פורסם 2004 באוגוסט 1421 שנים ללא אוברקלוקינג.. (איך אפשר בכלל לדבר על אוברקלוקינג עם כזאת טמפרטורה : ) הטמפ' של המארז 34 מעלות... מה יכולה להיות הבעיה עם הוולקנו 12 הזה?!?! החנות (זיגזאג) הרכיבה לי אותו
פורסם 2004 באוגוסט 1421 שנים תבדוק שהוא מורכב טוב ונראה לי צריך למרוח AS5 חחח לי היה והמעבד אם הוולקנו היה אל 47-48
פורסם 2004 באוגוסט 1421 שנים איך האיורור של המארז? המארז עשוי אלומיניום? איזה לוח אם יש לך?בדקת טמפרטורות אם התוכנה של היצרן לוח אם?
פורסם 2004 באוגוסט 1421 שנים יגידו לך שזאת בעיה במשחה אז אתה יכל למרוח ותראה שזה ישפר במעלה אחת לא יותר אם לא תמרח טוב זה יגריע במעלה,אצלי יש וולקנו 11+(sf2)יש לי במנוחה 46-48 לפעמים 45 במארז קומפיוקייס6a19 2*120 mm עם תעלה איוורור כי זה משפר בערך במעלה למרות שזה מפריע לסירקולציה לא איכפתי לי להוריד אותה זה יביא מעלה אחת מקסימום,אצלי הטמפ גבוהות עם הקירור שלי ועם הקירור שלך הם עוד יותר גבוהותתספר לי איך נראה הקירור במארז שלך?חח כל ההודעות נכתבו בהפרש של דקה אחת
פורסם 2004 באוגוסט 1421 שנים א)מאוור פגוםב)לוח מזייף תעדכן ביוס ונראה לי שזה יסתדרג)תחזיר תמוצר לחנות
פורסם 2004 באוגוסט 1421 שנים יגידו לך שזאת בעיה במשחה אז אתה יכל למרוח ותראה שזה ישפר במעלה אחת לא יותר אם לא תמרח טוב זה יגריע במעלה,אצלי יש וולקנו 11+(sf2)יש לי במנוחה 46-48 לפעמים 45 במארז קומפיוקייס6a19 2*120 mm עם תעלה איוורור כי זה משפר בערך במעלה למרות שזה מפריע לסירקולציה לא איכפתי לי להוריד אותה זה יביא מעלה אחת מקסימום,אצלי הטמפ גבוהות עם הקירור שלי ועם הקירור שלך הם עוד יותר גבוהותתספר לי איך נראה הקירור במארז שלך?חח כל ההודעות נכתבו בהפרש של דקה אחתזה יכל להיות נכון לגבי?כי המארז והגוף קירור דיי קרים?
פורסם 2004 באוגוסט 1421 שנים מחבר זרימת אויר לא הכי משהו...מאוורר אחד מכניס אויר מהדלת ,אחד מוציא מאחורה, ויש חריצי איוורר בחלק העליון של המארזהמארז הוא bond II...עם Tt300w(אין מזגן בחדר)אני תמיד בודק את הטמפרטורה עם התוכנה של הלוח...אני רוצה אולי מחר לנסות למרוח משחה טרמית מחדש...ואולי הHS בכלל לא מורכב טוב?!בקשר להודעה של "volcano 12" א)ה rpm של המאוור נראה לי בסדר גמורב)זה הגיוני? לא חושב.. אץמול ניסיתי לעשות אוברקלוקינג והמחשב קרס אחרי כמה דקותואני לא חושב שהמחשב קורס לפי מה שהוא רואה על הלוח (אלא אם כן זה מגיע לטמפרטורת הגנה שאצלי זה 65 מעלות..והוא נפל ב54)עריכה: הגוף קירור ב52 מעלות צריך להיות ממש חם? הוא חמים שאני נוגע בו..לא משהו חם חם
פורסם 2004 באוגוסט 1421 שנים הגוף קירור של הוולקנו לא התחמם לך מכוון שהוא מנחושת אז הוא סופג תחום המחשב קורס בגלל שהוא קורא טמפרטורות גבוהות 54-60 ואז הוא נותן קריסה אני ממליץ לך לעדכן ביוס אני חושב שזה יעזור ואם לא כנראה החלפת לוח
פורסם 2004 באוגוסט 1421 שנים מחבר יש לי nf-7המחשב סה"כ חדש...בן חודש כבר החלפת לוח?!?!? :-\ושהוא קורא 54-60 הוא קורס? בטוח? זה לא איך שאני מגדיר בביוס? הגדרתי על 65- 70גם אף פעם לא עידכנתי ביוס ואני מפחד להרוס
פורסם 2004 באוגוסט 1421 שנים חחח להחליף לוחגם אצלי הטמפ לא משהו אבל אני לא עובר 52 במאמץ ככה שאני לא מרגיש בנפילות,אני לא מציע לך להוריד את היסנק כי כמו שאני רואה אין לך ניסיון או שאני טועה?בכל מקרה הטמפ שלך לא מוצדקות אבל אפילו אל תשקול להחליף לוח זה לא הוא,תעדכן ביוס תראה תגיד ,אגב איך היו הטמפ לפני הגוף קירור הזה?
פורסם 2004 באוגוסט 1421 שנים מחבר אתה צודק אין לי ניסיון....יש מדריך באתר למריחה של משחה טרמיתאבל אולי באמת עדיף שאני קודם יעדכן ביוס לפני שאני יוציא את הסינק..אממ ביקשתי מהם שיתקינו לי את הוולקנו מתי שהם הרכיבו את המחשב...ככה שלא ראיתי טמפרטורות לפני
פורסם 2004 באוגוסט 1421 שנים המדריך שבאתר יגנוב לך 3 שעות מהזמן שלך,הכי טוב למרוח עם האצבע שכבה דקה דקה אם אתה מכיר מישהו שיכל לעשות את זה בשבילך אז סבבה,אגב איפה אתה גר?
פורסם 2004 באוגוסט 1421 שנים מחבר איזור אשדוד...גם אם אני ימרחבטח אחרי זה אני לא יסתבך עם לחבר את הגוף קירור עם הקליפסים האלה
פורסם 2004 באוגוסט 1421 שנים איפה בדיוק?אני גר באשקלון ועם הקליפסים של הוולקנו 11+ שלי תאמין לי כל סינק אחר זה מתנהאגב איפה עשית את החתימה הזאת?גם אני רוצה אחת
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.