עבור לתוכן

מזעזע , פשוט מזעזע

Featured Replies

פורסם

מזעזע. יש רק נזקים מהקווקזים המחורבנים האלו, ואני מדבר מניסיון. מדובר באנשים חולי נפש. מטורפים. הם רוצחים בגלל שטויות.

פורסם

בא לי להקיא מההתנהגות הזוועתית הזו.

איך בני אדם מסוגלים בכלל לחשוב על לגרום סבל לחיה כזו יפה.

אם הייתי רואה מארגן אחד הייתי אישית דוקר אותו עם סכין מחוממת ל-200 מעלות.

פשוט נורא ! אני מאחל להם שכלב אחד רעב ישתחרר ויהרוג אותם !

פורסם

זו תופעה מחרידה, וזה מראה עד כמה אנחנו הופכים להיות ברברים צמאי דם. בלונדון במאה ה-18 היו פחות קרבות כלבים מאשר בארץ. ישראל לא הרוויחה את הזכות להיקרא "מדינה מפותחת".

פורסם

גועל נפש. מה אנחנו רדנקים בטקסס? להאכיל בגורי חתולים??? טוב שלא בתינוקות, באמת... איזה בהמות. כלבים כאלו בדיוק אח"כ קופצים על אנשים/ילדים וטורפים אותם והממשלה שלנו, במקום לטפל בתופעת קרבות הכלבים מנסים להיראות כמו צדקנים גדולים ועושים חרם על כלבי שמירה ועבודה.

פורסם

מזעזע. יש רק נזקים מהקווקזים המחורבנים האלו, ואני מדבר מניסיון. מדובר באנשים חולי נפש. מטורפים. הם רוצחים בגלל שטויות.

יהיו איתך הרבה כאלה בתובלה.

פורסם

Ohhhh yeah...

פורסם

תגידו מה כולכם קפצתם צדיקים שלנו או או מחריד מחריד,מה הקטע?

סך הכול קרבות כלבים למה מה אסור?הכלב שלי אני אעשה איתו מה שבא לי.

לא שאני עושה את זה אבל אני לא אגיד שאני לא צופה בזה מידי פעם בגלל שכול יום שישי מאחורי הבית ספר שלי זה מתקיים.

דרך אגב זה לא שאני שונא את כול הקווקזים יש אולי אחד או שתיים שהם בסדר כול השאר חלאות אדם.

פורסם

אתה מפספס את הנקודה, DSP Dude.

פורסם

הכלב שלי אני אעשה איתו מה שבא לי.

הנה דוגמה מצוינת למה צריך לעשות אבחון פסיכולוגי ולחלק רשיונות לאנשים שרוצים לאמץ חיה.

מה זאת אומרת "הכלב שלי ואני אעשה איתו מה שבא לי"?? מה זה, צעצוע או חפץ כלשהו שאפשר להתעלל בו כמה שרוצים כי זה "סתם" כלב? הוא יצור חי בדיוק כמוך, מרגיש כאב כמוך, אין לך שום זכות "לעשות איתו מה שבא לך".

פורסם

תגידו מה כולכם קפצתם צדיקים שלנו או או מחריד מחריד,מה הקטע?

סך הכול קרבות כלבים למה מה אסור?הכלב שלי אני אעשה איתו מה שבא לי.

לא שאני עושה את זה אבל אני לא אגיד שאני לא צופה בזה מידי פעם בגלל שכול יום שישי מאחורי הבית ספר שלי זה מתקיים.

דרך אגב זה לא שאני שונא את כול הקווקזים יש אולי אחד או שתיים שהם בסדר כול השאר חלאות אדם.

פשוט אין לי מילים לתאר את השטויות האלה שאמרת ::)

איך לעזאזל אתה יכול לראות דברים כאלה?! זה לא קשור בכלל לצדיקים או לא , זה קשור לזה שזה בעל חיים וזאת התעללות!

*ו- Chymes צודק לצערי במה שהוא אמר לך בכל מילה ומילה >:(

פורסם

יפה תתנפלו עוד קצת לפני שאתם יודעים את העובדות.

*Mini אני מתיחס יפה מאוד לכלב שלי ניסיתי להבהיר נקודה.

*Chymes אידיוט.

*MILK-INC א' כול ראיתי את זה אולי פעם פעמיים לא יודע לי לא איכפת עם אנשים עושים את זה.

חוץ מזה שיעצרו אתם מה איכפת לי זה לא שאני משתתף בזה,ויש כלבים שהם לוחמים מלידה מה עם קרבות תרנגולים?!זה לא מזעזע?

דרך אגב Chymes כדי שתשמור על הפה.

פורסם

ועוד איך שזה מזעזע, זו הסיבה שקרבות בעלי חיים לא חוקיים בכל מדינה מערבית. ולא משנה איך אתה מתייחס לכלב, כל עוד אתה רואה קרבות כלבים ולא מדווח למשטרה אתה חלאה. רק תחשוב כמה סבל יכלת למנוע מאותם כלבים אומללים.

פורסם

מה אני אדווח למשטרה?

זה קורה באמת פע בשנה וזה בקשוי בגלל שהשומר מבריח אותם תחשוב איך אני אראה עם אני אקרא למשטרה ובסוף לא היה כלום?!

חוץ מזה אני כבר לא הלכתי לשמה הרבה זמן כמו שאומרים "רחוק מהעין,רחוק מהלב"

פורסם

באמת מזעזע, אנשים חסרי השכלה אין הכנסה אז זה אולי אחד הדברים היחידים שהם מסוגלים לעשות, אני מעונין לראות אותם נכנסים לתאים, ולהילחם על החיים שלהם נגד איזה עוד בריון חסר מזל, אם כי זה מה שבאמת מגיע להם, להיכנס לשם ולדעת שאין סיכוי לצאת בחיים בחיים.

הרגשה קשה...

אבל אין מה לעשות... צריכים לחיות עם זה... או שאם ידוע לכם על קרב שמתנהל סביב ביתכם, ישר להתקשר למשטרה.

מדינה מושחטת משטרה דפוקה שתעצור אולי 1 או 2 ויגידו זהו תפסנו את הרשע...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים