עבור לתוכן

מערכת 2.1

Featured Replies

פורסם

אני שוקל לקנות מערכת 2.1 איכותית למוזיקה בלבד

תקציב בסיבבות 1000-1200 שקל

מישהו יכול להמליץ לי על משהו טוב עם ווליום חזקק מאוד

• תגובות 46
  • צפיות 2.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

עם תקציב כזה הייתי הולך על 5.1 כבר

אבל אם אתה סגור על 2.1, לך על הדגמים היותר יקרים של ALTEC LANSING. רמקולים מדהימים ביופיים ובדקות שלהם, ביחד עם סאב עוצמתי, נותנים לך סאונד שאתה לא מאמין.

מצורף קישור לZAP

http://www.zap.co.il/models.asp?sog=C-Speakers&orderBy=low&manufacturer=Altec+Lansing&TheNOR=12

פורסם

קודם כל היא קצת יקרה לתקציב שלך לא?

ותסתכל על חוות הדעת של ניר....באתר ZAP

פורסם

לא ראיתי את הדגם הזה של אלטק חחח וואי דבר יפה יפה!! איך הם לעומת ATP3 הרבה הרבה יותר טובים? :-\ :P

מה שאני מכיר זה כמה דגמים של אלטק ו-ATP3 ו-ATP5 שלהם...

פורסם

יש פה עוד מישהו שחושב שב1200 שקל אפשר לקנות רמקולים "אמיתיים" ולא את הצעצועים שיש למחשבים?...

פורסם

צודק אם עוד קצת כסף אפשר לקנות רסיבר טוב אם 5 רמקולים טובים!!

אני חושב שב-1500 או 1600 אפשר לקנות משהו טוב יותר ולא רמקולים למחשב :P

פורסם

WTF 5 רמקולים ורסיבר ב1500 שקל?!

לא משהו נורמלי... אפשרי לקנות מגבר סטריאו יד שניה לא רע בכלל ורמקולים יד שניה ב1500 שקל פחות או יותר (800 רמקולים ו700 שקל מגבר פחות או יותר) או אם יש לך מגבר כבר בבית לא בשימוש אפשר לקנות רמקולים ב1500 שקל הרבה יותר טובים מכל מערכת שיש למחשב

פורסם

אני מדבר אל כל הדברים שיש במכרזים!! חחח ;)

פורסם

GAL, הרמקולים שציינת מעולים, אבל יש צדק בדברי אנשים. אתה לא יכול לקנות מגבר רציני ורמקולים 5.1 ב1500, נכון

אבל אתה כן יכול לקנות מערכת כזאת שהסאב הוא גם הרסיבר למעשה (לי יש כזאת של LENCO והיא עובדת עשר).

יש טובות יותר וטובות פחות אבל 1500 ש"ח את יכול להוציא משהו נחמד במכרז

פורסם

א. בעעעעעעעע המערכות מילקי האלה ממש נוראיות...

ב. רסיבר זה לא מגבר, ולסטריאו כלומר מוסיקה צריך מגבר! ההבדל הוא בפיענוך והגברה, רסיבר זה לקולנוע ביתי כלומר 5 ומעלה ומגבר זה לסטריאו.

עכשיו לדעתי אתה יכול למצוא מגבר טוב באיזור ה400 ש"ח ועוד רמקולים ב900 לצורך העניין מדפיים. זה יהיה הכי טוב לך.

פורסם

לא מדוייק...

רסיבר הא פשוט נתב לסאונד ולעתים גם לוידאו. הוא מקבל אותות ממקומות שונים ויודע לנתב אותם החוצה למקומות המתאימים (רמקולים, טלוויזיה וכו')

אבל, רסיבר תמיד תמיד משמש גם כמגבר. אבל מגבר הוא לא רסיבר. מגבר לוקח אותו, מעלה לו את המתח ומעביר אותו הלאה. רסיבר עושה את הפעולה הזאת בנוסף לפעולת הניתוב והפענוח שלו.

פורסם

גם לא מדויק. מגבר גם אחראי לפיענוח נקרא אינטגרייטד ומגבר שרק מגביר את הצליל נקרא מגבר כוח והוא גם צריך מגבר קדם (פרא) כדי לעבוד.

רסיברים יכולים גם לעבוד בסט הזה שצריך שני רסיברים כדי לעבוד (כוח ופרא).

פורסם

אתה צודק ב100%. אבל איך זה שולל את מה שאני אמרתי? אני פשוט לא ירדתי לפרטים

פורסם

כולכם מתלבלים לצערי - רסיבר= מגבר עם רדיו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים