עבור לתוכן

שאלות לגבי שני מובילי הדור החדש(ראו עמ' 2)

Featured Replies

פורסם

אחרי הסתכלות רבה בפורום הזה שמתי לב שהרבה אנשים מעדיפים 6800 U על x800 XT-PE אני לא מבין למה?

הוכיחו כבר באינספור מבחנים(תשכחו מדום 3 עוד מעט ATI תשיב מלחמה) שXTPE הרבה יותר חזק.

מספיק להתלהב מps3.0 הוא ממש לא פונקצייה 2.0b הוכיח את עצמו כחזק יותר ואני די בטוח שהגרסאות לא ימשיכו לעלות בעוד שנה חצי שנה אלא פשוט יצאו טכנולוגיות חדשות מה גם שnvidia לא דאגה לתמיכה כל כך חזקה בו...

המהירוית של xtpe גבוההות בהרבה משל"מתחרו"...

כמו כן הXTPE תומך בטכנולוגיות חדשות כמו video shader\smartshader HD ו3Dc ומספק איכות תמונה פי כמה מעל "מתחרו" (אני לא הולך להגיד כאן את כולן...),מלבד זאת הוא לא צורך כל כך הרבה כוח לא מכוער ולא תופס 2 סלוטים עקב גוף קירור לא יעיל וגדול כמו מקרר...

אני הזמנתי את שלי מארה"ב והוא יהיה מוכן למשלוח ב15 בספטמבר(הלוואי!!!!!!!!)תקראו לי פאן בוי אבל אתם עדיין נשארים בדיעה שלכם?!

• תגובות 44
  • צפיות 2.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

קודם כל תתחדש..

דבר שני, ההבדלים בין הUltra לXT כמעט ואינם קיימים, ואם הם קיימים הנה לך דוגמא לאיזה צד הם נוטים..

היה קישור כאן באתר לבנצ'מארקים שנעשו בפיקסל שיידר 3 בשני הכרטיסים, וההבדל הכולל היה 21 אחוז לטובת האולטרה. לדעתי לא מעט משחקים חדשים יתמכו בזמן הלא רחוק בטכנולוגיה הזאת.

פורסם
  • מחבר

לא חושב...

אז מה אתה אומר עשיתי טעות בבחירה שלי?

פורסם

דבר ראשון - תתחדש ותהנה!!

לדעתי...אילו הכרטיסים הכי דפוקים בעולם 2 הדגמים הללו - רק בגלל המחיר.

הוא הכי לא משתלם בעולם.

כדאי לצאת מהבית יותר ולא להשקיע בסביבות 3200 ש"ח על כרטיס מסך שעם זה אפשר לקנות אותו או לטוס לחו"ל "ולהסתפק" בכרטיס מהדור הקודם ביותר מחצי פחות.

ולפי ביצועים ה6800U עדיף - וגם באיכות תמונה הוא לוקח הפעם.

ועוד משהו - מי שפתח את הט'רד - ברור שאם קנית משהו אז לא תגיד על זה שזה פחות טוב ממוצר "מתחרה" לדבריך כדי שלא תצא מאוכזב לדעתי - זו מן הגנה עצמית כזו.

יום טוב :D

פורסם

ביותר מחצי פחות.

אה הא...... ::)

שורה תחתונה שני הכרטיסים מצויינים, תתחדש

ולפעם הבאה תפתחו תארד לפני הקניה ולא אחרי

פורסם
  • מחבר

ממש לא...

אני לא מבין כל כך למה כולם יורדים על"פאןבוי" של ATI...

היסתובבה שמועה שעומד לצאת דרייבר חדש,ואז נדבר

פורסם

הכרטיסים של הדור האחרון משתי החברות עומדים צמוד אחד ביחס לשני , הן מבחינת הביצועים, והן מבחינת איכות התמונה.

בכל בתור מוצרי Hi-End הם יקרים באופן מזוויע, ומספקים שיפור ביצועים זניח ביחס נניח ל 6600 או ל x600 (ואפילו דורת קודמים כמו ה R9800XT)

פורסם

תלוי ברזולוציות פילטרים וסינון למיניהם, השיפור ביחס לדור הקודם מתקרב ולעיתים הוא כפול ואף יותר.

ה 6600 הוא בהחלט כרטיס חזק שמתבסס על ליבת NV42 החדשה אבל ה X600 הוא בסך הכל R9600 בתחפושת.

אני הייתי קונה 6800 אבל לא Ultra מכיוון שהמחיר יקר ועם טיפה אובר אתה מביא GT לרמה של Ultra .

הסיבה לכך שאני ייקח 6800 היא ה PS 3 ו VS 3 כמעט כל המשחקים החדשים שהולכים לצאת בחצי שנה הקרובה יציגו תמיכה

בטכנולוגיות האלה, אישית קשה לי להבין את ATI, ונראה שהם הוציאו ליבה במהירות בלי תמיכה ב 3.0 רק כדי שיוכלו לנצח את

Nvidia בדור המשחקים הקיים עכשיו וזה מספיק יחד עם המחיר הטיפה יותר גבוה להרתיע אותי מלקנות ATI.

פורסם

תשנה לכותרת אינפורמטיבית אחרת הת'רד ינעל.

פורסם

אני הייתי קונה 6800 אבל לא Ultra מכיוון שהמחיר יקר ועם טיפה אובר אתה מביא GT לרמה של Ultra .

"טיפה" ::)

פורסם
  • מחבר

אוי ואבוי

אתם מתחילים להלחיץ אותי...אז מה לבטל ת'הזמנה וללכת על 6800?!?!

מה אתם אומרים?...

גם כן הp\v s 3.0 הזה...

??? :-\

פורסם

תשנה לכותרת אינפורמטיבית אחרת הת'רד ינעל.

פורסם
כדאי לצאת מהבית יותר ולא להשקיע בסביבות 3200 ש"ח על כרטיס מסך
פורסם
  • מחבר

נו אבל מה אתם אומרים על השאלה האחרונה שלי?

פורסם

בהחלט כדאי לשנות ההזמנה ולקחת אולטרה במקום. דאג שיהיה לך ספק חזק בשביל הכרטיס, לא משנה אם תקבל לבסוף את הX800XT, או את הGF6800U.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים