עבור לתוכן

לכל המתלבטים!!! מה יותר טוב X800 או 6800?

Featured Replies

פורסם

בדום 3 נעשה במיוחד ל nvidia הx800 בכלל לא מופיע ברשימה של הכרטיסים הנתמכים

וid עשו שמה הרבה תרגילים מלוכלכלים שגורמים לכרטיסי ATI לעבוד כפול

שיעשו באנצ' עם הפאטץ שמוסיף עד 40 אחוז ביצועים ועם הקטליסט 4.9באטה

וביתר הדברים שהם יותר אוביקטיבים ה XTpe לוקח ת ultra אבל לא בהפרש גדול

לדעתי

מי שיקנה את זה או את זה לא יפסיד כלום

לדעתי בכלל עדיף לחכות לציפסאט החדש של via שיתמוך בSLI של nvidia ולקנות 2 6600GT שעולים כל אחד 200 דולר לפי המחיר של nvidia וביחד אני בטוח שהם יקחו תביצועים של ה ULTRA וה XTPE

ובקשר לתמיכה ב ps3 של הכרטיסים החדשים שווה בערך לתמיכה של fx5200 בdx9 אז ככה שזה לא נימוק והדיף תps2b של ATI

פורסם

אתם שוכחים דבר אחד נחמד וחשוב... בשביל ליצור את ה6800 nVidia יצרו כרטיס חדש לגמריי ולעומת זאת ה X800 זה מבוסס על ליבת ה R3xx ופשוט לקחו אותה למקסימום.. עכשיו תחשבו שאתם משווים כרטיס סופר חדש וחדשני לעומת כרטיס שרק חוזק... מוזר כמה זה קרוב בהתחשב שזה שזה כאילו כרטיס שמבוסס על כרטיס סופר ישן..

סתם נקודה למחשבה...

חכו ל R500 שיהיה בXbox 2 וואי וואי זה כרטיס..

פורסם

זאת לא בדיוק נקודה לטובתם של nvidia זה שהם נאלצו לבנות ליבה מחדש

זה רק אומר כמה חרא היה הfx וטכנלוגיות חדשות? לא הייתי מגזים יותר מידי כל מה שיש שמה זה sli שזה נחמד

אבל למי יש כסף ל2 כרטיסים כאלה ps3 שהוא מסורס למדי והתמיכה בו חלקית במקרה הטוב

וחוץ מזה למה ש ATI לא ישתמשו בדור הקודם הוא היה מעולה ועדין מעולה

if it isn't broken, don't fix it

פורסם

אני לא דיברתי לטובת nVidia להפך דיברתי לטובת ATI

פורסם

ל Electric Boom

תשובות: ;)

כן אני מרוצה ממנו , אפילו מאוד אפילו שרמות האוברקלוקינג לא גבוהות , אני לא אוברקלוקר אז זה לא אכפת לי

היה לי 9700 ומאוד נהנתי מאוד , זה היה הכרטיס הראשון שהיה לי בחיים מATI. אני גם קראתי הרבה כתבות ושאלתי הרבה אנשים שמבינים בנושא והם עזרו לי לבחור , אני גם לא כל כך אוהב את NVIDIA שמוציאים דרייבר כל יום בשביל שאנשים יחשבו שהם הכי טובים , זה לפי דעתי אז בבקשה בלי קללות.

בחרתי את PowerColor כי לא היה לי סבלנות לחכות ל Sapphire , אבל הכרטיס עושה את העבודה.

הזמנתי הזמנה מיוחדת אז לקח שבוע, אבל קיבלתי את הכרטיס לפני חודש

פורסם

HL2 יותר קרוב מתמיד! (לפחות ככה אני מקווה :) )

ודבר שני הוא לא כזה משחק כבד!

הוא פשוט יצטרך מעבד ראשי חזק בשביל מנוע ה HAVOC 2.0.

הוא לא מתקרב אפילו לדום 3 מבחינת גרפיקה. זה לא עושה אותו גרוע יותר אגב. אני חושב שעם HL SOURCE ו CS SOURCE זה הולך להיות החבילה המושלמת ואני כנראה אקנה אותה.

פורסם

מה עשיתי לך רע?

אני בסך הכל מנסה למנוע טעויות שיעשו אנשים...

אני עשיתי טעות שקניתי GEFORCE FX 5200 כי חשבתי שהוא יהיה מספיק לי רק בשביל לשחק ברמה מינימלית זה הכל!

לא! לא עשית לי כלום רע!

אני פשוט התבלבלתי ולא שמתי לב שהפורום העביר אותי ישר לעמ' מספר 2 ולכן לא הבנתי על מה אתה מדבר.. סליחה. לכן כתבת נא למחוק.

פורסם

ובקשר לתמיכה ב ps3 של הכרטיסים החדשים שווה בערך לתמיכה של fx5200 בdx9 אז ככה שזה לא נימוק והדיף תps2b של ATI

זה שהם הכרטיסים הראשונים לתמוך בזה לא אומר שהתמיכה שווה לתמיכה של 5200 ב DX9 כי גם הוא לא היה הראשון שתמך בזה אלא ה9700P שזה כרטיס מספק לחלוטין עד היום

חוץ מזה DX9C לא בא בשביל לשפר את הגראפיקה אלא בשביל להציג אותה גראפיקה בפחות חישובים ולכן זה יישאר בתור ייתרון גם על הכרטיסים היותר חלשים שתומכים בזה

לראיות תסתכל על הבנצ'ים של FARCRY שמשתמשים ב PS 3.0 ותראה איזה הפרש יש בביצועים (לפעמים אפילו 6800 רגיל עוקף את ה X800XT שעולה כמה וכמה)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים