עבור לתוכן

מאכלים ושילובים מטורפים, מה עושה לכם את זה?

Featured Replies

פורסם

האמת, גם לי יש סטיה. גבינה צהובה וריבה. בסנוויץ' או סתם ככה. אבל אני מעדיפה דברים קונבנציונליים יותר.

יש גם מרק מאלט רוסי שהוא סטיה בפני עצמו. מאלט בהיר חמוץ (לא המתוק המעפן או המוגז) ולתוכו קוצצים נקניק תה, בצל ירוק (כתוש מעט), מלפפון טרי, ביצה קשה, תפ"א מבושלים, שמיר ומלח. כמובן שזה מרק קיץ קר כזה, הרוסים שבינינו מכירים אותו בתור "אוקרושקה" (לפחות האמיתיים  ;)). אני חולה על זה אבל זה עושה מה ריח מסריח מהפה.

היתה לי חברה שהיתה שמה שמנת על הכל. אפילו על נקניק. בעעעעעע.

דריה, אני הייתי לפני שנתיים ברוסיה, כשביקרנו אצל חברה של אמא שלי מהאוניברסיטה היא הכינה את הדבר הזה, עם הרבה שמנת... זה הייה כלכך מגעיל שהייתה לי בחילה כל היום אחרי זה... אני לא ממליץ על זה  ;D, אבל, כל אחד והטעם שלו... אגב, אמא שלי, שהכירה את הדבר הזה לא טעמה (מעניין למה  ::)).

  • תגובות 63
  • צפיות 7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

עם שמנת גם אני לא אגע בזה עם מקל, בלי זה אחלה. חמצמץ וקריר, ממש טוב לימי הקיץ. אמא שלי מכינה את המאלט כאן בארץ, מזג האויר ממש טוב לזה.

פורסם

לי עצמי אין סטיות מיוחדות, אני נמצא במיינסטרים  ;) אבל יש לי חבר שאוכל במבה עם מיונז בתוך פיתה, רק מלחשוב על זה לא נהיה לי טוב.

פורסם

איזה אנשים מוזרים

במבה עם מיונז בפיתה?!

איך הוא הגיע לזה?!@#^#$ ^

פורסם

כרגע אכלתי חבילה extra large של וופלים יש לי בחילה :nixweiss:

פורסם

ואוו

איזה כיף זה לאכול חבילה שלמה של משהו מתוק

אבל שנים לא עשיתי את זה

כי זה לא טוב לכרס ולתחת

פורסם

גם אני אוהב בורשט ואת המרק הזה שmerrymoon

הזכירה וגם אני חובב ריבה עם גבינה צהובה...

עוד סטייה שיש לי זה מיץ עגבניות

ולפעמים אני מוסיף לזה וודקה, טבסקו וענף סלרי, ויוצא משקה לעניין :)

פורסם

האם אתה אחי האבוד שהופרד ממני בלידה?!

כן, למשקה קוראים בלאדי מארי ואני תמיד אבל תמיד שותה אותו בטיסות...  8)

פורסם

אתם יכולים לצרף גם אותי לרשימה :D

אין כמו רעש סילון ובלאדי מארי ביד...

אני מתגעגע לחו"ל :'(

פורסם

יאללה, בואו נתרום כסף, נעשה קופה משותפת ונטוס לפרנקפורט.

פורסם

בקשר לחומוס עם גבינה\פסטרמה, בלי חומוס הסנדוויץ' יוצא ממש יבש ונתקע בגרון, וחומוס עוזר להחליק אותו פנימה + קולה.

דרך אגב אף פעם לא ניסיתי לערבב מיץ מנגו עם קולה, אבל מה שכן ניסיתי זה לערבב ספרייט עם קולה או קולה עם קינלי (קולה בתור מרכיב יסוד) ויצא די טוב, בכלל אני חושב שלאנשים שלא שותים אלכוהול קולה הוא המשקה.

פורסם

אני ניסיתי לערבב מיץ אשכוליות סחוט 100%

עם קולה וכוסית ג'ין, יוצא משהו בסט.

וגם סתם אשכוליות עם קולה יוצא די סביר...

פורסם

גם ליקר ענבים עם קולה יוצא בסט

פורסם

אימאללללללללללל אתם מתחילים להפחיד אותי

אצלי הסטיה הכי גדולה

נקניקיות עם חומוס

איך לעזאזל הגעתם למצב שאתם מנסים מנגו+קולה

או שילובים של גבינה צהובה+חומוס

או שוקו עם שקדי מרק

WTFFFFFFFFFFFFFFFFFFF???????????

נראה לי אם יקחו אנשים מהאתר ל"אפקט הפחד" אף אחד מהם לא יגעל ממלפפון ים, אשכי אייל, חרקי תפוח אדמה, דם+חלב או כל דבר... הם רק יבקשו עוד :o

פורסם

הסטייה הכי גדולה שלי היא:

פיתה או לחם עם שוקולד למריחה וקורנפלקס!!!

יוצא בסט..ממש ליגה! יש לזה את הטעם של השוקולד שכבר לא נראה לי קיים "משהו והפצפוצים" (אני לא זוכר את השם המדוייק...)

תנסו ולא תצטערו!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים