובאמת לגבי הWindows Update שמעתי על האופציה הזאת כאילו שחזור.
פורסם 2004 באוגוסט 2221 שנים מחבר עשיתי שחזור אבל זה לא עובד לי! הוא כותב שלא בוצעו שינויים במחשב ולא יכול ליהיות כי התקנתי דברים!עשיתי אפילו לשבוע וזה לא פועל! מה קרה??
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.