עבור לתוכן

האתר החדש של PCHARDWARE

Featured Replies

פורסם

בלי שום קשר , חבל שהחנות הפכה ללא רלוונטית, עקב חוסר עידכון

ובמיוחד עקב המחירים שלא נמוכים כמו בעבר.

אני אעז ואשאל:

איך אפשר להרוס בקלות את מה שבנית כ"כ הרבה זמן?

פורסם

איך אפשר להרוס בקלות את מה שבנית כ"כ הרבה זמן?

אלכס שהיה אחראי על PCH נפרד מלוג'יק.. PCH שייכת לו, ולכן בינתיים היא לא ממש קיימת.

למרות שעדיין ניתן לפנות ללוג'יק בשביל האחריות כמו שאדם אמר.

פורסם

עצוב לי לשמוע שאלכס עזב והשת"פ PCH-לוג'יק הסתיים. אני בטוח שיש לזה סיבה טובה (או שלא?) ואני רק מקווה שלוג'יק תמשיך להשאר חנות טובה עם מחירים אטרקטיביים גם בעידן פוסט-אלכס.

DStorm, אני מבין שאתה אחראי על העדכון השוטף של האתר? אם כן, מה הסיכוי שתדברו עם אלכס כדי להעביר לפחות דבר אחד טוב מהאתר שלו אליכם?

אני מדובר כמובן על מערכת בניית המפרטים של PCH. מדובר על מערכת מעולה שסייעה רבות להכנת מפרט למטרה אישית או לחברים בצורה קלה פשוטה ויעילה.

פורסם

הפרדה בין Pch ללוג'יק אינה סופית.

בקשר לבונה המחשבים, אנחנו משתדלים לעבוד על הכל. האתר עלה רשמית רק לפני שבועיים וידוע לי שיש עוד הרבה דברים לתקן.

לכל הצעה, שיפור, מוצר חדש. אנא תפנו אלי לפרטי או לICQ בפרופיל שלי.

פורסם

מה אלכס עזב? לפני שבוע וחצי הייתי שם קניתי הארדיסק ואמרתי לו שלום...

אנחנו מדברים על אלכס הטכנאי?

פורסם

באופן כללי זה מעצבן שיש חנויות רשת שמשנות את שמן, עוברות בעלים/מקום/פושטות את הרגל ומשאירות את האתר שלהן פעיל כאילו לא קרה כלום.

PCH זה מקרה קל, אבל תראו למשל את D&R שכבר לפני כמה חודשים פשטו את הרגל והאתר שלהם חי ומקבל הזמנות כאילו כלום...

פורסם

מה אלכס עזב? לפני שבוע וחצי הייתי שם קניתי הארדיסק ואמרתי לו שלום...

אנחנו מדברים על אלכס הטכנאי?

lol , זה לא זה.

את אלכס בעל האתר בחיים לא תראה בחנות אלא אם כן הוא הביא כמה מוצרים או שבא לפגוש את לאון.

פורסם

lol , זה לא זה.

את אלכס בעל האתר בחיים לא תראה בחנות אלא אם כן הוא הביא כמה מוצרים או שבא לפגוש את לאון.

אלכס הטכנאי>אלכס בעל האתר. :)

פורסם

רגע אז מה קרה עם PCH? זהו? נגמר?

פורסם

באמצע מרץ- אפשר לראות בדיוק מתי באתר של Pch בתאריך אחרון לעדכון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים