עבור לתוכן

מה זה גדנע שעוים בכיתה יא ? מה עושים שם ? מתי זה יוצא בשנה ?

Featured Replies

פורסם

גדנ"ע זה באמת טיול שנתי,עצה שלי תלך לרופא שם ותתחיל להמציא תירוצים ותקבל פטורים מלומר כן המפקד ושטויות כאלו (לא שזה קשה כל כך)

המטווח סתם משעמם...דקה של פיצוצים באוזניים.

ויש בית כנסת ותפילות סדירות.

• תגובות 39
  • צפיות 17.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

גם אני יא' שנה הבאה!

אני מת ללכת כבר לדבר הזה!

אותי אף אחד לא ילמד לירות ב M16! אני צלף M16 ב AAO  :lol:

פורסם

לך לפיינטבול אותו חרא.... יותר מדי הלהבות

לך לאילת תירה במטווח.....

פורסם

ועוד אם שיא הכיף זה מטווח מסכן אז לאדע מה להגיד לכם......

זה עלוב

אני מעדיף ללכת לפיינטבול יהיה לי פי 1287328 יותר כיף

ראסמי!!!

אבל למה אילת??

פורסם

אוי, תפסיק להתנהג כמו איזו כוסית. מה תעשה בטירונות שלך כשתצטרך לקום כל יום ככה במשך חודש *מינימום* (לטירונות ג'ובניקית) + שמירות ליליות?

יש הבדל בצבא זה חובה וזה מועיל למדינה אני לא רואה בגדנ"ע ממש משהו שיכול להועיל אולי הוא יכול להועיל גם לי אבל אני מוכן ללוותר על התענוג, ושוב אני שואל זה חובה????????.

פורסם

גדנע זה לא חובה ואני לא הלכתי אבל היום אני מצטער על זה :-\

פורסם

למה לא הלכת ?

פורסם

לא היה בזין שלי

רציתי חופש

פורסם

בנוסף לתגובה שלי מעמוד 2 ואחרי כל מה שנאמר פה, אפשר להגדיר את הגדנ"ע כמו הנשף סיום של כיתה י"ב (מבחינתי לפחות). בהתחלה אתה חושש מזה כי אתה לא יודע מה יהיה שם בדיוק, אבל קצת אחרי שאתה מגיע זה הופך להיות כיף מאד. אין סיבה לא ללכת. אז תקום בבוקר מוקדם אוי לא. אתה גם ככה במצב של לימודים אתה לא מגיע לשם מהחופש. אתה קם גם ככה כל יום ב6-7 בבוקר. אני חושב שזה משהו שאסור להפסיד.

פורסם

אם אתה לא על הרגליים ב5 בבוקר ישלחו אותך לסמל משמעת והוא לא הבן אדם הכי נחמד , הוא צועק ובלה בלה , ואז רוב הסיכויים שולחים אותך הביתה וחבל .......אתה מפסיד את הכייף של הגדנ"ע , כמובן שתיזהר משטיפת כלים

אתה מדבר מניסיון?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים