עבור לתוכן

איזה זיכרונות עדיפים ? Geil או Twinmos

Featured Replies

פורסם

זה :

http://www.com4u.co.il/Product.asp?Pid=300007&Cat2Cat1ID=6&Cat2ID=142

או זה :

http://www.com4u.co.il/Product.asp?Pid=Twinmos512&Cat2Cat1ID=6&Cat2ID=186

אל תשימו לב לתקציב , בקיצור , אני לא יכול לעבור את ה580.

אבל , איזה מהזיכרונות יותר טוב באוברקלוק לבאס? , זה מה שחשוב לי...

ואיזה יותר טוב בתיזמונים?

פורסם

לGeil יש תזמונים טובים למחיר והם באים עם קירור. בקשר לTwinmos אני לא בטוח לגבי תזמונים ויכולת כללית...

פורסם

שניהם עם בעיות תאימות .

אני אישית הייתי לוקח את גייל , וקובע עם המוכר שעם יש בעיה , אתה מחזיר ולוקח סמסונג ... :)

פורסם
  • מחבר

לא נראה לי שזה עד כדי קח... , לקחתי כבר סטיק של טווינמוס לבדוק על המחשב שלי והכל עבד מעולה... , אז נראה לי שגם מה שאני יקנה יעבוד מעולה , אבל אני כנראה יקנה גייל כי אני מעדיף תזמונים כרגע כל עוד הם מגיעים ל400MHZ...

פורסם

אין הבדל בביצועים ... רק בקידוד .

פורסם

GEIL ידועים בזה שאין להם באסים גבוהים (אני אם GEIL 433 לא עובר את ה430) וזה לא קורה רק לי. בדרך כלל הם מגיעים למה שהם אמורים להגיע ולא הרבה יותר. אם Twinmos ממש אין לי ניסיון אבל ממה שהבנתי פה מהרבה אנשים לOCZ יש יכולות OC גבוהות.

פורסם
  • מחבר

אני יודע מה הולך עם OCZ... , אבל אני רציתי שתענו לי על התשובה ולא מה יותר טוב , OCZ עולים 600+...

פורסם

אם אתה בתקציב אז חפש את ההיינקס כמו של SUBX. אפשר למצוא אותם וזה לא עניין של מזל או משהו. יש סטפינג מסוים שהוא יכול להגיע לבאסים האלה שכדי לך ללכת על ההיינקס הזה. נראה לי הכי טוב זה לשאול את SUBX לכל הפרטים.

פורסם

אם אינני טועה :

הייניקס זה סמסונג .

אם לא , הם ממש דומים .

לפי דעתי לך על סמסונג ב-580 ש"ח ...

פורסם

JOLY JC אתה אומר שאי אפשר להגיע עם זיכרון של GEIL לבאס גבוהה ?? אתה טועה לפני שקניתי את הגייל PC4400 שיש לי עכשיו היה לי GEIL PC3500 הגעתי איתם ל 480 ב DUAL ואפילו הורדתי תיזמונים ל 11-2-3-2 רק RAS TO CAS לא ירד ל 2 בשום מצב אפילו לא ב 433... למרות זאת היה לי פעם את הזכרונות הקודמים של GEIL הישנים יותר שהגיעו בלי מדבקה שמראה טמפרטורה והם באמת לא הגיעו מעל 440MHZ...

בקיצור תבדוק את הדגמים החדשים שלהם... הם סוף הדרך !!

פורסם

JOLY JC אתה אומר שאי אפשר להגיע עם זיכרון של GEIL לבאס גבוהה ?? אתה טועה לפני שקניתי את הגייל PC4400 שיש לי עכשיו היה לי GEIL PC3500 הגעתי איתם ל 480 ב DUAL ואפילו הורדתי תיזמונים ל 11-2-3-2 רק RAS TO CAS לא ירד ל 2 בשום מצב אפילו לא ב 433... למרות זאת היה לי פעם את הזכרונות הקודמים של GEIL הישנים יותר שהגיעו בלי מדבקה שמראה טמפרטורה והם באמת לא הגיעו מעל 440MHZ...

בקיצור תבדוק את הדגמים החדשים שלהם... הם סוף הדרך !!

גם לי היה ניסיון גרוע עם גייל, החלפתי אותם ב-TWINMOS וקיבלתי ביצועים יותר טובים(3D MARK גבוה יותר)

יכול להיות שהם השתפרו אבל אני בספק אם אנסה שוב ::)

פורסם

יכול להיות שהם השתפרו אבל אני בספק אם אנסה שוב ::)

גם אני, מעכשיו זה OCZ 500MHZ GOLD REV.2 שאני יודע דיי בברור שהם ידיעו לבאסים מטורפים והם לא יגבילו אותי אף פעם.

ודרך הגב הם עושים 500MHZ ב2-5.3.3.7 ו570MHZ בלי מאמץ בכלל על 2.8

פורסם

רגע , שאני אבין !!!!

500 מגה הרץ על 2.5 ?!?!?!?!

זה מטורף !

זה מהירררר !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :o :o :o :o :o :o :o :o :o ;D

פורסם

רגע , שאני אבין !!!!

500 מגה הרץ על 2.5 ?!?!?!?!

זה מטורף !

זה מהירררר !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :o :o :o :o :o :o :o :o :o  ;D

כן, ברור, הOCZ ידועים ביכולות האלה!

פורסם

אני יודע ש-ocz מעולים .

לא ידעתי שאפשר ב-500 מגה הרץ להיות על cas 2.5 , זה מהיר מאוד ...חשבתי אפשר רק על cas3 ... :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים