עבור לתוכן

XFX 6800 U !!!

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

וואי אתם עדיין לא מבינים אה?

אני עבדתי עכשיו במשך חודש בשביל הכרטיס הזה במיוחד... ואני לא רוצה לקנות כרטיס שאחר כך אני יתחרט שלא לקחתי תחברה השניה מה לא ברור?????

:hat: :hat: :hat:

פורסם

2 ג'יגה? שטויות. ג'יגה יספיק. הצוואר בקבוק פה הוא המעבד ולא הכ''מ.

אגב, BFG לדעתי יותר טובים, קלוקים יותר גבוהים ישר מקופסא, אחריות לכל החיים כך שלא צריך לדאוג בקשר לאיכויות בנייה.. ועוד.

פורסם

מה קשור אחריות לכל החיים ???????

פורסם

שזה טוב

פורסם
  • מחבר

ל BFG אין קלוקים יותר גבוהים למה הוא מגיע

425/1100 או 1500 ו ה XFX מגיע 450/1200 או 1500 אז הקלוקים של ה BFG לא יותר גבוהים זה מה בטוח

ובקשר לאחריות לכול החיים

אני במילא עוד איזה שנתיים

שנתיים וחצי גג בהגזמה יקנה כרטיס חדש לפי דעתי.... אז נושא האחריות הוא לא ממש רלווננטי

3 שנים זה די והותר לפי דעתי...!!!

פורסם

דבר ראשון, לפי תוצאות ה- BFG הם קלוקרים יותר טובים.

שנית, הם כן באים על קלוקים יותר גבוהים ישר מהקופסא, אני לא יודע איפה קראת שלא.

ואולי לא הבנת, אבל אחריות לכל החיים מורה ש- BFG בוטחת במוצרים שלה, ולא יקרה להם כלום בזמן הקרוב... (לכל החיים), זה מראה על איכויות בנייה גבוהות במיוחד.

פורסם

ה"אחריות לכל החיים" היא תרגיל שיווקי. בפועל האחריות נמשכת לפי אורך חיי המדף של המוצר

פורסם

BFG הרבה יתר טובים לאוברקלוק מכל חברה אחרת שראיתי!!  :xyxthumbs:

גירסאות ה-BFG 0C באים כבר אם אוברקלוק מהחברה!! אז אם תעשה עוד אוברקלוק והוא ישרף הם יחליפו לך לפי דעתי בלי בעיה כי הם גם ככה באים

אם אוברקלוק  :xyxthumbs: :xyxthumbs:

BFG OC 6800GT בא במהירות 370@1000 או נראה לי 1100 במקום 250@1000

BFG 6800 בא במהירות 350@730 במקום 325@700

בקשר למהירות של האולטרה אין יל מושג  :-\

פורסם

ה"אחריות לכל החיים" היא תרגיל שיווקי. בפועל האחריות נמשכת לפי אורך חיי המדף של המוצר

ידוע בגלל זה אני אומר תמיד שהקטע של אחריות לכל החיים אל מעבדי פנטיום 4 וכרטיסי מסך של פני וכל שאר החברות שאומרות לכל החיים זה בולשיט!!

פורסם
  • מחבר

http://www.hexus.net/content/reviews/review.php?dXJsX3Jldmlld19JRD03ODkmdXJsX3BhZ2U9MQ==

תיכנס לפה מותק ותראה ש ה XFX בא ישר מהקופסא עם 450/1100 ואתה יכול לעלות איתו עד ל 473/1200בלי בעיה בכלל....

http://www.bleedinedge.com/reviews/6800_ultra/6800_ultra_01.html

ופה רשום על ה BFG שבא 425/1100 אז אני כן צדקתי ש ה XFX בא עם אוברקלוק יותר גבוה !!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

פורסם
  • מחבר

למרות שאני יודע ש ה BFG קצת יותר איכותי מ ה XFX ואני מדגיש קצת.....

:hat::silly:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים