עבור לתוכן

אני מתכוון לקנות כרטיס מסך... רציתי לדעת מה לוקח... X800XT מול GF6800 ULTRA?

Featured Replies

פורסם

מה לוקח... X800XT מול GF6800 ULTRA?

ומאיזה חברות שמייצרות את הכרטיסים הכי שווה לקנות...

פורסם

GF6800 ULTRA לוקח בעיקר בגלל ה PS3 ותמיכה ב DX9c

מבחינת חברות יש כמה טובות...אני יתן לאחרים להמליץ לך

פורסם

ל X800 יש מהירות שעון הרבה יותר גדולה כך שבמצב סטוק הוא מנצח בביצועים. ל 6800 לאומת זאת יש תמיכה ב shader 3.0 דבר שיהיה שימושי בעוד כ חצי שנה שנה (היום עדיין לא רואים שיפור משמעותי בביצועים) מצד שני בגי פורס דחפו 222 מיליונים טרנזיסטורים שיכורי כוח ו גם פוטמציאל ה OC הוא עצום (אני אישית לא הייתי עושה OC לכרטיס של 3000+ אלף אבל יש משוגעים...)

במשחקים של הים ה X800 לוקח את 6800 ב 5-15% מבחינת הביצועים אך ל 6800 יש עתיד יותר רחוק הודות לפונקציות שאין ב רדאון. ההחלטה שלך

פורסם

יש פה השוואות:

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=56903.0

יש להתחשב במעבד,המעבד משפיע על ניצולו של הכרטיס מסך ואם יש לך מעבד חלש חבל לקנות כרטיס כזה יקר

פורסם

לא הייתי ממהר כל כך להשתמש בSM3 כפונקציה

התמיכה של האולטרה בו דיי מצומצמת

ול ATI יש SM2b שכבר הוכיח את עצמו כמתחרה ראוי מעל ומעבר ל SM3 שnvidia מציעה

היה מאמר לא מזמן על זה...

אני אישית מעדיף את x800XTPE כי הצריכת חשמל שלו והעמידות שלו בחום גבוה מאוד בנוסף לזה שהוא קטן ולא מפלצת שתופסת סלוט של pci אבל כל אחד והטעם שלו אני חושב שההבדל בינהם לא כזה משמעותי כאילו 10-15 fps במספרים שהם נמצעים בהם

זה לא כזה חשוב

בקיצור תבחר מה שאתה מעדיף ATI או nVidia בכל מקרה לא תצא "מופסד"

פורסם
אני אישית מעדיף את x800XTPE כי הצריכת חשמל שלו והעמידות שלו בחום גבוה מאוד

כנראה לא קראת הרבה ביקורות,הטמפרטורות של 6800 gt/ultra נעים בין 60-85 מעלות

פורסם

קראתי איפה שהוא שהליבה של ה x800 עומדת בטמפרטורה יותר גבוה מזה של ה 6800

וקראתי מספיק ביקורות על 2 משפחות הכרטיסים

*אם אני אזכר איפה קראתי אני אערוך ואוסיף לינק

פורסם

XT-PE.

פורסם

6800GT.

אפשר בקלות להפוך אותו לאולטרה אם OC דיי קטן והוא עולה 1000 שקל פחות. פשוט לא שווה לקנות אף פעם כרטיס ב3000 שקל (2500 זה ביזבוז כבר..) כי המחירים יורדים מאוד מהר אז אולי יהיה לך יותר טוב לקנות עכשיו 9800P ובעוד שנה שה9800P יתחיל לקרטיע אז לקנות עוד כרטיס מסך ב1300 שקל פחות או יותר. זה יצא יותר משתלם ויותר נכון לפי דעתי. חפש אבל דילים ל6800GT באמריקה (אם אתה יכול להביא מחול) כי ראיתי שם 6800GT של MSI ב350 דולר ויש עוד דילים טובים.

פורסם

6800GT.

אפשר בקלות להפוך אותו לאולטרה אם OC דיי קטן והוא עולה 1000 שקל פחות. פשוט לא שווה לקנות אף פעם כרטיס ב3000 שקל (2500 זה ביזבוז כבר..) כי המחירים יורדים מאוד מהר אז אולי יהיה לך יותר טוב לקנות עכשיו 9800P ובעוד שנה שה9800P יתחיל לקרטיע אז לקנות עוד כרטיס מסך ב1300 שקל פחות או יותר. זה יצא יותר משתלם ויותר נכון לפי דעתי. חפש אבל דילים ל6800GT באמריקה (אם אתה יכול להביא מחול) כי ראיתי שם 6800GT של MSI ב350 דולר ויש עוד דילים טובים.

לדעתי שטיות אחי...אם אתה קונה עכשיו כרטיס ב-1200 ככה סבבה זה עדיין סוחב אבל לא עד הסוף...

ועוד שנה אתה קונה עוד כרטיס ב-1300 יוצא 2500 נו ומה?? אתה לא נהנה כל כך..

אם עכשיו אתה קונה משהו סוס ב2500 ככה אז אתה נהנה כמה שנים עם ביצועים מרשימים מאוד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים