עבור לתוכן

GA-7DX_PLUS, זיכרונות ותהיות, עזרה בבקשה :)

Featured Replies

פורסם

קיבלתי מחבר לוח GA-7DX_PLUS של ג'יגהבייט יחד עם 2 זכרונות שונים כ"א 256MB ומעבד XP1.6

1.)משום מה הזכרונות כאשר כל אחד מוכנס בנפרד אכן מראים 256MB אבל כאשר שניהם ביחד על הלוח, יש רק 393MB או משהו כזה, חבר שלי אמר שזה ככה מהיום שקנה והאמת הוא לא ניסה יותר מדי לפתור את זה, הנה כמה פרטים על שני הזכרונות השונים(אנסה לשחזר מה כתוב על הזכרונות):

DIMM1  DDR256MB    266MHZ

4-2            0304

MT  46V32M8

TG       - 75 B

DIMM2   CRUICIAL              MT01323

CT3264Z265.16T

MT16VPPT3264AG-265A1

SG

PC2100-25330-B1 

CBNAR69000          200146

256MB, DDR, 266MHZ, CL2.5

זהו, זה פחות או יותר כל שכתוב עליהם ובערך בסדר הזה, מה עכשיו? האם הבעיה פתירה? זו בעיית תאימות?

אם אני רוצה להגדיל הזיכרון מה צריך לעשות ואיזה סוג לקנות, לא ברור לי אם ניתן להשיג זכרונות מתאימים או אם זיכרונות חדשים יעבדו על הלוח הזה

2.)שאלה בנוגע לביוס:

מה זה האופציה CPU WARNING TEMPRATURE? מה קורה אם אני אפעיל את זה? חשוב להפעיל את זה?

3.) הייתה לי בעיה מוזרה, הוצאתי את הזיכרונות לרשום את הפרטים שלהם, החזרתי אותם למארז והדלקתי את המחשב, קיבלתי ERROR בקובץ NTFS, עשיתי כמה ניסיונות וכלום לא עזר, גם ניסיון לעשות BOOT מדיסק של חלונות נתן שגיאות, הוצאתי DIMM אחד והמחשב עלה, החזרתי את ה-DIMM שהוצאתי לSLOT אחר והמחשב שוב עלה, החזרתי הזיכרונות למקומות כמו שהיו בהתחלה וגם הפעם המחשב עלה... חושבים שיש בעיה? אני עושה MEMTEST להיות בטוח אבל זה נראה לי כלום, סתם מחשב שרוצה צומי  ;D , מה אתם חושבים?  :hi:

פורסם

מה קיבלת בMemtest?

ניסית לשחק עם הסלוטים של הזכרון, אני מתכוון לנסות לשים אותם ביחד אבל כל פעם בסלוטים שונים? יכול להיות שסלוט אחד פשוט דפוק.

פורסם
  • מחבר

נכון להיום בבוקר(לפני שיצאתי לעבודה) MEMTEST היה על מבחן 6 או 8, לא ראיתי שום כיתוב על שום ERROR

אני די בטוח שזיכרון תקין ופשוט שני הזכרונות ביחד לא תואמים(האחד בעל ג'וקים משני הצדדים והשני לא), גם בעליה של ה-SETUP רשום משום מה שסלוטים 0,1,2 תפוסים למרות שיש רק שני סטיקים של זיכרון, כששמתי רק סטיק אחד היה רשום ש-0 ו-1 תפוסים, אני לא זוכר איזה מהסטיקים זה היה ???

השאלה היא האם DDR400 יעבוד על הלוח הזה? או איזה סטיק צריך להחליף כדי שתהיה תאימות ...  :jump:

אה, וכן, שיחקתי עם המקומות של הסטיקים, תמיד מזהה 384MB זיכרון, זה מזכיר לי את אותה בעיה שיש/היתה בפנטיום 3 שהיה צריך זכרונות מסויימים או שהוא היה מזהה רק חצי כמות  :o, אולי זה משהו דומה?

פורסם

באמת מוזר, יש לך אולי את הדף של הלוח באתר של ג'יגהבייט?

הייתי מנסה להביא סתם סטיק או שניים זהים אחרים ולבדוק איתם איך הלוח מגיב...

פורסם
  • מחבר

אין לי מאיפה להביא סתם סטיק :\

יש לי 2*512 של DDR400 אבל אני לא מת על הרעיון של להוציא אותם מהמחשב בו הם נמצאים וכמו שכבר אמרתי, אני לא יודע אם הם בכלל מתאימים....

פורסם

הוא מתאים..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים