עבור לתוכן

אוזניות

Featured Replies

פורסם

אני צריך אוזניות למטרה של משחקי מחשב ברשת, שישמעו טוב וצריך גם מיקרופון איתם, הצעות יתקבלו בברכה ואם אפשר לתת לי לינק לדגם הבא:

pro-luxe stereo headphones OA-800

זה יהיה נהדר.

התקציב שלי הוא בערך 200 שקל, תודה רבה לעונים.

פורסם

נראה לי זה לפורום אודיו!

לך על משהו איכותי של סנהייסר תבחר משהו לפי התקציב שלך ותשאל אם זה טוב....

פורסם

נראה לי זה לפורום אודיו!

לך על משהו איכותי של סנהייסר תבחר משהו לפי התקציב שלך ותשאל אם זה טוב....

זאת סביר להניח ההמלצה הכי שטותית שיצאה ממך.

אם אין לך מה לרשום אל תרשום רק בשביל להעלות את מונה ההודעות שלך.

BhellSky - אוזניות טובות עם מיקרופון בדר"כ אין, במיוחד בתקציב זעום כזה, אבל כן יש דגם של סנההייזר (לא יודע איך איכות הסאונד שלו אבל היא תהיה לפחות סבירה) ב290 שקלים, דגם PC130 של חברת Sennheiser.

יש לך גם סטים זולים (סביבות ה100 שקלים) של Genuis וכדומה אבל הם נחותים משמעותית באיכות הסאונד.

פורסם

אתה סתם לא מחבב אותי.....

מה אמרתי בסך הכל? שילך לאתר של סנהייזר יבחר דגם שמתאים לתקציב שלו ושיאל אם הוא טוב.... זה מה שעושים בדרך כלל שואלים אם דגם הזה והזה של אוזניות טוב לא סתם מבקשים..........

פורסם

כן נכון, אני פשוט לא מחבב אותך ::)

אם אתה רוצה לעזור למישהו ששואל שאלה, אתה לא אומר לו תבחר ככה וככה ותשאל (מה גם שרשמת לו סנהייזר בעברית ושיילך יימצא עכשיו את האתר שלהם)

חוץ מזה, האתר שלהם לא מעיד על כלום לגבי המחירים בארץ.

ומי בכלל אמר שהאוזניות של סנהייזר טובות?! אולי יש אוזניות אחרות הרבה יותר משתלמות ומתאימות למה שהוא מחפש?

תחשוב קצת לפני שאתה זורק מילים לאוויר

פורסם
  • מחבר

זאת סביר להניח ההמלצה הכי שטותית שיצאה ממך.

אם אין לך מה לרשום אל תרשום רק בשביל להעלות את מונה ההודעות שלך.

BhellSky - אוזניות טובות עם מיקרופון בדר"כ אין, במיוחד בתקציב זעום כזה, אבל כן יש דגם של סנההייזר (לא יודע איך איכות הסאונד שלו אבל היא תהיה לפחות סבירה) ב290 שקלים, דגם PC130 של חברת Sennheiser.

יש לך גם סטים זולים (סביבות ה100 שקלים) של Genuis וכדומה אבל הם נחותים משמעותית באיכות הסאונד.

אפשר לינק להזמין את הדגם הזה בבקשה.

פורסם

תחשוב קצת לפני שאתה זורק מילים לאוויר

Seconded.

פורסם
פורסם

ומי בכלל אמר שהאוזניות של סנהייזר טובות?! אולי יש אוזניות אחרות הרבה יותר משתלמות ומתאימות למה שהוא מחפש?

אז למה אתה בעצמך הצעת לו סנהייזר? ::)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים