פורסם 2004 באוגוסט 1321 שנים עדיף SAMSUNG 793DF יש אותו ב www.lamir.co.ilהוא איכותי יותר ולא יקר בהרבה מהDFX
פורסם 2004 באוגוסט 1421 שנים יש לי דגם קצת פחות מתקדם 753DF, זה אותו מסך בעיקרון כמעט..הוא לא שטוח לחלוטין, חיצונית אני חושב כן ופנימית לא.. (מסך לא רע בכלל)לפי מה שאני יודע, רק המסכים של LG עם שפופרת FLATRON שטוחים לחלוטין.
פורסם 2004 באוגוסט 1421 שנים הגימיק השיווקי הזה אשכרה תופס, זה משנה אם המסך שטוח גם מבפנים?...למרות כל ההצהרות הנלהבות של LG, בנוגע לשפופרת "שטוחה" אמיתית, הגיאומטריה של המסכים שלה עדיין על הפנים ואיכות התמונה ממוצעת, פחות טובה ממסכי ה Aperture Grille.תתעוררו כבר, אתם רוצים מסך שטוח? קנו LCD, אם "שטוח" זה מה שעושה לכם את זה, בלי להבין באמת מה המשמעות של הדבר.
פורסם 2004 באוגוסט 1421 שנים המאג שלי 796FD שטוח לחלוטין גם מבפנים וגם מבחוץ... , והגיאומטריה שלו לא רעה בכלל , קל לכיוון...
פורסם 2004 באוגוסט 1421 שנים אני עם R0cKF0rD .בכלל, LG אף פעם לא ברשימה של החברות האהובות עליי, תמיד יש פה ושם באגים..
פורסם 2004 באוגוסט 1421 שנים אני לא יודע מה איתכם אבל לי לא הייתה בעיה אחת אם LGבכלל אני לא יודע למה אבל הרבה אנשים תוקעים לLG סטיגמה של חברה שהדברים שלה לא בסדר (מתפוצצים)יש לי מסך של LG F900P שהוא דווקא מסך מצויין (לפי דעתי)ולא הייתי צריך כוון אותו יותר מידיבכל מקרה לפי מה שקראתי על המסך של סמסונג הוא נחמד מאוד.אני לא יודע אם הוא שטוח לחלוטין אבל נראה לי שכן
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.