עבור לתוכן

איך Club3D בכרטיסי המסך החדשים?

Featured Replies

פורסם

רציתי לדעת אם אני יכול להרגע, בראש שקט לאחר קניית כרטיס X800XTPE של חברת Club3D.

לא מתכנן OC בזמן הקרוב, וגם אם אני אעשה OC אני אחליף את הקירור שמגיע איתו. אז לא להתייחס לזה בתור בעיה.

פורסם

Club 3D נחשבת לחברה טובה ומוכרת. אתה יכול לקנות את הכרטיס הזה בלב שקט.

(בלי קשר, עדיף בכרטיסי הHigh-end ללכת על אלה של Nvidia מסידרת ה6800).

פורסם

טוב הבנו שאתה nVidiot דנטון, הוא עשה בחירה מצוינת, ה- XTPE לדעתי עדיף על 6800 חוץ מדום 3.

בוא ונגיד דבר ראשון שהוא לא יראה אותך ואת כל בעלי ה- 6800 כאן בבנצ'ים השונים.

Hikaru -

אישית הייתי הולך על ג'יגהבייט, VisionTek או HIS.

אבל GL HF ;)

פורסם
  • מחבר

JC_Denton - תודה רבה על התגובה ועל ההצעה, אך אני נעול וסגור על הX800. ואל תגידו שאני מתנהג כמו פאנבוי, כי בנצ'מארקים בדקתי. אם ה6800U היה יותר טוב לדעתי, הייתי קונה 6800U. אם התקציב שלי היה סגור על הגרסאות היותר חלשות של הדור החדש, הייתי קונה 6800GT ללא היסוס.

ohwjei - תודה גם לך על התגובה, הX800XTPE מסתדר טוב מאוד עם דום 3 בכל מקרה. הייתי הולך על ג'יגהבייט, אבל ההבדל במחיר לא מצדיק את זה. HIS מאוד קשה להשיג פה. לא יודע לגבי VisionTek.

בכל מקרה יהיה בסדר עם Club3D נכון? כל עוד אני לא עושה OC עם קירור הסטוק

פורסם

יהיה בסדר גמור. מה חשבת, שחברה מכובדת כמו Club3D תייצר כרטיס מסך כ"כ יקר שלא יעבוד טוב עם קירור סטוק? ;)

אני לא Nvidiot כפי שקראו לי כאן. אני עצמי מחזיק כרטיס של רדאון. אך בקניית כרטיס 6800 של Nvidia הוא מרוויח כרטיס עם טכנולוגיה חדישה יותר ותמיכה בPixel shader 3, אשר הוכח כבר בכמה בנצ'מארקים שבמשחקים עם תמיכה בטכנולוגית הזאת, הוא עובר את ATI בהפרש לא קטן.

פורסם

נבידיה ניצחו בדור הזה של כרטיסי מסך......

ATI לקחו את ה9800 שלהם ועשו לו טוויקים ואנסו לו את האמא של הצורה וקיבלו בן כלאיים שנקרא X800

נבידיה בנו כרטיס מההתחלה עם ליבה חדשה והכל חדש..... לנבידיה יש הרבה יותר פוטנציאל...... גם בOC לפי דעתי....

וגם בדור הבא נבידיה ינצחו נראה לי כי אז הם יעשו טוויקים ויאנסו את ה6800 שלהם וATI ישברו את הראש על כרטיס חדש מה שלא נראה לי הם מסוגלים לעשות

ואני לא פאנבוי של נבידיה אבל אני מעדיף אותם

אם הייתי קונה X800 זה רק בגלל המפלצות שלהם הדבר היחידי שטוב בכרטיסים

פורסם

בל נשכח שהדרייברים של הNV רק בתחילת דרכם והמפתחים של NV עדיין צריכים להתרגל לכרטיסים החדשים

זה בדיוק כמו בקונסולות

מפתחי המשחקים אף פעם לא מוציאים משחק שמנצל את מלוא כוחה של המכונה עד שעובר זמן מסויים מאז שיחרורה

פורסם

נבידיה ניצחו בדור הזה של כרטיסי מסך......

ATI לקחו את ה9800 שלהם ועשו לו טוויקים ואנסו לו את האמא של הצורה וקיבלו בן כלאיים שנקרא X800

נבידיה בנו כרטיס מההתחלה עם ליבה חדשה והכל חדש..... לנבידיה יש הרבה יותר פוטנציאל...... גם בOC לפי דעתי....

וגם בדור הבא נבידיה ינצחו נראה לי כי אז הם יעשו טוויקים ויאנסו את ה6800 שלהם וATI ישברו את הראש על כרטיס חדש מה שלא נראה לי הם מסוגלים לעשות

ואני לא פאנבוי של נבידיה אבל אני מעדיף אותם

אם הייתי קונה X800 זה רק בגלל המפלצות שלהם הדבר היחידי שטוב בכרטיסים

לא מדויק אבל אהבתי :D. וכמו ש X-WarrioR הNVIDIA רק יתחזקו והX800 לא בהרבה... וגם ככה שווה את ה6800GT שזול בהרבה מאשר הX800P ויכול לעקוף את הX800XT אם OC צנוע

פורסם

מאיפה אתם יודעים ש- nVidia ניצחה? לוקח קצת זמן עד להצהרת הצהרות שכאלו..

ו- RuleThePc, מה אתה מבין באוברקלוק? כנראה שלא.. כי האוברקלוק של ה- X800ים, הרבה יותר משל ה- 6800ים, והם מגיבים לקירור יותר חזק בצורה הרבה יותר טוב.

פורסם
  • מחבר

מגיע לי הכרטיס אולי מחר. :)

תודה לכולכם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים