עבור לתוכן

לכל המתלבטים!!! מה יותר טוב X800 או 6800?

Featured Replies

פורסם

טוב, ראיתי שהרבה אנשים כאן עדיין לא הבינו שה-GEFORCE FX 6800 בהרבה יותר טוב מגרסאות ה-X800 ואפילו בחלק מן המקרים ה-X800 XT PLATINUM פחות טוב מה-6800 הרגיל...

אז בבקשה תקראו את הקטע הזה מהאתר של NVIDIA שמרוכזים באאנצמרים מכל מיני אתרים על המשחק DOOM 3:

http://www.nzone.com/object/nzone_doom3_benchmarks.html

פורסם

כן, האתר של Nvidia נורא אובייקטיבי :nono:

פורסם
  • מחבר

כן, האתר של Nvidia נורא אובייקטיבי :nono:

שים לב הבאנצמרים לקוחים מ-TOMS HARDWARE ואתרים ידועים אחרים!!! זה לא באנצמרים של NVIDIA!!! :lol: :lol: :lol:

פורסם

זה לא חשוב. זה ממש לא בעיה לבחור בנצ'ים אחרים מאותן הכתבות ולהציג את הכרטיסים של ATI באותה הצורה. לא חסרים בנצ'ים שבהם רק כרטיסים של ATI לוקחים ובגדול (מישהו אמר D3D?)

פורסם

מתי תבינו המשחק DOOM3 נבנה על כרטיסי המסך של nVIDIA ככה שהם יותר טוב במשחק הזה מאשר ATi.

אותו דבר יהיה למשל במשחק HL2 שהוא משחק הנבנה על כרטיסי מסך ATi.

שימו לב בטבלה האחרונה שיש באתר (בצבע אפור אני חושב) תיראו מה קורה כאשר מפעילים רזולוציה גבוהה ופילטרים על ה- X800XT PE.

לפי דעתי X800XT PE כרטיס שולט הרבה יותר מאשר 6800Ultra ועוד מעט יצאו לו דריברים וכל מיני דברים שמפעילים אותו יותר חזק ואתם תיראו את התוצאות.

פורסם

כן אבל הבעיה שגם בהרבה משחקים d3d כרטיסי ה 6800 עולים על ה x800

צריך לחכות ל hl2 עד שנדע באמת עד כמה יותר טובים ה x800.

אבל עדין חסרים בהם הרבה דברים והמחירים מאוד גבוהים.

פורסם

רק תזכרו שה- X800XT PE עולה 600$ וה- 6800 ultra עולה 500$ והוא מציג כמעט תמיד ביצועים טובים יותר.

פורסם

There is a lot to like about the BFG 6800 GT OC. It is hard to go wrong with BFG as a company; they have one of the best, if not the best support in the industry. I mean who else mans their phones 24/7? A lifetime warranty is not a bad thing either. One of the only gripes is the lack of a pack-in game as the BFG 6800 GT OC only comes with a demo disc containing Pandora Tomorrow, Silent Storm and Painkiller. Nonetheless this is not necessarily a bad thing as it helps keep costs down and may save the end user the dismay of getting a second copy of a game they already own.

As far as the card itself goes, the BFG 6800 GT OC is nearly perfect- single slot solution, single molex connector and 6800 Ultra level performance (and beyond if overclocked). Unlike the Ultra based cards, the GT series seem to be going with the single DVI single D-Sub connectors for the video out. This might be an issue for those with dual LCDs. Again, the BFG solution is faster than the stock solutions offered by other vendors being overclocked out of the box at 370 Mhz. Our particular unit was an overclocking beast managing to stay stable at 428/1.11

The price of the BFG 6800 GT OC is agreeable also - with a MSRP of 399$, it is 100$ less than the Ultra and the X800 XT PE. The price is on part with the X800 Pro and in our benchmarking, the GT OC is right up there with the XT PE in most cases. Performance is still being eeked out by the Nvidia driver team with fairly big gains from the initial debut in April till now and more expected in the short term. In my opinion, the 6800 GT OC is the most attractive next generation card to get. Faster than stock, 100$ less than the Ultra/PE XT, Shader Model 3 support, and the potential to get even faster. What more can you ask for?

מ

http://www.neoseeker.com/Articles/Hardware/Reviews/bfg6800gtoc/9.html

ויש עוד הרבה... חפש reviews על ה BFG 6800GT.

פורסם

...צריך לחכות ל hl2 עד שנדע באמת עד כמה יותר טובים ה x800....

יש לך לחכות עוד הרררבבההה זמן.... :lol: :lol: :lol:

פורסם

יש שמועות שזה יצא ב- 2 September אוב ב- 30.

ולפי מה שראיתי שהכינוט ב- Valve וכבר שעוד יומיים יהיה אפשר לעשות Preloading המשחק צפוי להגיע בחודש הבא.

פורסם

לפי דעתי שני הכרטיסים , X800PE ו 6800ULTRA בערך אותו הדבר.

אחד יכול להגיד שה6800 מוביל בדבר זה וX800 בדבר שני.

מה שחשוב זה ששני הכרטיסים האלה אוכלים את הדור הישן של הכרטיסים ומראים ביצועיים טובים מאוד.

המחיר זה קצת בעיה אבל כדאי לבדוק בכמה חנויות לפני שקונים

אני קניתי את ה X800XT PE ב499$

פורסם

סליחה נא למחוק

פורסם
  • מחבר

סליחה נא למחוק

מה עשיתי לך רע?

אני בסך הכל מנסה למנוע טעויות שיעשו אנשים...

אני עשיתי טעות שקניתי GEFORCE FX 5200 כי חשבתי שהוא יהיה מספיק לי רק בשביל לשחק ברמה מינימלית זה הכל!

פורסם

ה- 6800ים הם כרטיסי משחקים מצוינים, אבל אם אתה רוצה קצת בנצ'ים אז ה- X800 קורעים אותם.

פורסם

זה שקנה את הXT PE אתה מרוצה ממנו?(זה מאוד דחוף!)

מה גרם לך לבחור בו על פני ה6800 (מדגם כלשהו)?

אני גם הזמנתי אחד איזה חברה בחרת?

כמה זמן עד שהוא הגיע אליך?

תענה דחוף אחי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים