עבור לתוכן

בעיה עם התכנאי התיקלקל לי על היום הראשון המחשב והוא רוצה כסף...

Featured Replies

פורסם

קניתי מחשב לפני שבוע המחשב התיקלקל על היום הראשון ואני לא יודע

איך אמרתי לו שזה יוכל להיות תקלה שלו.. הוא אמר שזה יעלה כסף

אז צריך לשלם לו כסף ?

זה דחוף! :'(

פורסם

מה דעתך על לפרט קצת יותר...?

ואיך אנחנו אמורים לדעת אם זה אמור לעלות כסף?

אולי הוא אמר "אם המחשב לא עובד מחר,על אחריותך"?

אני משער שאם עבר רק יום אחד הוא אמור להיות

אחראי,אבל לא חסרים טכנאים כאלה שסוחטים אנשים

שלא מבינים...

פורסם

אנשים בבקשה אל תתחילו אם

"איזה טמבל למה קנית מטכנאי בלה בלה"

בנאדם

תפרט קצת על הבעיה

פורסם
  • מחבר

התכנאי נתן לי את המחשב היתקנתי תוכנות ואז היתחברתי לאינטרנט

ואז הייה לי בעיה שאני יורד עם הגלגלת למטה אז התמונה יורדת מי למעלה למטה לאט.. ומחקתי את הדריברים של הכרטיס מסך מחתקי הכול..

וזה לא עזר בסוף הרסתי עוד יותר את המחשב

אז הוא ניסה לסדר את הבעיה שלי עם הגלגלת.. הוא אמר לי שהוא לא מצליח לסדר אז הוא אמר לי שהוא עושה פורמט והוא עשה פורמט

והוא אוצה על זה כסף :-[

על אותו היום שקיבלתי את המחשב הוא היתקלקל זה ניראה לי בעיה שלו כי כול התונות שייש במחשב החדש יש בישן :'(

פורסם

אם הוא עושה פורמט אתה צריך לשלם לו כסף

חבל שלא הבאת לו את המחשב שהייתה תבעיה

ואז זה עדין במסגרת האחריות

פורסם
  • מחבר

אם הוא עושה פורמט אתה צריך לשלם לו כסף

חבל שלא הבאת לו את המחשב שהייתה תבעיה

ואז זה עדין במסגרת האחריות

הוא אמר לי שהוא חייב לעשות פורמט כי הוא לא מצליח לסדר את הבעיה עם הגלגלת

פורסם

תקשיב תריץ חיפוש פה

ואתה תמצא מלא הסברים על "איך לעשות פורמט"

תעשה את זה בעצמך

כי אם תצליח -יופי חסכת כסף

אם לא- אתה תצליח זה לא קשה.

פורסם

אגב,

הקטע הזה שאמרת שאתה משתמש בגלגלת

והדף יורד לאט לאט כזה,

תנסה להתקין דרייברים חדשים לכרטיס מסך

וזה אמור לתקן את זה (ככה זה אצלי לפחו)ת

פורסם

התכנאי נתן לי את המחשב היתקנתי תוכנות ואז היתחברתי לאינטרנט

ואז הייה לי בעיה שאני יורד עם הגלגלת למטה אז התמונה יורדת מי למעלה למטה לאט.. ומחקתי את הדריברים של הכרטיס מסך מחתקי הכול..

וזה לא עזר בסוף הרסתי עוד יותר את המחשב

אז הוא ניסה לסדר את הבעיה שלי עם הגלגלת.. הוא אמר לי שהוא לא מצליח לסדר אז הוא אמר לי שהוא עושה פורמט והוא עשה פורמט

והוא אוצה על זה כסף :-[

על אותו היום שקיבלתי את המחשב הוא היתקלקל זה ניראה לי בעיה שלו כי כול התונות שייש במחשב החדש יש בישן :'(

במה הרסת יותר את המחשב ?

*ובקשר לפורמט: תעשה בעצמך, זה דבר ממש פשוט.

פורסם

בד"כ כשקונים מחשב אז יש עליו אחריות. יש לך ספח כלשהו, חוזה שאתה חותם שקנית, וכו'? או שסתם נתת לרמאי את הכסף, תפסת את מפלצת הפח וברחת מאושר הביתה?

פורסם

Merrymoon

אם כל הכבוד

הוא הרס תמחשב

אם המחשב היה נהרס מעצמו אז הוא היה יכול למשש תאחריות

פורסם

אחריות לא ממש תקפה לגבי נזק שנגרם ע"י המשתמש. ומאחר וקורים הרבה מקרים כאלה, זה די נחשב ל 1st principle בשוק חומרת המחשבים.

אם הטכנאים היו לוקחים אחריות על כל טעות הכי קטנה של המשתמש הפשוט, הם היו מפסידים הרבה מאוד כסף.

מסקנה - להשכיל, להתקין את מע' ההפעלה לבד, ולא לפחד לשאול הרבה שאלות את החבר'ה שכן מבינים.

מזכיר לי את שנת 95, כשרק נכנסתי לעסק וערכתי את קבצי Config.Sys & Autoexec.bat בפנטיום 100 שלי, במטרה לגרום ל Windows 3.11 לעלות. 8)

פורסם

Merrymoon

אם כל הכבוד

הוא הרס תמחשב

אם המחשב היה נהרס מעצמו אז הוא היה יכול למשש תאחריות

איך אנחנו יודעים שהוא הרס את המחשב ולא אף אחד אחר? אבל על היום ה-1??? קשה לי להאמין, אפילו אני לא כזאת נזק. :-X

פורסם

הריסת המחשב זה משפט קצת חריף.

בסה"כ מדובר בשילוב של תוכנה לא ממש ידידותית, עם מערכת ההפעלה של מיקרוסופט וקרה מה שקרה. אפילו הילדון מודה בזה.

פורסם

הרבה פעמים אני צריך לסדר לבת דודה שלי את המחשב והיא לא מחזיקה עליו שום דבר חשוב בעצם. אז אני יודע שכל פעם שהיא צריכה משהו, אני פשוט מפרמט לה ומתקין וינדוז ואופיס. לסדר את הבעייה שתוארה כאן לא נשמע יותר ממחיקה והתקנה של דרייברים , אבל אולי הטכנאי לא רצה להסתבך ופרמט, או שיכול להיות שבאמת היה איזה וירוס או מל-וור שנכנס. פה זה המילה שלך נגד הטכנאי, בוא רק שאם הוא רוצה 100-150 שקל (או 200, אני לא ממש מבין במחירים של טכנאים) על כל הסיפור זה לא נשמע לי מוגזם מדי, אפילו אם היה אפשר להסתדר בלי פרמוט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים