פורסם 2004 באוגוסט 1421 שנים יש לי בסביבות ה600 ש"ח לקניית כרטיס טלוויזיה.אני לא מבין כל כך בנושא.התסכלתי על ביקורות של כרטיסי טלוויזיה של חברת Leadtek ונראה לי שאיכות התמונה לא משהוחיפשתי ביקורות על הכרטיסי Asus TV FM ולא מצאתי1. יכול להיות שטעיתי? איך האיכות של הLeadtek באמת?? ואיך איכות ההקלטה?2. הכרטיס של ASUS טוב?3. אני צריך לחבר את הכרטיס לאנשהו בשביל ראות טלוויזיה במחשב?תודה
פורסם 2004 באוגוסט 1421 שנים 1.שלח הודעה ל Yaniv_Uzan ושאל ,יש לו תleadtek expert3.לא מה פתאום הכרטיס קולט אותות טלויזיה מהלווין ;D ,צריך שיהיה שקע של כבלים בחדר שנמצא המחשב וצריך להשתמש בכבל של כבלים כזה כמו שמחברים בין השקע של הכבלים לטלויזיהאו אם יש לך יס/כבלים דיגיטלי אתה צריך לחבר תממיר לכרטיס טלויזיה אם כבל svideo או כבל rcaמנסיוני איכות ההקלטה יותר תלויה בתוכנה מאשר חומרה,שהשתמשתי בתוכנה שבאה אם הכרטיס טלויזיה שלי זה הקליט באיכות לא משו,עכשיו אני משתמש בwindvr וזה מקליט ביותר איכות וגם קולטים תערוצים באיכות טובה יותרPINNCALE PCTV PRO כרטיס מעולה ומתאים לתקציב:http://www.tamlil2100.co.il/product.asp?pID=430&cID=90&c=153653
פורסם 2004 באוגוסט 1521 שנים מחבר תודה על העזרה!אתה יכול בבקשה להסביר לי על ההיתרונות של הכרטיס שנתת ולהסביר קצת על כרטיסי טלויזיה בבקשה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.