עבור לתוכן

מזעזע , פשוט מזעזע

Featured Replies

פורסם

סביר להניח שמשטרה לא תטרח להגיע, וגם אם הם יגיעו הם יחלקו קנסות בסך 100 ש"ח. ככה זה בישראל.

פורסם

אפילו עם הם יגיעו האידיוטים יפעילו סירנה או אורות מישהו יצעק משטרה ותוך דקה אתה רואה 50 איש נעלמים:\

פורסם

הייתי רוצח אותםםםםםםםםםםם

פורסם

Syst3m Cra5h הבהרה !

הכלב הוא לא שלך והוא לעולם לא יהיה שלך ואין דבר כזה בעלות בחוק! מה אתה הייתה אומר לו היו משתמשים גזעים אחרים בבני אנוש (קצת מד"ב מה יש? ) כדי לעשות דברים כאלה אני מאמין שאתה הייתה מדבר אחרת. אם לא אכפת לך להתעלל בחיות בצורה כזאת אז אין לך זכות קיום. אתה צריך להתחיל לכבד את כל צורות הקיום שיש בעולם הזה כי העולם הזה לא שייך לך בלבד. תתבייש לך.

פורסם

מזעזע. יש רק נזקים מהקווקזים המחורבנים האלו, ואני מדבר מניסיון. מדובר באנשים חולי נפש. מטורפים. הם רוצחים בגלל שטויות.

כמעט את אותם הדברים בדיוק (אולי בלי ה"רוצחים בגלל שטויות") יגידו לך על תיירים ישראלים כמעט בכל מקום בעולם שתשאל. סתם נקודה למחשבה.

תגידו מה כולכם קפצתם צדיקים שלנו או או מחריד מחריד,מה הקטע?

סך הכול קרבות כלבים למה מה אסור?הכלב שלי אני אעשה איתו מה שבא לי.

לא שאני עושה את זה אבל אני לא אגיד שאני לא צופה בזה מידי פעם בגלל שכול יום שישי מאחורי הבית ספר שלי זה מתקיים.

דרך אגב זה לא שאני שונא את כול הקווקזים יש אולי אחד או שתיים שהם בסדר כול השאר חלאות אדם.

אחת התחושות הכי משמעותיות שאדם יכול לחוש היא חמלה, ומי שלא מסוגל לחוש אותה הוא כנראה לא בן-אדם. אם אתה לא רואה מה הבעיה בלפגוע במכוון בבעל-חיים, אני מרחם עליך וממליץ על טיפול פסיכולוגי (ואני רציני).

"גדולתה של אומה והמוסריות שלה - נשפטים עפ"י יחסה לבעלי החיים שבתוכה" (מהטמה גנדי)

פורסם

אני אישית נכנסתי לדיכאון כשהגור חתולים הקטן שמצאתי שהיה חולה כמעט מת. הווטרינר אמר לי ביום שישי שיש לו שעתיים לחיות וביום ראשון אח שלי החזיר אותו מהווטרינר! הוא בסוף שרד את זה. ואני לא מבין איך אפשר לעזאזל לזרוק גורי חתולים שעוד לא הספיקו לעשות רע לאף אחד לכלבים מורעבים?!!?!?!

איך לעזאזל עושים דבר כזה. אתה צריך להיות בנאדם קר כמו קרח. כשאני שמעתי את היללות של אותו גור חתול שלי כשהוא סבל כשהוא היה חולה , רציתי למות. יללות כאלה לא הייתי מאחל לאף אחד לשמוע בחיים.

אני לא מצליח להבין איך אפשר לעשות דברים כאלה מזעזעים. ובא לי להקיא Syst3m Cra5h מאיך שאתה מדבר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים