עבור לתוכן

קניית מעבד AMD64

Featured Replies

פורסם

שלום חבר'ה,

כולכם או רובכם, ממליצים בחום לקנות מעבדי AMD ולא INTEL, אני לא מיושן וחושב שבגלל שלINTEL יש

שיווק טוב יותר אז צריך לקנות אותם, אבל השאלה שלי היא פשוטה: למישהו מכל אותם ממליצים יש באמת מעבד AMD64

שמותקן אצלו במחשב ויכול להבטיח לי עמידות כמו מעבדי INTEL (ואל זה אין וויכוח - אחריות לכל החיים....)

אשמח לקבל תשובות.... ???

פורסם

אין את המעבדים האלה יותר משנה אפחד לא יכול להבטיח לך שום דבר כזה......

מעבד זה מעבד וגם מה שבטוח שמקסימום 6 שנים תחליף אותו וזה יחזיק לך ל6 שנים...... (טוב לאדע אם 6 אבל 4 בטוח)

פורסם

אם המעבד יחזיק רק 4-6 שנים אני יהיה בשוק, היו ברשותי 486 (נדמה לי 66מגהרץ) ופנטיום1 (בין הראשונים, בעל 90מגהרץ) והם עדיין פעילים - אני מאמין שעברו עליהם 8 שנים אם לא יותר..

בכל מקרה AMD64 אחלה מעבד אין לך מה לחשוש, מבחינת יציבות ואמינות נכון שהוא לא עבר תקופת זמן ארוכה

בקשר לאחריות לכל החיים? אל תצפה לממש את זה עוד 5 שנים כי יצחקו עליך, היה על זה דיון פעם שזה קטע לפרסום וקידום מכירות לא יותר מזה..

פורסם

נכון מה נראה לך שאם עכשיו ילך לו ה486 ויבקש להחליף אותו בחדש הם יביאו לו חדש?

יצטרכו לפרוץ למוזיאון......

פורסם

1. אני חושב שהאחריות לכל החיים על המעבד היא למעשה אחריות כל עוד המעבד הזה קיים בשוק (מייצרים אותו או שהוא עוד קיים במחסנים).

2. יש לי מעבד AMD 450 כבר שנים (מ 1999 אני חושב), והוא עדיין עובד (המחשב בשימוש יומי) ואין איתו שום בעיה.

3. תיקח מעבד AMD עם אחריות ל-3 שנים - זה שווה את תוספת של כמה שקלים.

פורסם

אני חושב שראיתי כאן דווקא כמה שאמרו שהם היו צריכים להחליף מעבד אינטל, והוא כבר לא היה בחנויות יותר אז פשוט נתנו להם מעבד יותר מתקדם בצעד אחד וזהו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים