פורסם 2004 באוגוסט 1621 שנים טוב אני אוהב לאכול כל מיני דברים ואני גם אוהב לבשל. ביום שיש יהאחרון הכנתי מרק בין זונה מזה טעים כל המשפחה בארוחת הערב אהבה. הובכן אז ככה: לקחתי איזה רבע קילו בשר עגל בקר (לבקש מהקצב בשר לגולש רצוי בשר עגל) ותבלתי אותו קצת בקמח לבן כמו כן קמחתי גם עצמות עגל בקר את הכל יחד טגנתי במעט שמן זית בתוך סיר עמוק. נותנים לבשר ליסגר ואז הוספתי לזה איזה 6-7 תפוחי אדמה חתוחים לקוביות וכן איזה 3-4 גזרים חתוחים לקוביות נותנים לזה להתבשל קצת איזה 5-10 דקות ומוסיפים לזה מים עד שהכל מה שבסיר מתכסה. לזה הוספתי 4 קופסאות של שעועית: 2 של שעועית לבנה היינץ ברוטב עגבניות ו 2 של שעועית אדומה היינץ ברוטב עגבניות. הוספתי סלרי קלוף וגבעולי סלרי חתוך ושורש לכל זה הוספתי רסק עגבניות עם קצת בצל (השתמשתי ברסק כזה שבעיקרון נועד לשקשוקה נדמה לי של יכין) הוספתי שום קטוש כיד המלך פלפל שחור ומלח ו 4 כפות מרק ירקות אפשר ואולי כדאי מרק עוף שאותם המסתי לפני כן בכוס עם מים חמים. הוספתי מאט יין אדום ולכל מה שבסיר נתתי להתבשל כ 3 שעות. יצא פיצוץ .
פורסם 2004 באוגוסט 1621 שנים טוב אני אוהב לאכול כל מיני דברים ואני גם אוהב לבשל.ביום שיש יהאחרון הכנתי מרק בין זונה מזה טעים כל המשפחה בארוחת הערב אהבה.הובכן אז ככה:לקחתי איזה רבע קילו בשר עגל בקר (לבקש מהקצב בשר לגולש רצוי בשר עגל) ותבלתי אותו קצת בקמח לבןכמו כן קמחתי גם עצמות עגל בקר את הכל יחד טגנתי במעט שמן זית בתוך סיר עמוק.נותנים לבשר ליסגר ואז הוספתי לזה איזה 6-7 תפוחי אדמה חתוחים לקוביות וכן איזה 3-4 גזרים חתוחים לקוביותנותנים לזה להתבשל קצת איזה 5-10 דקות ומוסיפים לזה מים עד שהכל מה שבסיר מתכסה.לזה הוספתי 4 קופסאות של שעועית: 2 של שעועית לבנה היינץ ברוטב עגבניות ו 2 של שעועית אדומה היינץ ברוטב עגבניות.הוספתי סלרי קלוף וגבעולי סלרי חתוך ושורשלכל זה הוספתי רסק עגבניות עם קצת בצל (השתמשתי ברסק כזה שבעיקרון נועד לשקשוקה נדמה לי של יכין)הוספתי שום קטוש כיד המלךפלפל שחור ומלח ו 4 כפות מרק ירקות אפשר ואולי כדאי מרק עוף שאותם המסתי לפני כן בכוס עם מים חמים.הוספתי מאט יין אדום ולכל מה שבסיר נתתי להתבשל כ 3 שעות.יצא פיצוץ .והעיקר, היו נפגעים?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.