פורסם 2004 באוגוסט 1621 שנים האמת, גם לי יש סטיה. גבינה צהובה וריבה. בסנוויץ' או סתם ככה. אבל אני מעדיפה דברים קונבנציונליים יותר. יש גם מרק מאלט רוסי שהוא סטיה בפני עצמו. מאלט בהיר חמוץ (לא המתוק המעפן או המוגז) ולתוכו קוצצים נקניק תה, בצל ירוק (כתוש מעט), מלפפון טרי, ביצה קשה, תפ"א מבושלים, שמיר ומלח. כמובן שזה מרק קיץ קר כזה, הרוסים שבינינו מכירים אותו בתור "אוקרושקה" (לפחות האמיתיים ). אני חולה על זה אבל זה עושה מה ריח מסריח מהפה. היתה לי חברה שהיתה שמה שמנת על הכל. אפילו על נקניק. בעעעעעע. דריה, אני הייתי לפני שנתיים ברוסיה, כשביקרנו אצל חברה של אמא שלי מהאוניברסיטה היא הכינה את הדבר הזה, עם הרבה שמנת... זה הייה כלכך מגעיל שהייתה לי בחילה כל היום אחרי זה... אני לא ממליץ על זה ;D, אבל, כל אחד והטעם שלו... אגב, אמא שלי, שהכירה את הדבר הזה לא טעמה (מעניין למה :).
פורסם 2004 באוגוסט 1621 שנים עם שמנת גם אני לא אגע בזה עם מקל, בלי זה אחלה. חמצמץ וקריר, ממש טוב לימי הקיץ. אמא שלי מכינה את המאלט כאן בארץ, מזג האויר ממש טוב לזה.
פורסם 2004 באוגוסט 1621 שנים לי עצמי אין סטיות מיוחדות, אני נמצא במיינסטרים אבל יש לי חבר שאוכל במבה עם מיונז בתוך פיתה, רק מלחשוב על זה לא נהיה לי טוב.
פורסם 2004 באוגוסט 1621 שנים ואוואיזה כיף זה לאכול חבילה שלמה של משהו מתוקאבל שנים לא עשיתי את זהכי זה לא טוב לכרס ולתחת
פורסם 2004 באוגוסט 1621 שנים גם אני אוהב בורשט ואת המרק הזה שmerrymoon הזכירה וגם אני חובב ריבה עם גבינה צהובה... עוד סטייה שיש לי זה מיץ עגבניות ולפעמים אני מוסיף לזה וודקה, טבסקו וענף סלרי, ויוצא משקה לעניין
פורסם 2004 באוגוסט 1621 שנים האם אתה אחי האבוד שהופרד ממני בלידה?!כן, למשקה קוראים בלאדי מארי ואני תמיד אבל תמיד שותה אותו בטיסות... 8)
פורסם 2004 באוגוסט 1621 שנים אתם יכולים לצרף גם אותי לרשימה אין כמו רעש סילון ובלאדי מארי ביד... אני מתגעגע לחו"ל :'(
פורסם 2004 באוגוסט 1621 שנים בקשר לחומוס עם גבינה\פסטרמה, בלי חומוס הסנדוויץ' יוצא ממש יבש ונתקע בגרון, וחומוס עוזר להחליק אותו פנימה + קולה.דרך אגב אף פעם לא ניסיתי לערבב מיץ מנגו עם קולה, אבל מה שכן ניסיתי זה לערבב ספרייט עם קולה או קולה עם קינלי (קולה בתור מרכיב יסוד) ויצא די טוב, בכלל אני חושב שלאנשים שלא שותים אלכוהול קולה הוא המשקה.
פורסם 2004 באוגוסט 1621 שנים אני ניסיתי לערבב מיץ אשכוליות סחוט 100%עם קולה וכוסית ג'ין, יוצא משהו בסט.וגם סתם אשכוליות עם קולה יוצא די סביר...
פורסם 2004 באוגוסט 1621 שנים אימאללללללללללל אתם מתחילים להפחיד אותי אצלי הסטיה הכי גדולה נקניקיות עם חומוס איך לעזאזל הגעתם למצב שאתם מנסים מנגו+קולה או שילובים של גבינה צהובה+חומוס או שוקו עם שקדי מרק WTFFFFFFFFFFFFFFFFFFF??????????? נראה לי אם יקחו אנשים מהאתר ל"אפקט הפחד" אף אחד מהם לא יגעל ממלפפון ים, אשכי אייל, חרקי תפוח אדמה, דם+חלב או כל דבר... הם רק יבקשו עוד
פורסם 2004 באוגוסט 1621 שנים הסטייה הכי גדולה שלי היא:פיתה או לחם עם שוקולד למריחה וקורנפלקס!!!יוצא בסט..ממש ליגה! יש לזה את הטעם של השוקולד שכבר לא נראה לי קיים "משהו והפצפוצים" (אני לא זוכר את השם המדוייק...)תנסו ולא תצטערו!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.