עבור לתוכן

מאכלים ושילובים מטורפים, מה עושה לכם את זה?

Featured Replies

פורסם

הכנתי לי פה ארוחת בוקר קטנה ובינתיים כל מי ששמע עליה הזדעדע, ולא הסכים לנסות.

לי זה דבר ממש ממש טעים... :P

אז ככה:

נכון בבתי מלון בארוחות בוקר תמיד לוקחים טונה ביצים מקושקשות וטונה פנקייקים?

אז קרה כמה פעמים שזה היה באותה צלחת אז התערבב קצת, ובקיצור - ביצים מקושקשות וסירופ שוקולד! :D שילוב אחלה בחלה.

עוד אחד:

מלאווח עם קוטג' וקטשופ... שוב נשמע לא משהו, אבל את זה דווקא כן הסכימו לנסות והממצאים מעודדים. ;D במקור חבר של אחי הכיר לנו את השילוב הזה, מאז רק ככה אנחנו אוכלים...

אז מה הסטייה שלכם? :silly:

  • תגובות 63
  • צפיות 7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אני "רוקח" רוטב מקטשופ וקוטג' ויכול לאכול איתו כמעט הכל.....

איתן

פורסם

ביצים מקושקשות וסירופ שוקולד!

:nono: :nono: :nono:

מלאווח עם קוטג' וקטשופ

:xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

פורסם

זה מאכל שחבר שלי המציא...

תיקח גבינה צהובה, תמרח עליה קטשופ, תתקע אותה בפיתה עם מלפפון חמוץ עגבניה פלפל ומלפפון חי

ובתאבון :jump:

פורסם

בעע אני לא יכול לאכול מאכלים כאלו הדבר הכי מוזר שאכלתי בכול החיים שלי זה נקנקיות עם קטשופ :P

פורסם

פרוסה---->חומוס----->גבינת עמק---->פסטרמה הודו מעושנת----->פרוסה :jump:

פורסם

בונא יא מגזיםםםםם איך הכנסת את זה לפה יא מטורףףף

רגע ושרדת את זה או שהיו צריכים לעשות לך שטיפת קיבה ?

נקניקיות עם קטשופ, איזה שריטה.....

פורסם

קחו חבילת וופלות ותשימו אותה בפריזר עד שתזכרו בה. זה הופך את זה לאוכל מתוק וקריר, מתאים במיוחד לימים שהקרם של הוופלות מתחיל להיות רך ולהפר את הררכית המבנה

פורסם

פרוסה---->חומוס----->גבינת עמק---->פסטרמה הודו מעושנת----->פרוסה :jump:

אין לי בעיה עם הבשר וחלב אבל חומוס?!?!

פורסם

לי אין שילובים מוזרים אבל יש לי חבר שאוכל קטשופ אם גלידה בעצם הוא אוכל כל דבר אם קטשופ :P

פורסם

פיצה "מעדנות" עם קוטג' וטונה. ממש טעים.

פורסם

איזה חיה אני הא? ;D

פורסם
  • מחבר

אני גם אוהב להשאיר את החבילה של העוגיות פתוחה ככה שהם מתרככות ולא קשות יותר (כמובן עושים חתך סמוי כדי שאמא לא תכניס לאיזה אריזה אטומה ואז לא עשינו כלום).

גם יש לי סנדוויץ' עצלנות שאני עושה כשאני רעב אבל אין לי כוח לאכול או להכים כלום:

פיתה, רסק עגבניות, גבינת עמק

כמו טוסט רק צנוע יותר, מהיר יותר, ואכיל יותר.

בכלל השילוב של לחם>>גבינה>>רסק שווה...

פורסם

אני גם אוהב להשאיר את החבילה של העוגיות פתוחה ככה שהם מתרככות ולא קשות יותר (כמובן עושים חתך סמוי כדי שאמא לא תכניס לאיזה אריזה אטומה ואז לא עשינו כלום).

why do they always do that??

פורסם

לא חושב שאני שרוט כמוכם, אבל יש דבר אחד שאני מכור אליו.

קולה עם מיץ מנגו. פשוט אין על זה. כאילו תחשבו, המיץ הכי טעים - מנגו, עם המוגז הכי טעים - קולה. אפשר להשתלט עם זה על העולם.

אני גם מכור לבמבה, ואם יש יוגורט (נורמלי, בלי טעם מיוחד) בבית אז אני דוחף את זה לכמעט כל דבר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים