עבור לתוכן

מחפש לקנות 1GB ראם עם תזמונים נמוכים ל OC

Featured Replies

פורסם

טוב בקרוב אני מתכנן את הקניה של המחשב שלי, והייתי רוצה לדעת איזה זכרונות טובים עם תזמונים נמוכים 2-2-2-5 לאוברקלוק אפשר למצוא.

אני מחפש חברה טובה ואמינה ושהמחיר היה סביר, ככה שאני לא יצא עם 2000 שקל רק על זכרונות...

אשמח לקבל תגובות. דבר נוסף אני באמת יכול להגיע למהירות של 500 עם ה ADATA ? או שאי אפשר באמת להגיע למהירות הזו...

פורסם

אם לא אכפת לך להזמין מחו"ל אז יש את ה balistix של crucial ב 1400 ש"ח ל 1 gb

2-2-2-5 ב 400 2.5-2-2-5 ב500

המחיר כולל משלוח

ביקורת יש פה http://www.anandtech.com/memory/showdoc.aspx?i=2145&p=9

ואפשר לזמין מהאתר שלהם (crucial.com)

פורסם
  • מחבר

הם עושים משלוחים לארץ ? ויש גם אחריות ?  :o

ואני רוצה 2 סטיקים של 512 שיעבוד בדיול  :P והאם זו חברה טובה ואמינה לזכרונות ? :-*

פורסם

הם עושים משלוחים לארץ (כתבתי שהמחיר כולל משלוח)

אחריות לכל החיים

וזה הזכרון הכי מהיר שיש היום עד 500 mhz

מבחינת תזמונים

פורסם

הם עושים משלוחים לארץ ? ויש גם אחריות ? :o

ואני רוצה 2 סטיקים של 512 שיעבוד בדיול :P והאם זו חברה טובה ואמינה לזכרונות ? :-*

זאת חברה אמינה ובין הגדולות בעולם ! זה מיקרון !

חברה מעולה !

פורסם

הקרושל באמת מעולים אבל הם לא מגיעים לבאס כל כך גבוה (520 זה דיי הMAX שלהם)

אם יש לך תוכניות להגיע לבאסים מטורפים אם אינטל אז קח את הOCZ GOLD 500MHZ REV 2

ב309 דולר בניו אג. אם יש לך תקציב גדול לראם (2000 שקל זה הרבה) אז אתה יכול לקנות את הOCZ EB המעולים שיראו ביצועים יותר טובים במהירויות גבוהות.

פורסם

חבל מאוד שאי אפשר להשיג את הדגמים הרציניים של מיקרון בארץ ..ורק את ה-value ... ::)

פורסם

גם בניו אג אי אפשר להסיג...

אבל הם לא מיוחדים ומראים ביצועים יותר יפים מאשר OCZ וקרוסייר וכל אלה.

פורסם

בטח שאפשר להשיג אותם ב-newegg!

אם אתה מחפש זיכרונות שיעבדו במהירויות גבוהות עם תיזמונים נמוכים - זו הבחירה שלך, במיוחד כאשר החנות של החברה שולחת לארץ.

אבל אם אתה רוצה לקנות בארץ האפשרויות שלך מוגבלות, וב-2000 לא תמצא זיכרונות שיעבדו בתיזמונים נמוכים + מהירויות גבוהות..

פורסם
  • מחבר

ניו אג לא עושים שיפינג, במידה ויש לי אחריות לכל החיים. אני עושה את זה דרך היבואן של מיקרון לא במקרה משהו התקלקל...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים