עבור לתוכן

אני קונה סטיק חדש של זכרון, שאלה דיי חשובה..

Featured Replies

פורסם

שלום.

יש לי לוח אם ABIT-nf7 עם 512 זכרון של סמסונג 4700\466

עכשיו, אישית הורדתי לו קצת את הtiming ל

5

3

3

3.

עכשיו אני רוצה להוסיף עוד 512 שלA-DATA 4000\500

טאכלס הזכרונות הם טובים אבל השאלה שלי היא האם הלוח אם שלי יעמוד ב3 סלוטים ולא יעשה בעיות

ואם אני צריך לשנות את הtiming שהצבתי לזכרונות, ואיך בידיוק הA-DATA ויעבדו עם הסמסונג..?

תודה לכל העוזרים. ובבקשה לענות תשובות לעניין ::)

פורסם

קודם כל - אתה מתכוון לכך שאתה רוצה להוסיף - "סטיק" של זיכרון ולא "סלוט".

שנית בתיזמוני זיכרונות - יותר נמוך = יותר טוב. כשהעלאת את התיזמונים דווקא פגעת בביצועים הכללים של המערכת.

באופן עקרוני ללוח לא תהיה בעיה לעבוד עם שלושה סטיקים זהים של זיכרונות - במצב של סטיקים מחברות/דגמים/סידרות ייצור שונות, יכולות להיווצר בעיות תאימות.

בקשר לתיזמונים/מהירויות שבהם יעבדו הזיכרונות - הם כולם יעבדו במהירות של האיטי מבין השלושה.

נ.ב. תערוך בבבקשה את הכותרת ותשנה אותה למשהו שיתמצת את הבעיה/שאלה - למשל "האם הוספת סטיק זיכרון שונה יכולה לגרום לבעיות?"

פורסם

לא תהיה לך שום בעיה :-*

פורסם

יהיה לך בעיה רק אם !!!

יש לך יותר משני סטיקים של זכרונות כי ב NF7 אפשר לשים את ה זכרונות על 400 MHZ רק אם זה ב DUAL CHANNEL

אחרת אתה יכול לשים 3 סטיקים אבל הם יהיו ב 400 MHZ

פורסם
  • מחבר

יהיה לך בעיה רק אם !!!

יש לך יותר משני סטיקים של זכרונות כי ב NF7 אפשר לשים את ה זכרונות על 400 MHZ רק אם זה ב DUAL CHANNEL

אחרת אתה יכול לשים 3 סטיקים אבל הם יהיו ב 400 MHZ

מה? לא הבנתי o0!

פורסם

הכוונה שלו זה שיש לך 3 סלוטים סה"כ ב nf-7 לזכירונות

כשרק ב2 אפשר להשתמש בdual channel ואילו בשלישי לא

ולכן אם תנצל את כל ה3 סלוטים שלושתם יעבדו על single channel

לא בדקתי את זה לעניין אבל זה נראה לי הגיוני

כי בפאנטיום 4 זה ככה אבל שמה יש 4 סלוטים

פורסם

אתה בטוח שזה גם בפנטיום 4 ככה רק עם 4 סלוטים? כי אני חשבתי שכל זוג סלוטים יכולים לעבוד בדואל, ואם יש 4 אז יהיה פשוט שני זוגות שכל אחד מהם בדואל..

פורסם

היי אני ייתקן את זה פה יותר טוב

http://www.abit.com.tw/page/mi/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=NF7-S2&fMTYPE=Socket+A

זה לינק לאתר של אביט ללוח אם NF7 S

עכשיו אם תקרא שם טוב תראה את השורות האלו

Memory

Three 184-pin DIMM sockets

Supports 2 DIMM Un-buffered DDR 400 (Max. 2 GB)

Supports 3 DIMM Un-buffered DDR 333 (Max. 3 GB)

מה שאומר שאם יש לך יותר משני סטיקים זה יעבוד ב DUAL CHANNEL אבל הזיכרון לא יעבור את המהירות של 333 MHZ

אז תשים לב בדיוק מה יש לך ואם זה מתאים לך

פורסם

להזכירכם מה פותח הת'רד שאל:

השאלה שלי היא האם הלוח אם שלי יעמוד ב3 סלוטים ולא יעשה בעיות

ואם אני צריך לשנות את הtiming שהצבתי לזכרונות, ואיך בידיוק הA-DATA ויעבדו עם הסמסונג..?

מה הקשר בין השאלה שלו לבין "האם הלוח יעבוד ב-DUAL ?" או "אם המהירות תהיה 333 או 400" ?

זה ברור שהלוח לא יעבוד ב- DUAL אבל זאת לא היתה השאלה.

מהירות הזיכרונות כרגע (עם שני סטיקים) לא ידוע לנו...(זה תלוי גם בסוג המעבד ולא רק בלוח).

בכל מקרה פותח הת'רד רצה לדעת אם תהיה בעיה של תאימות בין שני סוגי הזיכרונות והאם זה יגרור לשינוי בתיזמונים אז אם אפשר להיצמד לדרישות הלקוח ;).

השיפור בביצועים במצב DUAL מיזערי עבור AMD ...משהו כמו 2% לכן הוספת הסוגיה מיותרת פה.

פורסם

yuc

להזכירכם מה פותח הת'רד שאל:

מה הקשר בין השאלה שלו לבין "האם הלוח יעבוד ב-DUAL ?" או "אם המהירות תהיה 333 או 400" ?

זה ברור שהלוח לא יעבוד ב- DUAL אבל זאת לא היתה השאלה.

מהירות הזיכרונות כרגע (עם שני סטיקים) לא ידוע לנו...(זה תלוי גם בסוג המעבד ולא רק בלוח).

בכל מקרה פותח הת'רד רצה לדעת אם תהיה בעיה של תאימות בין שני סוגי הזיכרונות והאם זה יגרור לשינוי בתיזמונים אז אם אפשר להיצמד לדרישות הלקוח ;).

השיפור בביצועים במצב DUAL מיזערי עבור AMD ...משהו כמו 2% לכן הוספת הסוגיה מיותרת פה.

טוב אם הייתה קורא מה שרשמתי בסוף אז לא הייתה שולח את ההודעה שלך

פעם הבאה שים לב טוב למה שהולך

Supports 2 DIMM Un-buffered DDR 400 (Max. 2 GB)

Supports 3 DIMM Un-buffered DDR 333 (Max. 3 GB

אם כל הזכרונות מלאים מהירותם של הזיכרונות לא תעלה על 333 מה שאומר שלא שווה לו לקנות את התוספת הזאת אם כבר יש לו שני סלוטים מלאים

כי אז כבר שוה לו לקנות 512 מגה במהירות של 333 אבל אז הזכרונות שלו שפועלים ב 400 ירדו ל 333

פורסם

נו אז...

נניח שכרגע יש לו שני זיכרונות שעובדים במהירות 400 אז לא כדי להוסיף זיכרון נוסף כי המהירות תרד ל -333?

אם הוא הגיע למסקנה שצריך עוד זיכרון, אז צריך וזה לא רלוונטי שהמהירות תרד ל-333 למרות שלדעתי מה שיש לו עובד על 333.

פורסם

בשאלה הוא אמר שהמהירות שלו היא "

יש לי לוח אם ABIT-nf7 עם 512 זכרון של סמסונג 4700\466

עכשיו, אישית הורדתי לו קצת את הtiming ל

5

3

3

3.

עכשיו אני רוצה להוסיף עוד 512 שלA-DATA 4000\500

טאכלס הזכרונות הם טובים אבל השאלה שלי היא האם הלוח אם שלי יעמוד ב3 סלוטים ולא יעשה בעיות

תודה לכל העוזרים. ובבקשה לענות תשובות לעניין

"

ז"א המהירות של הזכרונות מכוונת ל 466 והוא קונה עוד זיכרון שתומך ב 500

אבל הלוח אם לא יגיד לו שהוא חייב להוריד את המהירות ל 333 אלא ייתן לו שגיאות בזמן הרצת תוכניות

ולכן לדעתי עדיף לו למכור ולקנות שני סטיקים עם כל הכמות זיכרון שהוא רוצה כי 3 סטיקים לא ירוצו לו במהירות שהוא רוצה

נו אז...

נניח שכרגע יש לו שני זיכרונות שעובדים במהירות 400 אז לא כדי להוסיף זיכרון נוסף כי המהירות תרד ל -333?

אם הוא הגיע למסקנה שצריך עוד זיכרון,  אז צריך וזה לא רלוונטי שהמהירות תרד ל-333 למרות שלדעתי מה שיש לו עובד על 333.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים