פורסם 2002 באפריל 2423 שנים אני גם מחפש משתגע לא זוכר איך אמרו לי פעם ואני פשוט לא זוכר !!!איך לצרוב קבצי BIN לכל הרוחות לא רק עם קלון עם כל תוכנה שהיא !טוב תזכירו לי ולבחור פה בבקשהתודה :smoke:
פורסם 2002 באפריל 2523 שנים למיטב ידעתי אי אפשר לצרוב קבצי bin או iso עם clonecd.המלצה שלי, תתקינו Nero. כדי לצרוב bin או iso ב Nero תבחרו באופציה burn cd image מתפריט file.
פורסם 2002 באפריל 2523 שנים או שתוריד easy cd creator 5 platinum ותקליק עליו פעמיים והוא יצרוב לך אותו
פורסם 2002 באפריל 2523 שנים מחבר אני יודע שאי אפשר לצרוב BIN ו ISO ע"י CLONECD ישירות. וגם אני לא רוצה לצרוב עם EZCD או NERO, אמרתי "שכפול מדיוק" = CLONECD.מה שאני רוצה לדעת האם יש דרך להמיר את קבצי ה BIN+CUE או ISO לפורמט ש CLONECD מזהה: CCD? :lsvader: :bunny: :AR15:
פורסם 2002 באפריל 2523 שנים "שכפול מדויק" - כפי שאתה קורא לו יתקבל רק אם ה Image של הדיסק המקורי הופק ע"י clonecd. אם הוא הופק ע"י תוכנה אחרת אז clonecd לא יתן לך שום יתרון מכיוון שבזמן הכנת ה Image לא הופעלו התכונות המיוחדות של clonecd אשר מפיקות את ה"שכפול המדויק".לגבי המרה מפורמט אחד לשני תבדוק את winiso או isobuster
פורסם 2002 באפריל 2523 שנים כשיש לך ISO, מבחינתך זהו דיסק המקור. שום המרה לפורמט אחר, כולל זה של CLONECD, לא תוכל ךשחזר את ההגנות של הדיסק המקורי האמיתי.הISO שיש לך הוא השיכפול המדוייק ביותר שאי פעם יהיה לך...אז תצרוב אותו, ואם יש בעיות - תמיד יש קראקים (אנחנו מדברים על משחק כן?)
פורסם 2002 באפריל 2523 שנים מחבר זה גם תלוי איך עשו את ה ISO, אם עשו אותו בשיטת RAW DAO + 96 אז, 96 אם צריך סאב-צ'אנלים, אז זה ISO טוב.אבל אם אני אצרוב את זה עם נרו אז זה לא יקח אותו כמו שצריך.אני כבר אצרוב עם BLINDWRITE, זה תומך בISO והוא הכלי לשכפול דיסקים מדוייקים מס' 2 אחרי קלון סידי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.