עבור לתוכן

בעיית כיבוי ב-XP

Featured Replies

פורסם

הי לכולם,

בכל פעם שאני רוצה לכבות את המחשב אני צריך ללחוץ על Start > Turn Off Computer > Turn Off לפחות פעמיים עד שהמחשב מסכים להכבות.

יש לזה פתרון מוכר כלשהו ?

פורסם

נראה לי סתם המחשב שלך איטי ואין לך סבלנות

מה המפרט של המחשב?

וגם אתה יכול לקבוע דרך לוח בקרה ואז משהו של החשמל שם מה יקרה מתי שאתה לוחץ על הכפתור כיבוי של המארז...

אצלי זה קבוע לכבות את המשחב דרך הווינדוס וזה לא יכול להכשל אז תקבע את זה דרך שם ולחיצה חת במארז וסיימת.......

פורסם

אם כבר פתחו פה נושא על כיבוי,

כשאני עושה Restart

אז המחשב נתקע ב: "שומר את ההגדרות שלך"

וזהו, אני צריך לעשות ריסט ידני...

יש לזה פתרון? מה הסיבה לזה?

פורסם

אם כבר מדברים על כיבוי ב-XP - בכל פעם לאחר שאני מוריד קבצים בטורנט בזמן כיבוי המחשב נתקע בשומר את ההגדרות? כלום לא עוזר גם לא הפאצ של מיקרסופט לפתרון בעיית כיבויי, נראה לי שזה אולי קשור למודם ale130 המאפן?

פתרון מישהו?

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

נשמע כאילו לכולכם יש PROCESSים שלא מוכנים לכבות את עצמם. יכול להיות בעיית תאימות עם XP. תנסו לבדוק כל PROCESS ולאתר אם ואילו מהם יוצרים את הבעייה. לפחות זאת דעתי

פורסם

לחץ על "התחל" - "הפעלה" - הקלד את הפקודה regedit ולחץ על "אישור".

2. חפש את הנתיב HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Desktop

3. בחלון המקביל לחץ לחיצה כפולה על הערך PowerOffActive ושנה אותו לערך 1.

4. חזור על אותה פעולה גם תחת הנתיב HKEY_USERS\.DEFAULT\Control Panel\Desktop

פורסם

נשמע מעניין. מה הערך הזה בדיוק משנה JEAN PAUL?

פורסם

אם כבר פתחו פה נושא על כיבוי,

כשאני עושה Restart

אז המחשב נתקע ב: "שומר את ההגדרות שלך"

וזהו, אני צריך לעשות ריסט ידני...

יש לזה פתרון? מה הסיבה לזה?

Same here

jean-paul, לפני שאני עושה את מה שאמרת, מה בעצם זה עושה?

פורסם
  • מחבר

שיניתי את הערכים הנ"ל.

לצערי עדיין צריך לכבות את המחשב פעמיים כדי שיכבה.

פורסם

מה קורה אם אתה מבקש לכבות פעם אחת ומחכה כמה דקות (שתיים או שלוש)? האם ניסית את זה? האם מתקבלת איזו הודעה במשך הזמן הזה של ההמתנה לכיבוי?

פורסם
  • מחבר

ניסיתי אפילו לחכות כמה שעות - פשוט כיביתי והלכתי, לא קיבלתי אף הודעה, פשוט התעלמות הפגנתית.

בכיבוי השני המחשב הגיב מייד ונכנס לתהליך הכיבוי תוך שניות ספורות.

פורסם

זה נשמע די מוזר. האם זה קורה גם ב-Safe Mode?

נסה לעשות כמו שיעצו לך פה לפני. פעם אחת, לפני שאתה מבקש לכבות את המחשב, סגור את כל התהליכים הרצים (על ידי Task manager) ונסה לכבות. אם הבעייה נפתרת סימן שזה אחד התהליכים שיוצר בעייה. תצטרך לבדוק אחד אחד (או חמש חמש, לא משנה), איזה מהם גורם לבעייה, ואז אפשר יהיה לדעת יותר איך לפתור אותה.

אם זה לא אחד מהתהליכים האלה, זה יכול להיות גם איזשהו Service. נסה לפעול בדרך שלעיל גם לגביהם ולראות אם יש תוצאות (Services ניתן לסגור על ידי ה-Services Manager ב-Administrative Tools).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים