פורסם 2004 באוגוסט 1521 שנים מחבר עוד דיעות בבקשה שאוכל לשקול את זה.כן אני יודע העניין של הספק טול ממזמן כבר תודה.
פורסם 2004 באוגוסט 1521 שנים UmmSorry for wrighting in english but something is bad with my hebrew but never mind any wayzGet a 6800 GT the x800 XT PE is a great card only it costs a lot a cash and it dosent give the "TMURA" for the cash but if you dont have money problem get the 6800 ULTRA because you are investing not buying...The x800 xt is good for this generation but still until HL2 dosent come out we cant know...
פורסם 2004 באוגוסט 1521 שנים נמאס לי כבר לתת לינקים לבנצים החדשים...לפי הבנצים של היום ה- 6800 Ultra טוב יותררק תוודא שאתה מקבל 3 שנים אחריות על כרטיס שכזה.
פורסם 2004 באוגוסט 1521 שנים ואל תשכח הכרטיס של NV רק בתחילת דרכו והמפתחים שלו לא יודעים להתעסק עם הדריברים לגמריי עדיין! משמע לא סוחטים ממנו הכל.
פורסם 2004 באוגוסט 1521 שנים מחבר אוי ואבוי.טוב תראו אני צריך עוד הרבה דיעות בשביל לשקול את ההחלטה הזאת ברצינות כמו גם לדעת מתי בערך אני אוכל לקבל אחד...תחשבו כי כסף לא מהווה פקטור בהחלטה.באמת הp\v shader 3.0 מהווה כל כך בעייתיות?!הרי אני הייתי בטוח שATI ניצחה מבחינת ביצועים ואיכות תמונה...אוי לא עכשיו הקטע של החלפה וזה-בעעעעעע
פורסם 2004 באוגוסט 1521 שנים תשמעבדוגרי? אין פה נכון או לא נכון בהחלטות האלה ואם מחיר זה לא פאקטור אז בכללשני הכרטיסים מעוליםמה שזה תלוי באמת זה באיזה משחקים אתה משחק אני אישית הזמנתי לי GT של אלבארטון ומתכוון לשים עליו קירור מים ואודרוב(משמע יאללה) למהירויות של UEE
פורסם 2004 באוגוסט 1621 שנים מחבר אוקיי-הבנתי אותך.באמת באמת שאני צריך עוד דיעות ותגובות,תודה לכולכם בינתיים.
פורסם 2004 באוגוסט 1621 שנים אני הייתי לוקח NVIDIA בעיקר בגלל הדרייבירים המצויינים. יש לי ATI RADEON8500 ואני חייב להגיד לך שכמעט כל משחק חדש שיוצא אני צריך לחכות לפאטצ' כי חלק מהמשחקים לא עובדים או מציגים טקסטורות שבירות , בקיצור בתמיכה לאחור ATI ממש דופקים משתמשים ואני חושב שעשיתי טעות שקניתי את הכרטיס , אבל לא היה משהו נורמלי של NVIDIA. עכשיו אני מיגה ל6600GT.בקיצור קח NV !
פורסם 2004 באוגוסט 1621 שנים אני גם ממליץ לך ללכת על ה GTעם אתה מזמין מחול אז קח את ה BFG GT OC.אחד הכרטיסים הטובים היום. (במחינה של חברה*)
פורסם 2004 באוגוסט 1621 שנים מחבר as i said i need tons of more opinions!at bit-tech the scale is for my order...
פורסם 2004 באוגוסט 1621 שנים מחבר hehe it might soud simple choice to you YOU DOT MAKE ITcut the crap!i dot ask for othig
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.